Samimi gelmiyorlar. Kendimden bir örnek vermek istiyorum. Bir zaman spora yeni başladığım dönemler. İncecik çıta gibi bir gencim sevgilimle film izliyoruz. Sinemada bu alacakaranlık filmi. Orda da bi kurt adam var çocuk tabi kaslı yakışıklı bir genç. Bu da laf arasında bunu söyledi. Yakışmış kas çocuğa falan diye. Gel zaman git zaman benim spor yapmam kendisinin gözüne battı. Senin ben niye spora gittiğini biliyorum vs vs. E sen beğenirken böylesini birşey olmuyor da ben yapınca neden altında birşey arıyorsun? Herkes başka kızlar tarafından kapılacağını düşündüğü için erkek arkadaşının/kocasının çok atletik görünmesini istemez. Ama televizyonda bir aktör eğer gayet hoş bir fiziğe sahipse etrafındaki kız arkadaşlarıyla bunun sohbetini yapar, hoşuna gider, beğenir...
Merhaba, Tam net bir şey söyleyemem lakin, haklılık payı olabilir. Sonuçta herkes aynı şeylerden hoşlanmaz. Misal: erkeler de balık etli kız sever. Bu sevgi fit ve zayıf kız bulamadıklarından kaynaklı değildir. kadınlar da böyledir diye düşünüyorum. Sonuçta her kadın kas sevmez. Cılız seven de var, az kaslı seven de var, çok kaslı seven de var. Tabi aralarında kaderine razı olanlar vardır lakin her kadın için aynı şeyleri söylemek doğru olmaz bence. Benim düşüncelerim bu yönde açıkçası.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kaslı erkek sevmeyen kadınlar var ama göbekli erkek seven bir kadının olduğunu ne gördüm ne de duydum. Bence samimi değildir. Eskiden sadece kol ve omuz yeterli görülürdü ancak şimdi karın kası da önemli. Çünkü karın kası erkeğin ayrıca bakımlı olduğunu gösterir. Erkekler göğüslü, kalçalı kadın ister ama bir zahmet karın kaslı olsun onlar da 😄
İlk öncelikle renkler ve zevkler tartışılmaz elbet 😃 kimi göbekli yapılı sever kimi zayıf kaslı bin tane çeşit model var! Ama bana soracak olursan, evet aşırı cekici buluyorum bu baklavaları özelikle kolların iri ve kaslı olması 🤦🏻♀️😅 ah ah naptın sen böyle bu gif can alır can haha Ama söyle bir durumda var elbet istediği kadar baklavası olsun adam olmadıktan sonra bana zerre kadar cekici gelmez. Ayni zamanda göbekli biri davranışları ile ve hareketleri ile bana inanılmaz cekici gelebilir 😃 o yüzden bu sorunun net bir cevabı yok bence herkeste farklıdır seviliyorsun❤️ Umarım baklavalı adam gibi adam çıkar karşına 😂 çok çok amin!
Elbette, işi duygusala bağlarsak zor çıkarız oradan. 🤭 Hayatımıza alacağımız adam olsun en başta. Ve çok teşekkür ederim bu dua için, uzun zamandır böyle güzel bir dilek almamıştım ahah 😄💕
Bakalım uzun cevap yaza bilecek miyim😄. Bence boyun eğiyorlar şöyle bir örnek vereyim her şey daha bet olacak. Hayaller Paris gerçekler Hakkâri (Hakkâri ile alıp veremediğim yok aklıma o geldi) bu yüzden göbekli erkeklere mecbur kalıyorlar (Tr'de spor kültürü çok ileride bilirsin (!) Fantezisi olmayan insan olamaz olmamalı teklif bile edilmemeli. Kadınların da var fantezisi hayâl ettiği erkek falan ama ama sapık damgası yemek istemiyorlar erkekler varken 😄
Yani çok aşırı abartılı olmadığı sürece iki taraf da mutluysa neden samimi olmasın. Herkes kas yapmak zorunda mı. Yani her şey iki tane kas yapma ile mi oinsan. Bende öldüm olası spor yapıyorum. Kilomu koruyorum. Ama hiçbir zaman bunu birisi için yapmadım. Ya da böyle olmayanları yargılamadım
Bu biraz geliştirmislik düzeyi ile alakalı bir durum. Bu ülkede insanlar yaşamak için çalışmak zorunda. Spor için ne vakit ne de nakit var insanlarda, yani artık spor bile lüks bir ihtiyaç. Ya şimdi ne alakası var kardeşim diyebilirsin ! Demeyin :) finansal özgürlüğünü kazanmış bir insanın yaşamak için çalışmaya ihtiyacı yoktur. Çünkü sahip olduğu kazanımlar onu hayatını idare ettirmeye yetmektedir. Peki bu insan çalismayacaksa ne yapacak? Kendine yatırım yapacak tâbi. Gerek fiziksel gerekse mental olarak. Ünlü kadın oyuncuların Instagram profiline bakarsanız spor salonunda çektiği squat videolarıni ya da fotolarini görürsünüz. Sizce bu tesadüf mü? Bence değil.
Özetle insanımız çok daha iyi şartları hak ediyor tabi ki, bunu insan olarak hepimiz hak ediyoruz, ama sistem buna izin vermiyor ve göbekli kadınlara göbekli erkeklere mecbur kalıyoruz...
Göbeğin üstüne kafanı koyup yattığın ilk anda anlarsın ki ihtiyacın olan bir taş kütlesi değil yumuşacık, sana güven veren, içten, samimi, sıcacık bir göbektir aslında mutluluk. 😏
Ahahahah göbekli imiş o karın kasına ellerinizi cekemiyorsunuz ama sürekli eliniz karında ayrıca karın kası da rahattır kasları sıkılmazsa çok sert olmaz ;)
Kas yapmak vakit ve nakit işidir ülkede neden çok spor yapan erkek yok bu sorgulanmalı kadınlar bunu sorsa gereken cevabı bulabilirler ya da vakti az olan çok iş hayatında çalışmış biriyle evlenip kaslı jigolo tutarak hayatlarına renk katsınlar olmadı
Samimi değil çünkü adonisliler bizim ülkede beş parmağı geçmeyecek kadar az mecbur göbüşlü seviyoruz diyoruz kısmet kapanmasın diyeErkek dediğinde adonis olacak 🙆🏼
Yok efendim göbekli erkek yumuşakmış bilmem ne. Kaslı erkeği hep savunacağım. Yaşasın taş gibi kaslar. İlla yumuşak bir şeyin üstüne kafanızı koymak isterseniz kasların üstüne yastık koyabilirsiniz. Tabi isterseniz ehehehhee
Ya saglikli göbek var sagliksiz gobek var fit vucudlarda bile gobek oluyo saglikli olan tabi hani goze batmiyo asiri seksi zaten e hamile gibi gobegi varsa sagliksizdir ztn onu kimse istemez performans dusurur. Ama onun disinda göbegi ele gelmeli otururken avuclamak sıkmak cok guzel🥰
Sormak istiyorum kaslı erkek isteyen kadının vasıfları neler? Kendisi de spor yapıyor mu fit şekilli sportif bir vücuda sahip mi? Bakımlı ve hijyenik mi?
Hem kaslı fit hemde göbekli tombik sevgililerim oldu. Şekilci bir insan olmadığım için dış görünüşle ilgilenmiyorum. Zeka ve karaktere bakıyorum sevgili olmadan önce
Göz değil gönül sever sevmenin fiziği dini dili rengi yoktur kaslı severim dersin Allah karşına göbekli amano kadar sana yakın bir insan çıkarır ki kendini onunla nikah masasında bulursun
Six Packli bir erkek istiyorsanız, son derece güzel ve çekici olmalısınız. ;) Yoksa herkes bir şeyler istiyor.. Fakat gönül kime kapılacağını size sormuyor.
Bencd boyun egmistir ona bakan yakisikli fit erkekle tanisma imkaninin olmadini dusunuyordur acele davranmsitir sonra da elimdeki is yapmaz dememek icin avunuyordur
Lahanalara bak hele. Adonisli, packli erkek seviyormuş. Ulan babanız duymasın valla göbeğiyle döver sizi. Bu ülkede o kıvama gelmek kolay mı? Sinir, stres, hayat şartları.. Babadan zengin fırlama pi. c tohumları 7/24 spor salonunda gezebiliyor, onlar yapar anca. Erkek dediğin adonisli olacakmış puhaha. Böyleleri de nimet oluyor bu ülkede. Yokluk herkesi etkiliyor tabii.
Ne alaka ya. Herkes kas yiginina tapmak zorunda mi? Brn sevmrm mesela. Fitlik guzel ama yani ben genelde kalbe tutulurum. Yani bıngıl bıngıl gobegi olan biri kas yihinina gore cekici gelebilir iyi kalpliyse.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başkası görünce şahsen ben deliririm yani bana özelse tek ben göreceksem eyw yapsın ha eğer kendini çok gösterirse görüşürüz o zaman😄
abi benim bundan bi yıl once çok aşık oldugum bi çocuk vardi aynı siniftaydik sınıfta arkadaslariyla şakasına falan dovusurlerken gobegi çok aciliyodu jslwnslxmcn çok tatli geliyodu bana neyse biz olamadık zaten her gobekliyi sevmem heralde...
İyi fizikli ve giyinimli insanları aldatma ihtimali düşük diye nitelendiriyor olabilirler ama bana sorarsan birini gerçekten seviyorsam fiziği önemli değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tekrar spora başlıyorum. Yorumları okudum. Ciddi bu kızlar😄
Kişiden kişiye değişe bilir bu durumlar. Hepimizin ilgisini kaslı erkekler çekmeye bilir , onun Içın bu soru kişinin kendi görüşüne kaldığı için yorum yapmak bize düşmez :)