şu an duygusuz hissediyorum keske hep boyle olsam
Keske sevgiyide nefretide hic hissetmesem
Robot gibi olsam guclu olsam
Hic kimsenin ve hic bir olayin beni uzemeyecegi kadar guclu olmak istiyorum
şu an duygusuz hissediyorum keske hep boyle olsam
Keske sevgiyide nefretide hic hissetmesem
Robot gibi olsam guclu olsam
Hic kimsenin ve hic bir olayin beni uzemeyecegi kadar guclu olmak istiyorum
boş ver olduğun gibi kal
Dediğin kıvama gelmek için çok fazla acı çekmiş olman lazım mesela çocuğun elinden alınmış ve hiç bir zaman gösterilmemiş gibi yaşadığını biliyorsun ama
kokusunu bakışını gülüşünü sıcaklığını hiç bilmiyorsun yaşamak istediğin onca heves kursağında kalmış ilk adımlarını görmemiş diş börtmesini yememiş sünnetinde haberin olmamış ismini verirken bile sana hiç kimse acaba ne ister diye sormamış il konuşmalarını anne veya baba değişini duymadan yıllar alıp geçmiş ve o evlenmiş çocukta üvey anne veya babasını gerçek bilip ona anne veya baba diye hitap etmiş
Nasıl koyar insana hayal bile edemezsin her aldığın nefes son nefesin olsun istersin kimseye güvenemez en güvendiğin yerden vurulduğun için birdaha gerçekten gülemezsin
Öyle işte
O yüzden güzel şeyler iste Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey
Hani düşün cinselliği aşkı kadını çok seven hayat dolu bir insanın evlilikten soğuması imkansız gibi ama oluyor yani
Onlar erdi muradına biz gömüldük tarihin tozlu sayfasına
bi erkegin bosandiktan sonra bu kadar tepki vermesi garip geldi
Erkeklerde duygu yogunlugu az. Bir daha evlenip cocuk yapabilirsin
Ask acisi ceken hasret ceken erkek cok garip
Aşk acısı çekmiyorum ki evlat acısı bu
Diğer satırda da kadınları çok seven biri olarak kadınlardan soğudum demek istedim yoksa konu eski eş değil o başkasının mahremi oldu gitti ona karşı üstüme düşen görevi de fazlası ile yapmaya çalıştım yani ama o evladımın bir resmini bile yollamadı bir kez aradı ona da geri cevap vermedi bir diğer görüşme ihtimalinde de amcam rica etti o alay geçti yapacak bir şey yok Allah mesud etsin çünkü o mutlu olursa eşi de mutlu olur dolayısıyla çocukta mutlu ve sağlıklı yetişir
Durum bu şekilde
Neden bukadar merhametsiz ve vesasız davrandılar ne kötülüğümü gördüler de bana böyle bir acıyı reva gördüler onu da bilmiyorum
Mesela iç güveyi mevzu vardı babamla aram problemliyken evlilik mevzuları dönmeye başladığında iç güveyi durumunu olumlu düşünüyordum sonra baktım kızın annesi babamdan çok daha dikdatör ve baskıcı o yüzden kızla bir yuva kurmuşum bir adım uzak durup ama herzaman yanında olmayı doğru buldum hiç bir işini ve dediğini de iki etmedim hatta onun işini kendi işimizden önce yaptım
Ama eski kaynana ne yapıyor kendi öz annesi tek başına yaşarken gel yanımda kal senin bende çok emeğin var annem diyemiyor ya da kendisi annesinin yanında kalamıyor neden ve bir de yan yana geldikleri zaman ateşle barut gibi hemen annesine bağırıp çağırıyor
İnsan annesine bağırmamalı öf bile dememeliyken kaynana utanmasa annesini sopayla dövecek
Mesela ben evliyken yaylada kızın anneannesinde 3 4 gün kaldık çok şeker gibi kadın bir gün olsun tartışma yaşamadık tek sorun benim sabah zor uyandığım için ard arda alarm kurmam oldu onu da tamam dedim alarmı kapattım hallettik yani
Vs vs neyse senin kafanı şişirmeyeyim kaptırdım yine 🙈😢
Duygusalım ama duygusal olmam mantıklı düşünmemi engellemiyor
Hissiz bir karaktere dönüştüm..
en guzeli
Cevap
20Cevap
Değişiyor bazen çok duygusuz bazen duygusallık abidesi
Duygusalım
Aşırı duygusal biriyim, hiç çekilmiyor hakikaten de.
Duygusal biriyim ama herşeyede üzülmem yani, herşeyi kafaya takıcak olursam yaşayamam bu hayatı
sadece gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim insanlara karşı duygusalım
duygusalımdır yerine göre
Balık burcu duygusal diyorlar
evet duygusalım
Duygularım maalesef
Duygusalım
Ben biraz duygusalım.
Çok duygusalımdır ama belli etmem
Yerine göre değişiyor
Duygusalim
Duygusal biriyim
Duygusal birisiyim.