Haklıyken sesimi çıkartmadığım her zaman üste çıkmaya çalıştılar. Sonunda kötü ben oldum. Şu an sonunda kötü olan kişinin ben olacağımı bilsem de susmuyorum. Hoş, susmak istesem de susamam artık sanırım.
Sanırım iş hayatımdaki aldığım bir riskti. Hem tazminatımı yaktım, hem de maaşımin düşmesini göze alarak başka bir şirkete transfer oldum. O şirketteki bir ürünü çok sevmemdi bunu yapma amacım. Bur süre az kazandım ama o ürün beni bugünlere getirdi. İyi ki de almışım o riski🙏
Çok güvendiğim, zor zamanlarında yanında olduğum, kendimden ödün verdiğim insanların "Yapmasaydın" cevaplarını duyduğumda beyninde bir lamba yandı ve o günden beri kafam daha rahat 😇
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Terk edilmek. İnsanların nasıl yalan söyleyebildiklerini, menfaatlerine göre nasıl kabuk değiştirebildiklerini orada öğrendim. Hayatımın en değerli dersini aldım.
Ticari açıdan yaşadım herkezi kendim gibi gördüğüm için baya zarar gördüm. Artık biraz daha fazla gözlem ve arıştırarak ticaret yapmayı öğrendim. Bu benim ticari olarak dönüm noktam olabilir.