Evet, her şey her zaman istediğimiz gibi ilerlemiyor ama sağlığımız yerindeyse nefes alabiliyorsak hâlâ şansımız var demektir.
''Kimse kimsenin kör kuyusuna merdiven değil. Merdiveni getiren de Allah, Merdivenden çıkaran da Allah, Kuyunuzun, kuytunuzun sahibi de Allah. Bir tek Allah' a yük olmazsın şu kâinatta, sığındığın her kapıda vefasızlığa mahkûmsun.'' demiş, Huzeyfe Mücahid...
Türlü sebeplerle bunalıma girmemek gerekir. Küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebildiysek ne âlâ bunlardan destek alarak hayatımızda birilerine yük olmanın aksine onların da yükünü almış oluruz. Görsel bahanee soru şahanee... :DEe.. siz ne düşünüyorsunuz daha çok yük olan mı oldunuz yoksa yük alan mı? İllaki birilerine yaslanmışızdır ya ya da yaslanmak istemişizdir di mi? Objektif yorumlarınızı bekliyorum...
Yük olduğunu hissetmek çok kötü bir his ve Duygu. İnsan maddi anlamda değil manevi anlamda da yük olmamali. Yük alan olmalı yoksa yaşamanın bı manası yok değil mi? Bu ya maddi açıdan olabilir ya da manevi açıdan olabilir
Gerek ailem gerek çevremde kimseye yük olmak istemedim, olduğumu düşündüğüm an oradan uzaklaştım
omuzumda bir yüküm var diyebilmek için önemli bir görevi icra etmem gerektiğini düşünüyorum şuanda kendi sorumluluklarım harici bir yüküm yoktur ki aslında o bile bir yük değildir.