Laf ettirmem dediğiniz neler var 🤔

Sadece zekam ve sahip olduğum bilgilerim.
Hiçbir konuda kendimi övmeyi sevmem; ne dış görünüş ne de sahip olduğum imkanlar. Bana yakışmaz, yapana da saygım yoktur hiçbir zaman.
Fakat kendimi bildim bileli okuyorum, araştırıyorum, insan tanıyorum; hem de sahip olunabilecek en boktan hayatla mücadele halindeyken.
İnsanların "çok sıkılıyorum, boş boş oturuyorum" dedikleri o saatlerde bile kendimi geliştirmeyi amaçladım ben.
Herkesin düşüncesine saygım var, zihniyetine, görüşlerine, mantıksal olgularına.
Ama kimsenin benim zekamı hafife almasına, tecrübelerime hiçe saymasına izin vermem.
Deneyenler oldu, aldı ağızlarının payını; bozduğum psikolojileriyle devam ediyorlar yaşantılarına.
Etkileşimde ve samimiyetim olmayan hiç kimse, benim hakkımda bir yorumda bulunamaz. Ağır cevaplar vermekten hiç çekinmem. Kişiliğime, duruşuma ve ideallerime laf ettirmem. Beğenmeyen defolup gitmekte oldukça özgürdür. Kimseye kendimi ispatlayacak, ifade edecek ve kanıtlayacak değilim.
Çünkü ne olursa olsun, karşınızdakinin anlamak istediği kadarsınız.
Hiç sevgilim olmadı diye küçümseyici sözlere asla laf ettirmem. Yoksa 2 masanın hesabını tek seferde ödeyecek kadar paramı masaya bırakıp, aniden mekanı terk etme riskim var. Arabama binsem, mekandakilerin şaşkın bakışları arasında burnout (teker yakma) yaparcasına fırlardım!
Sevdiklerime laf ettirtmem , ben sevdiğim insanlara laf gelmesin diye onları kimseyle münakaşa içerisine sokmayan bir insanım ben böyle gördüm.
Kendim için herkese boyun eğebilecekken sevdiğim insanlar için can vermeye hazırım.
Cevap
47Cevap
Aileme, kişiliğime, karakterime asla laf ettirmem...
Kişiliğime, prensiplerime, değerlerime, inancıma, beni ben yapan hiç bir şeye laf ettirmem.. Sonrasında aileme ve sevdiklerime laf ettirmem. Keyifli günler..
Hiç kimse hiç bir şeyime ben ona o hakkı vermediğim halde laf etmeye kalkamaz. Kalkıştığı an karşılığını alacağını bilir ve yeltenemez bile. Yeltenmeye kalkanlar da söyleyeceklerinin geri kalanı için peş peşe yutkunmak zorunda kalırlar.
Bide şöyle bir durum var "lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye."
Adamlığıma laf ettirmem ve sevdiğim insanlar hakkında kimse konuşamaz. Sevdiğim insanlara laf ettirmem.
Ailem, asıl mesleğim bir de nedense Ankara 'ya laf ettirmem. Ankara 'da kırmızı çizgim. 😀
Sevdiklerime, gururuma ve hayallerime laf ettirmem.
valla laf ediyor diye benim değer verdiklerim değersizleşmiyor. bugün burada birisi anneme sövdü. annemin adını bile bilmiyor. neden ciddiye alıyım ki seviyesiz bir ucube. herkes her şeyi söyler de insan kendini güçlendirmeli.
İnsanlığıma, kişiliğime laf ettirmem. Özellikle üzüntümü belli edemiyorum diye bu beni merhametsiz biri yapmaz. Bunu sorgulamak kimsenin haddine değil.
yaptığım yemeğe laf edecek kişinin anlının kafa derisini yüzer tuzlu ve sirkeli suda haşlar soslar önüne yemek diye sunar ve beğenmesi için elimden geleni yaparım :)
Anneliğim
Kızım
Ailem
Sevgilim
Bunlaea laf edecek mezarını hazırlasın kefenini de uğraştırmasın beni...
Başkalarının arkasından laf ettirmem edeni de sevmem çünkü bu insanlar herşey için herkes için laf ederler
islama , vatanıma , anneme , kadınıma, onuruma ...
Aileme özellikle anneme. Sevdiklerime laf ettirmem.
Haklı ve haksızlığa uğrayan kimseye laf ettirmem kim olursa olsun
Aileme laf ettirmem mesela bu yüzden bazı akrabalarımla küsüm. Evet sert ve dobra oldugum için insanlar benden çekiniyor. Eskiden çok üzülürdüm bu duruma ama artık hayır. Gereksizler uzaktan bakıyor böylece.
Yüzüm çok yumusak kurban. Tek duam iyilerle karsilasmak
İşin içinde yalan ve haksızlık varsa kimseye laf ettirmem
Benim kendimi küçük görüp, kendime laf edebilirim. Gelişmem için. Ama başkasına ettirmem.
İsteyen istediği lafı etsin hayatımda olmadıkları sürece uğraşamam kimseyle
Etsinler herşeye umrumda değil aw sanki tohumlarına para mı saydım
Bunu cidden söylüyor musun kim annesine laf ettirir
Söylenenlerin içine bile katılmayacak konu bu tartışmasız belli olan bişey dimi
Aileme ve arkadaşlarıma kimsenin laf etmesine izin vermem
Bana isteyen istediğini diyebilir çünkü hak ediyorum dur sjnwhsnsj
mantık kapasamında açıklandığında insanlar her şeyime laf edebilirler.
Baştan aşağı dürüst bir insanım, O anda yanımda olmayan kişiye laf ettirmem.
Eleştiriye açığımdır. Bazen psikolojik duruma göre patlayabilir ama konu farketmez o zaman 😂
yapıcı eleştiriler kişiyi olgunlaştırır ama eleştiri kisvesi altında hadsizlik yapanları sevmem.
araba kişilik nereli oldugum anam babam... kardeşim dedem babannem annneannem
Yanımda arkalarından konuşulmasına. Çok sinir olurum.
Hiç kimse hiçbir ozelligimle dalga geçemez. Ancak kendimle ben dalga gecerim. Canım kendim 😍
Tutarsız adam atarsız kadın olmaz. Dursun burada, bu atasözü bana ait...
İsteyen istediği kadar havlasın ben herşeyimden memnunum. 😊
Birçok şey var aslında, ama ilk madde ailem. Buna sevgilim ve evladım da dahil.
Yaptiklarimin sorgulanmasindan hoşlanmıyorum , yaptiklarima ve düşündüklerime laf ettirmem
Yaptığım şeylere, aileme ve en yakın arkadaşıma asla ama asla laf ettirmem
Nişanlım ve anneme ikisi de bu hayatta ki en büyük şansım ve tanıdığım en mükemmel iki insan
Adamligima vicdanima ne kadar iyi dusunceli biriysem öfkemde o kadar büyüktür
Bilmediği konularda başkasına laf atanlara, benim inandığım ya da inanmadığım şeye karışana karşıyım
Aileme, arkadaşlarıma ve kendime laf ettirmem. Bu kim olursa olsun onu yerin dibine sokarım.
Cocuklarima laf ettirmem kesinlikle
Vatanım, dinim, ailem ve işim
Birisi birinin hakkında konuşuyorsa kalkar giderim
Yiyen varsa etsin diyorum
sevdiklerime laf ettirmem
Beni ben yapan hicbir seye laf ettirmem.
Sevdiklerime ve kendime laf ettirmem.
Sevdiklerime ve kendime laf ettirmem.
Kimse bana aileme laf edemiyor ettirmem
Hiç bir şeyim yok etsinler torba ağızlarını büzmem
Kararlarım, karakterim ve kardeşim.
Bilemedim ki, genel olarak laf ettirmem😂
Değerlerim, sevdiklerim..
Bunlara laf ettirmem
Arkadaşlarıma ve aileme kimse laf edemez😬
Kendime ve sevdiklerime laf ettirmem
Kesin çizgilerim ve Karakterim birde sevdiklerim
Sevdiklerimin ve benim kisiliğim
Karekterime laf ettirmem ✂️
Araba , motor sevdam 😏
Karakterim cizgilerim
Dürüstlüğüme, efendi oluşuma laf ettirmem kanks
Laf eden cevabını bulur elbet 😁 haksız mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?