Her insanda var ego kabul edelim. ya da etmeyin siz bilirsiniz onada saygı duyuyorum.🎈 Peki sizin egonuzu neler tavan yapar? ya da hiçbir şey etkilemez mi o egonuzu? Keyifli günler 🎈
Erkekler değil de kızlar görünüşüme iltifat ettiğinde egom şişer biraz. Çünkü kadınlar birbirlerine kolay kolay iltifat etmezler, bir kadın iltifat ediyorsa gerçekten güzel görünüyorumdur. Bir de, hoşlandığım adam bana iltifat edince hem egom şişer hem de utanırım belli etmemeye çalışsam da.
haklı olmak. bunun gerçekten üzerimde ciddi etkisi var. ama öyle gözükmek için haklı olmak değil. karşı tarafın artık gerçekten "aha" dediği noktada haklı olmak. onlara yeni perspektif katmak.
Kadınlar tarafından sürekli övülmek, gidenin paşa paşa geri dönmesi, iş yerinde bir olay oldu mu benden yalvarırcasına yardım istenmesi.. Zaten egoist bir insanım fırsat olsun yeter.
Ego mu? Yok bea, egoyu da egolularıda sevmem. Yani birinin yatı katı varsa ne olacak ki ya da ne kadar zengin/mevkili de olsa bana ne faydası var, ya da ne üstünlüğü var ki...
Ego balon doğru dedin şiştiği gibi patliyor rezilde oluyorsun benim arkadaşların arasında kimse büyük araç kullanamazken direksiyonu benim devralmam hoşuma gitmişti
Önemsenmek , sevilmek, şımartılmak, beğenilmek, başarı vb..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İşimde başarılı olursam ego mu dersiniz özgüven mi gurur mu bilmem ama öyle güzellik kıyafet bu tür basit şeylerle ego yapmam başarılı olmaktan daha gurur verici bişey yok benim için
egosu olmayan bıir kişilik ve karaktere sahıbım bana gore ego kıbır dır bıbır nasıl kendını begenmekse egoda aynısı kıbır ıse seytanın hallerındendr o sebeple kıbır veya ego olmasada olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendim istersem ego yapabiliyorum. Öyle birilerinin lafıyla hareketiyle egom etkilenmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlgi görmekten nefret ediyorum, ondan egolu birisi hiç değilim
Dun mesela buradan biri çok dikkatimi çekmişti cok güzeldi normalde kimseye yazmam ona takip attım oda takip atti görüşte biraz konuştuk sonra özelden yazdim kendimi salmadan önceki konusmalari çok farklıydı kendimi saldiktan sonra ki konusmalari cok farklıydı kendisini ne kadar çok beğendiğimi anlayınca bir lafima öyleysem yazma sende diyerek beni çok kırdı demem o ki kartlarını egolu kişilere karşı kapalı oynamak gerekiyor kartlarını acik oynarsan egoları sisebiliyor
Sende kendini hemen salmışsın ama olmamış bu. Kimin ne olduğunu bilmiyorsun sonuçta. Kartları kapalı oynamak her zaman daha mantıklı... Sen üzülme o onun ayıbı olsun
Evet oysaki kotu bir sey de söylemiştim o kadar da salmadim ama çok beğendiğimi farkettirdim şöyle farkettirdim 3 ay önce sitedeki gördüğüm en güzel kadınsın diye gizli görüşten yorum yapmıştım onun ben olduğunu söyledim
Ben de gelemem ama zaten burdan kimseye de yazmam kimseyi de takip etmem çok nadir dün de işte bir ona yazdım kırıcı olmasa gec cevap verse sorun değildi ama bana defol git dedi
Amin. Maalesef böyle şeyler olabiliyor sanalda. İnsanlar o kadar rahat ki ağzına gelen şeyleri söylerler. Kırarmıyım acaba diye düşünmezler. Seni kötü etkiliyorsa bu durumlarda adımını sağlam at. Öyle çok beğensen bile bu kadar açık söyleme. Benden sana tavsiye
Öyle yapacağım 9da uyudum 1 de uyandım gözümü açar açmaz sigara yakıp onunla alakalı bir soru sordum o kadar etkilendim yani içime öküz oturdu resmen çok teşekkür ederim
Haklısınız bilmiyorum benim kaile aldığım insanlar beni çok çabuk incitebiliyor ya da o kadar çok beğeniyordum beni o denli umursamamasi defol git demesi zoruma gitti bilmiyorum