Birdenbire fazla umursamaz olmak normal mi?

Yaklaşık 2 ay önce falan 1.5 senedir sevdiğim eski sevgilimin başka bir kızla sevgili olduğunu öğrendim günlerce odama kapandım bu da ailemle arkadaşlarımla ilişkimi de etkiledi resmen her şey üst üste geldi. Şu son 10 gündür ise sanki birisi üstümdeki tırı kaldırdı da ben nefes almaya basladim. Aylardir üzüntüden yemek yiyemiyordum artık sürekli aç hissediyorum. Geçmişte olan şeyleri düşünmekten uykuya dalamazdım artık kafami koyduğum gibi uyuyorum. Hicbir şey düşünmüyorum ya da yapmıyorum bütün gün tek düşündüğüm nasil daha rahat etsem acaba sırtıma bir minder daha alsam mı yoksa 3. Paket cipsimi mi yesem (normalde sivilce olcak diye asla cips yemezdim). Eskiden kim benim hakkımda ne düşünmüş çok takardım sevdiğim biri arkamdan kötü bir şey söyleyince günlerce buna üzülürdüm şimdi böyle bir şey duyunca "biri gider biri gelir hmm acaba hangi diziyi izlesem" diye düşünüyorum. Ve asiri unutkan oldum bugun ablam bana güvenip markete gitti markette kız yağı, şekeri vs hangisinden alıcam diye sormak icin beni 20 kere aramis ben tavani izlemekle mesguldum o sirada. Bu moda geçtiğim günden beri bir aglama rutinim olustu 3 gunde bir falan 1 saat ağlıyorum sonra hop aynı umursamazliga dönüyorum. Bütün arkadaşlarım delirdiğimi duygularimı bastirdigimi yakinda cok fena patlicagimi dusunuyor. Sizce bu halim normal bir sey ve kalıcı mi yoksa arkadaşlarımın dediği gibi daha fena çöküyorum da haberim mi yok?
Birdenbire fazla umursamaz olmak normal mi?