Burç diye bir şey yoktur. Karakter analizi burç denilen zırva şeye göre yapılamaz. Astroloji bilimini burçlar gibi saçmalık ve hurafelerle harcıyorsunuz.
Eğlen tabiiki eğlenme demiyorum saygı duyarım eğlence anlayışına ama konu benim ilgi alanımla ve zaafiyet noktamla ilgili olunca duramıyorum bi açıklama yapma isteği geliyor bana.
Sen söylemeden ben söyleyeyim. Evet mükemmeliyetçiyim, evet çok titizim, evet mantıklı yaklaşırım, evet duygusal ve romantiğim ve evet her zaman sağlamcıyımdır 😂
Ya balım meselenin burçla alakası yok. Bak şimdi evrenin, gezegenlerin ve hareketlerin insan doğası üzerinde etkisi olabilir ama o astroloji bilimi içerisinde bir inceleme alanına girer. O tamamen karakter ile alakalı bir mesele. Eski erkek arkadaşın ile benzer özellikler yansıtmamız burçlarımızdan değil yetişme tarzımızdan kaynaklanıyor ve tahminen daha pek çok insan bizimle aynı karaktere de sahip olabilir 😊
Sana ön yargılı gelmedim. Sadece yanlış bilinen ve ilgi alanıma giren bir gerçeği seninle paylaşmak istedim. Ama evet bir konuda hakkını vermem gerekir çok samimi, sempatik ve tatlı yaklaştığın için üslubum değişti 😂
Hiç dert etme bazen böyle oluyor o zaman sen su burcu kadınısıım yükselenin daha ağır basıyor. Balık burcu inanılmaz bir burç herkesin yaşaması gerekn burçlardan aşk kadını aşkı seven açık sözlü ama naif ve merhametli kendisiyle inatlaşılmasını sevemeyen. Duygu geçişleri aşırı hızlı olan bir burç. Mide VS sorunu yaşayan bir insansan bu balık burcundan kaynaklı olabilir aşk konusuna gelincede seçicisin sana sen herkese aşık olamayan yapıya sahipsin eğlenceli olduğun kadar da ağrısın yerine göre 🙆😊💛💛 Yanlışlarım için şimdiden soryy 🥺🥺🥺😔
Terazi burcusun öncelikle. yükselen her sayfada aynı göstermiyor 🥺 ben bu şekilde yorum yapıyorum. Siz yay yükselenini taşıdığınız için özgürlük düşkünü olduğunuz kesindir baskıya emir almaya gelemeyen bir. Burç seyahat etmeyi seversiniz oldukça cömert birisiniz değişken özelliklerini huylarını var 😔 girdiği ortama uyum sağlayan bir burç ve insanlar konusunda anlayışlı bir burç sunuz 🙆
Hello 💜 yengeç burcu erkeği. Romantik ve kendini seven bir yapıya sahiptir tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya 🐍 yengeç erkeği de öyle tatlı. Dili sempatik biridir. Kadınlarda minnoş çıtı pıtı neşeli kızları severler. Düşünceli yapıları vardır. Ama bazen bazı huyları düşüncesiz olabilir 🥺 aşkı seven flörtçü seven bir burç içe kapanık. Bir yapıları vardır. 🤦🏻 Yanlışlarım için şimdiden soryy 😔
Yaa teşekkür ederim ilk başta uğraşıp yazdığınız için. Kendini seven durumu pek doğru değil benim için😅 ama geri kalanlar doğru😌😇. Yanlışlarınız için üzülmenize gerek yok 🥺. Bazı huyları düşüncesiz olabilir derken ne olabilir örnek verebilir misiniz rica etsem😇. Tekrardan teşekkür ederim ayrıca.
*kendini sevdiren bir yapıya sahiptir yazmak istedim sanırım otomatik klavyeden dolayı cümle değişti... Mesela kız arkadaşın senin aramanı bekler ama sne unutursun ya da akıl etmezsin gün içerisinde onu arayıp sormayı bu şekilde bencillik değil yani 😂💜
Aaa olabilir ya klavye bazen öyle komplo kurabiliyor sksks😅. Kendimi sevdiren bir yapıya sahibim galiba ben de pek bilmiyorum onu😂. Ama ben öyle bekletmem kiii🥺🥺. Aksine sevdiğim birisi mesaj attığında uyumuyorsam ve telefon elimde ise direkt cevap veririm bekletmem öyle. Hatta yengeç burcu ilgi görmeyi, sevilmeyi çok istediği için hep sevdiği ile konuşmak, vakit geçirmek ister. Yani öyle bir şeyi unutacağını sanmıyorum😅. Tekrardan teşekkür ederim🌼
Ayyy en sevdiğim iki burç yan yana😍😍😍 senn aşk insansınız ilgi ve romantiklik ilişkide olmazsa olmazsın merhametli ve cömertsin ve lüksü seven para harcamayı seven 😉 bir yapın var. Kesinlikle içi temiz iyi niyetli bir yapın var ve sezgileri kuvvetli sanırım 🧐 çok naif iki burcu taşıyorsun şimdiden sevgilerimle yanlışlarım olmuş olabilir şimdiden pardon 😍❤️
Aabooo çok değişik bir burç ve yükselen otoriter ve kurucu yapıya sahipsin. Kıskançlıkta var maalesef 😉 herşetin en iyisini bulmaya yapmaya ve istemeye meyilli. Kariyer ve parayı seven bir burç. Başarmak sizin için herşeydne önce gelen bir burç imkansız olan şeyler sizi yer bitirir imkansızı sevmeyen herşeyi elde etmek isteyen yapılar var diye umut ediyorum 😂
Boğa kadını nettir açık sözlüdür☺️ keyifçi bir yapın var gezmeyi eğlenmeyi yemeyi içmeyi seversin arkadaş canlısı ve arkadaşlarına oldukça düşkümsün. Bazen açık sözlük patavatsızla dönüşebilir🤩. Genellikle yardım etmeyi seven merhametli bir yapın var. Sinirlerini belli eden hiçbir şeyden kaçmayan birisin sert görünümlü duysalardansın😊🥺 ama belli etmeyi sevmiyorsun sadece kafana koyduğunu değiştiremiyorlar. hırslı birisin. Aşkı yaşamayı seversin. Flört eğlence kafa dağıtmayı da 🤩 yanlışlarım için simdiden özürrr 😉💜
Ateş burcu= liderlik, özgüven Sen ilişkilerinde ve yaşamında baskın karaktere oldukça sahipsin kendi beğenen ve güzelliğinin farkındasın😜 asilik aşırı derece de var😘 aslında uysal bir yapın var insanları eplendirmeyi ve ilgi odağı olmayı seversin düzenli bir insansın sen dağınık ortam görmeyi sevmeyen bakımlı birisin. Sana yapılan davranışları unutmazsın iyisiyle ya da kötüsüyle. Arada bir kinciliğin tutabilir ama buda karşıdakinin senden özür. Dileyene kadar. Paspal insan görmeyi sevmiyorsun. Senin için aşka gurur önemli aslında her konuda önemli. Ve kararlı bir yapıya sahipsin😜❤️❤️ ( yükselenin benimde aslan biraz kendi karakterimede benziyorsun anlatmam daha kolay oldu 😁😂) Yanlışlarım varsa şimdiden özür dilerim 🌸💜
Yaa. Balık mı 🥰😍 bendensin ikizler dengesiz=balık duygu geçişleri hızlı olan burçsun sinir li bir yapıya sahip olma özelğin maalesef yüksek 😍 aşk yaşamayı hem seven hem sevemeyen birisin. Duygsal bir minnoş sun 🥰 ama içinde yaşamak sana daha uygun sinirlendiğim zaman bunu belli edersin ortası olamayan karekterin var ya siyahsin ya beyaz karşıdaki insanı net beklersin her zaman 😍🌸💛
Ruh hali değişimlerim hızlı olabiliyor evet 😂 Kolay sinirlenen biri değilim. Aşk yaşanmayı hakeden en güzel duygulardan, ancak sadece aşk yetmez bana ilişki için. Mantık yönünden de uymalı 🍀 Duygusalımdır evet ve olumsuz duygularımı mümkün olduğunca dışarı yansıtmam, kararlarım konusunda net biriyimdir. Yorum adına teşekkürler 🌼
Hello geç cevap verdim soryy 😔 Akrep burcuyla başlayalım öncelikle aslan ve akrep birleşimi yüzünden cesur bir insansın. Akrep burcu göz önünde olmayı sevemez. Fakat aslanın vermiş olduğu etkiyle ve özgüvenle bu tam tersi diye düşünüyorum😜 senn lider özelliğine sahipsin emir altına girmek istemezsin😊 kurucu bir yapın var. Herkesin kötü bulduğu iki burc var sende fakat ban göre tam tersi bu iki burç sağlam karakter sahibidir😁 özgüvenli ve kararlı bir yapın var aşkı hem isteyen hemde gereksiz bulan birisin. Kin sende oldukça fazla 😔 Yanlışlarım için şimdiden soryy 😔
Beni bana anlattın. Her zaman her konuda ön planda liderlik etme isteği veya arzular içindeyim. Cesaret gerektiren birşey yaptımda insanlar hep korkmadın mı diye sorarlar bazen bu cesaret beni öldürücek. Gerçekten aşırı kinci birisiyim ve bu huyumdan çok nefret ediyorum. Lanet ediyorum kin tuttuğum kişiden intikam almak bazen yetmiyor onun sevdiği herşeye zarar vermek istiyorum. Bazen öldürmeyi bile düşünüyorum. İş hayatımda yönlendirilmekten bıktım ve genç yasta yönetici oldum. Bazen göz önünde olunca utanıyorum ve istemiyorum ama bir yanımda hep ben olayım diyor hep beni konuşsunlar istiyorum =) aşk a gelince aradığımı bulamadım hiçbir zaman verdiğim değeri göremedim bundan sebep artık aşk saçmalık bana sadece zarar veren birşey miiş gibi geliyor. %100 bir şekilde beni yorumladın gerçekten teşekkür ederim. Bu işte baya iyisin devam et =)
Değişik bir yükselen burç🤩 sen bence başak kadınsın öyle hissediyorum. Tertip düzen senin için 1 numara her zaman 😍 karakteri sağlam ve kendi ayakları üzerinde durmayı Seben bir insansın. Bazen ikizlerin vermiş olduğu dengesizlik çöküşlerin olabilir fakat. Başak karakterine sahipsen bu uzun sürmicektir. Aşk hayatın ya vardır ya yoktur ortası olmayan bir insansın neyse odur siyah ya da Beyaz. Kuskucu bir. Yapın var buda ikizlerin vermiş olduğu huylar dan sen herkesin beğenmeyip ( takı resim görsel VS) senin ilgini çekicek ve onunla ilgilenecek karakteri sahipsin uğraş vermeyi seversin insanlar konusunda kırmayı sevmezsin kırılınca da dişlerini mutlaka gösterirsin 😉 Yanlışlarım için şimdiden soryy 😔
Baskıyı sevmeyen özgür burç yay. Öncelikle düşüncelisin insanları kırmaktan hoşnut olmazsın ve ilgiyi seversin. Gezmek görmek senin için bir hobi eğlenmeyi seven bir burçsun kafa dengisiniz ve siz evlilik insanı değilde gezip. Görüp tozmayo seven burçlarsınoz 😊💛
Terazi erkeği 💜 güzel bir burç. Kesinlikle cömert ve düşünceli yapıya sahipsin senin için aşk önemli ve aşkı yaşayan burçlardan sın olduğu zaman tabi ilgi almayı da vermeyi de seversin romantiksin cesursun. Sahiplenici yapın fazlasıyla var eğlenmeyi ve herşeyi yaşamayı seven birisin.😊 Yanlışlarım için simdidien özür 😔💛
Akrep kadını severim 😍 net insanlar kadınları özelikle duygusal ve minnoş duyhusalığını asla göstermeyi sevemez. Omalr için güçlü durmak görünmek önemli. İstediğini koparan yapın var. :) sen aşkı seven burcsun ama yüzün gülmüyor olabilir. Şu sıralar 😂 su burcu için bu dünya bir cehenem 😁 aşırı iyi niyetlisin çevrendeki olumsuzlukları göremeyen bir insansın. Aile dostluk çok önemli ve sevilen bir insansın. çebremde 😍❤️
Tam anlamıyla romantiksin... Ahhh bu dünya Su burçları için cehenem😭😭 düşüncelisin kırmayı sevmezsin insanları aşk konusunda yüzün gülmeye bilir 🧐biraz kaderci bir insansın ☺️ sen aşk ve romatizim insanınsın ama bazen istediğin gibi birini bulmaya bilirsin 🙄parayı seversin harcamayı da kazanmayıda. Aslında burcunla yükselenin özelliği aynı farklı bir yapın yok neyse o dur senin için. Balık erkekleri biraz kuşkucu yapıya sahip olabiliyorlar🤩 kısacası balık ve yengeç zaten benziyor özellik bakımından hemen hemen. Yanlışlarım için şimdiden sory 🥰
Hello 😜Değişken burçlarımız arasındansın. Kova rahatlık aşırı rahatsın kesinlikle değişken duyguların var. Güvene ihtiyac duyan birisin senin için ilişkide güven ve huzur olmalı kova burcu insanı aşkta hzuur arar. Maceracı bir yapın var buda bopadna kaynaklı ilişkide hem huzur hem şehvet istiyorsun sıkıldığın yerde uzun kalmayı sevmeyen biriiam o yüzden bir yerde fazla uzun kalmamaya birisin. Keyfine aşırı düşkün bir yapın olabilir gezip eğlenmek mesela 😁 aşk konusu sana uzak olabilir sıkıntıya gelemeyen yapında dolayı. 🥰 Şimdiden yanlışlarım olabilir soryy ❤️
Geç cevap verdim öncelikle soryy 🥺 sinirli bir yapıya sahip burcsun sezgileri aşırı yüksek ne seziyprsan doğru çıkma oranı yüksek sen özgü ruhlu bir kızsın hayatı dolu dolu yaşamayı seven bir yapıya sahipsin ve merhamet ve yardımseverlik aşırı derece de var 😍 çekici bir özelliğin var Sanırım bu şeytan tüyü dedikleri şey olabilir 😉😂
Hello 😊 öncelikle akrep burcu olman. Tutkuyu ifade eder. Sen tutkulu bir insansın klasik akrep burcu lafı😜😄 senin için aşk sadece duygudan ibaret değil yaşamayı tercih edersin ilişkilerinde sevgiyi. sevheti tutkuyu iliklerine kadar hissetmek istersin. Kıskanç bir yapın var kincissin bu senin birindne uzaklaştığında geri dönme ihtimalini düşürüyor. 😜 Merhametlisin ilgi vermeyi almayı seversin karşıdaki kadının cilveli ve naif olmadı seni daha çok etkiler. 🤫😉 Yanlışlarım için şimdiden soryy 😔
Öncelikle hello 💜 Koç'a balık güzel burçlar. Fakat duygu sorunları yaşaya bilirsin. Merhametli iki burcu taşıyorsun balık ve koç aşırı merhametli. Ne geliyorsa başına merhameti yüzünden gelebilir 😔balık ve koç burcu aşırı keyifçi insanlardır. Hırslı ve atik bir yapın var. Kıskançlık dozunuzu ayarlayamaya bilirsiniz. Biraz flörtçü bir yapınız var flört etmekten keyif alıyorsunuz. Yardıma ihtiyacı olan herkese merhametiniz yüzünden yardım ediyorsunuz☺️ Yanlışlarım için şimdiden soryy 🥺🤫
Hellooo geç cevap verdim biliyorum😔 soryyyyy🙄🙄🙄 Koça ve yine koç bence herkesin koç kankisi olmalı Sadıksın öncelikle sır tuta bilen bir insansın öncü birisin her zaman ne istediğine odaklanıp onunla ilgilenirsen net kararlı keskin bakışların olabilir duygusal pek yapın yok mantık her zaman ön plandadır. Ama dikkat etmelisin bir mantıkk seni aşka sürükleyip etkisinde kalabilirsin o aşkın. Aşkkta sadık olanlarsandın güven görürsen güven verirsin.😁 Macerayı seversin ve cesur bir yapın var mizah felan 😁😁 Yanlışlarım için soryyy🥰
Yaa şaka yapıyorum öncelikle klasik cümle değişken bir yapın var dmeicem aşk hayatı VS bahsedicem. 😜Öncelikle karşı cinsin seni anlaması bazen zor olabilir. Çünkü bazen ne yaptığını sen. Bile anlayamıyorsun. Kesinlikle nazik bir yapın var. Araştırmacı yapın arkasından geliyor. Yardımsever bir insansın. Zeki ve gittiğin her yere ışık enerji saçaan bir yapın var gezmekten çok hoşlanırsınız aşk konusu biraz muama değişiyor senin için 😀💜 Şimdiden sory yanlışlarım varsa 💜
Kova kadınları güzel oluyor öncelikle sen rahat bir insansın aşktan yana gülmedi şansın 😂 çünkü sen çabuk soğuya bilinen birisin sakin bir yapın var duygularını belli etmeyi sevemeyen ve gezip eğlenmektne keyif alan burç yanlışlarım olabilir şimdiden söyliyim🥺🥰
Terazi. Titiz aşk insanı romantik düşünceli ve kendinden emin bir burç aşk yaşamayı çok çok seven bir burç siz karşıdaki kadının bakımli titiz hijyen olmasına çok dikkat edersiniz ve çabuk soğuma huyunuz var 🥺
Öncelikle geç cevap verdim soryy😔🌸 akrep burcunun olmazda olmazı tutuklu olmaktır ve senin için her şeyin başında tutku sevhet gelebilir. Yükselenin yay aşırı şanslı bir yapıya sahipsin ve tehlikelide 😜 hayatı yaşamayı her haliyle seviyorsun yay burcunun vermiş olduğu özgürlük sende fazlasıyla var sen eğlenmeyi gezmeyi kafa dağıtmayı seven bir bereysin kısıtlamaktan hoşnut olmaya bilirsin🧐 Ve genellikle hislerinle hareket edersin beynin bu konuda ne kadar ısrar esip direnesede😊 Şimdiden yanlışlarım olabilir soryy❤️🥺🥺
Aşkı yaşamayı seven en iyi burçlardan. cömert bir yapıya sahipler sahiplenme duygusu yüksek ve aşırı romantik bir burç sunuz sosyaliği seven sevdiği şeylere değer veren bir burç. Geri dönüşleri nadir olan bir burç birinden soğuması kısa vadede olan bir burç
Tutkuyu aşırı derece de seven bir burç. Senin aşk hayatın romatikliklerle ve tutkuyla geçmeli aşkı zirvede yaşamayı seversin ve senin için ilişkide en önemli şey ilişkinin heyecanını kaybetmemesi. Karakter ise saygılı vee kendinden emin
Öncelikle soryy 🥺 geç cevap verdim 💜 insancıl bir yapıya sahipsin insanlığa önem verirsin. Neşeli bireysin ve her yeri neşeli görmek istersin. 😜 Özgürlükçü bir. İnsansın hiç bir şeyi sert bir şekilde çözülmesini ve dayatılmasını sevemezsin koç burcunun vermiş olduğu dik başlılık sende var ama yayın etkisiyle bu olaya göre gerçekleşir. ☺️ Saf ve fevri insansın. Aşkı yaşamayı seversin ama aşktan önce sende aile ve özgürlük gelir. 😘Çok merhametlisim ilişkilerin yay ve koç burcunun özgürlük ve dik başlılğın vermiş olduğu etkiyle uzun sürmeye bilir. Ama oldu mu da tam olan bir yapın var ❤️🌸 Yanlışlarım için şimdiden sory 🥺
Hello öncelikle geç cevap verdim soryy 😔 yay burcunun üstüne yapışmış bir özelliği var özgürlük sende bu herkesten olduğundan fazlasıyla dıışa dönük bir insansın. Gezip görmek eğlenmek önceliklerin bu dünyaya bazı insanlar anne bazı insanlar kariyer bazı insanlar yaşamak için gelmiştir yay burcu yaşamak görmek için 😜olumsuzlukları sevmez ve oldukça uzak durursun pozitif bir. İnsansın neşe saçmaydı etrafına seven bir yapın var. Savurgab bir insansın birikim senin için güç ve zor olabilr🥺umursamaz bir insansın ve oldukça sempatik şeytan tüyü olabilir 🙆😄 hayvanları ve Orman doğa VS yerleri seven bir insansın😁 desteğe ihtiyac duyan herkese elini uzatan bir insansın ☺️💛 Yanlışlarım için şimdiden sory 💜
Herkesin bence koç bir arkadaşı olmalı diyorum arkadaşlık sizin için önemli siz soğukanlı bir burcsunuz ikiletilmeyi sevmeyen lider özelliklerine sahip burç girdiğin her ortama uyum sağlayan ve imayci bir burcsun🤫 ama aşkı tam anlamıyla aşık olduğunda yaşan bir burç 😉
Boğa erkeği keyifçi olur dominant yiyip içip gezmek onlar için çok önemli aile bağı yüksek birisin yalnızlık sana göre değil. Sahiplenici bir yapın var 🧐 çoğunluk mantığınla hareket edersin soğuk kanlısın 😍 yanlışlarım olmuş olabilir bildiğim kadarıyla yorumladım soryy 🥺
Ahaahah benim anlaşmadığım burçlar arasında. 😁😜 Öncelikle aşka uzaksınız herkesle anlaşamaz ve cesur yapıya sahip bir burç. Temiz ortam görmeyi seversiniz biraz işkolik burcsunuz düzen sizin için çok önemli hayatınızın bir düzeni olmalı gösterişi sevmeyen ve planlı programlı yaşayan insanlarsınız neyse sizin için odur karşıdakine direk söyletsiniz 😂🌸
Aslan kadını asil burç hem baskın hem duygusalsın🥺 biraz açık sözlülük olabilir fakat yengeç ten dolayı düşüncelerini dile getirdikten sonra. Kalbinin naifliği yüzünden pişman olabilirsin bazen. Senin için bakım güzellik beğenilmek çok önemli ilgi odağıolmayı seven bir burç aslan 😘🥰 ama güzel burç ve yükselene sahipsin kesin tatlı bir sıcak kanlı bir şeysindir
Hello 💜 öncelikle aile bağının inanılmaz kuvvetli senin herşeyden önce aile gelir sakin bir yapıya sahip olan Boğa erkekleri sinirlenince tersi fena oluyor 🤫 yemesine içmesine önem veren insanlar. Korumacı bir yapın var kıskançsın. Yalnızlığı pek sevmeyen bir burçtur Boğa. istikrarlı ve sıcak kanlı birisin. İnsanlara yardım eli uzatmayı seven düşünceli bir burçtur. 😜 İnatçı ve. Bazen kibirli olabilirsiniz katı kuralların. Var her zaman gerçek aşkı ararsın iş hayatın ise disiplinli ve uzun vadeli olur 🥰 Yanlışlarım için şimdiden soryyy😉
Öncelikle merhaba soryy geç yazdığım için 💜 Terazi burcu erkeklerini. Çok severim kadınlarınıda. Sen kesinlikle zeki bir kadınsın hani bir laf varya 9 köyü bir birine koyar sonra oturup hiç bir şey olmamış gibi izleer😁 sen o zekiliktesin aşırı adaletli bir burç haksızlık en sevmediği huylar arasında lüksü seven birisin yemek içmek eğlenmek senin için olması gerken şeyler cömertlik vee para tutamama giiv bir huyun var 🤩 giyim konusunda idealısın❤️ vee aşkı romatikliğiyi ilgiyi seven kadınsın 💜💜 Yanlışlarım için şimdiden sory🥺🌸
Oğalak erkeği. Romantiklik 0 olan burç aşırı sadık bir yapıya sahipsiniz sizin için neyse odur değişmesiniz inatçılık aşırı var siz baskın karakterli yapılara sahipsiniz sizin için aşktan önce maddiyat ve kariyer gelir. Seçici bir yapıya sahipsiniz her kadınla anlamakta zorluk çeken bir burç
Yay burcu ne kadar çokmuş öncelikle 😁 gezgin bir yapın var sen sosyal bir insansın evlilik sana göre değil daha çok gezip görmek isteyen tiplerdensin🤫 aşkı tadında yaşamayı seven kimseyi kırmayan empati yeteneği yüksek burç baskıya asla gelemezsiniz başına buyruk yapılarınız var 😜
Başak mı 🙄 başak erkeği aşka çok uzak olan burçlar arasında. Senin için öncelik kariyer ve disiplindir düzenli ve tertipli bir insansın. Herkesi de planlı görmeyi istersin sen işten güçten pek aşka vakit ayıramayan birisin. Gösterişi sevmez doğal sade bir insansın. Amaçsız yaşamayı sevmeyen. Ve karşıdakine net olan bir insansın kendinden ödün vermeyen ve aşk ilişkisi zor olan bir burç 😉 Yanlışlarım için şimdiden soryy 😔
Öncelikle yengeç erkeklerinin aile bağı çok yüksektir önceliği ailedir. Empati duygusu yüksek bir burç düşünceli ve nazik insanlarsınız duygularınızı saklayamazsınız. Aşk konusunda VS her konuda güvenilir bir yanlarınız bar