Duygusal biriyim. Bende senin gibi umursamaz insanlara özeniyorum. Ama çoğu kişi duygularını gizlemek için umursamaz biriymiş gibi davranıyor haberin olsun :D
Her ikisinden bir miktar var içimde.. Umursamaz olayım demekle, umursamaz olamazsın. Temel kriter şu; Umursadın, eline ne geçti? Sadece mutsuz oldun ve kayafı yedin durdun. Ailen dışında sevdiklerini değil, seni sevenleri her zaman bir adım önde tutmalısın. Zaten saymaya kalksan, bir elin parmağını bile geçmez. Önyargılı biriysen, zaten mutlu olamazsın. Bu durumun umursamaz olmak veya duygusal olmakla bir ilgisi yoktur. Tamamen psikoljik bir sorun.
İnsanları gözlemlemeyi öğren. Örneğin karşındaki kişinin sana nasıl yaklaştığını gözlemle. Sana artı bir değer katıyor mu? Sana bir değer katmayan birini hayatta tutmana gerek yok.
Duygusallık ve umursamazlık, yerinde uygulandığında güzeldir. Örneğin bana artı değer katmayan birini ve bir olayı, umursamam. Canı cehenneme der geçerim, bana bir faydası yok. Duygusal olmak, herkese karşı oluşabilecek bir şey de değildir.