Nietzsche Torina'da kırbaçlanan bir atı görünce ağlayıp ata sarılmaya başlar.
Şimdi ben de benzer bir duygu içerisindeyim. Az önce bir resim gördüm. O resimdeki çocuğun gözlerindeki acıyı, savaşı ve gözyaşını gördüm. Tüm bunlardan sonra aynı çöküntü içerisine giriyor insan. Sanırım çok hassas bir zamandayım.
Şimdi ben de benzer bir duygu içerisindeyim. Az önce bir resim gördüm. O resimdeki çocuğun gözlerindeki acıyı, savaşı ve gözyaşını gördüm. Tüm bunlardan sonra aynı çöküntü içerisine giriyor insan. Sanırım çok hassas bir zamandayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağladigim olmadi ama huzunlendiren ve dusuncelere daldiran fotolar oldu
İnce ruhlu naif birisin demek ki
İnce ruhluyum, insanlar üzülmesin diye kendimdeki şeyleri bile övmüyorum yanlarında. Ancak duygusal birisi değilim, acımasızım. Sadece duygusal bir çıkmazdayım ve bu fotoğraf benim taraf tuttuğum değerleri alt üst edecek kadar gözyaşı biriktirdi bende
Mescidi aksadaki olaylarla ilgili fotoğraflara mı baktın
Hayır başka bir fotoğraf, şimdi kapak resmi yapacağım, çocuğun sadece gözlerine bak olur mu? sonra burada neler hissettiğini söyle.
Derin bir hüzün ve yorgunluk var. Beni de duygusallaştırdın ya of
Ben bu fotoğrafa bakmadan önce Amerikan halkının 100 yıllık giyim ve yüzdeki değişimi adlı videoyu izliyordum yabancı bir kanal. Sonra yandaki bu videoya geçtim işte Lübnan'da 100'e kadar sayma, bu kız çocuğu da orada bir sayı söylüyordu. Amerika'nın o derin güzellerinden bu çocuğun gözlerine indiğimde kendimi perişan hissettim.
Acı hissediyorsan canlısındır ama bir başkasının acısını hissediyorsan insansındır. Evet bazen bir başkası için üzülmemiz gerekir hatta ağlamamız gerekir ki kalbimiz kurumasın
acıyı hissetmemin sebebi kendi yaşantımdaki uğraştığım şeylerin bu çocuğun gözlerindeki acıdan daha önemli olmaması. bu çocuğun biriktirip de gözlerinde sakladığı gözyaşlarının benim acı diye kendime dert ettiğim, fast foot, alkol, sigaralarımdan, cinsel hayatımdan daha önemli olması. hayat çok acımasız bir yer.
Maalesef
Bi aralar bende de çok oluyordu
Hayır olmadı
olmuştu
bu soruyu beğendim :)
Oldu tabii