Ever herkeste ego var orası bir gerçek🎈 Ama bazı insanlarda bu ego en yüksek düzeyde olup şişebiliyor. Hani böyle iğne alıp patlasım geliyor fazla tepeden bakmak iyi değil uçacak yoksa..! Şöyle bir bakınca güzel kadınlara bir ilgi alaka egolar tavan. Peki güzel kadınlar hep egosu yüksek olur?
ah shit here we go again BAŞLIYORUM genelde güzel kızların egolu olması ülkededeki güzel erkek sayısı bölü güzel kız sayısı sonucunun kalan nüfusa oranıdır ülkede erkekler tipik olarak nadir bulunan bir tür olduğundan erkekler genelde güzel kızlarla çirkinin güzeli şeklinde çıkar sonuç olarak kız tarafınında güzel kültürlü ve iyi kalpli olanı az olduğundan durum şuna bağlanır ülkede erkeğin damacanaya hallenmesi aaaa neyse onu keseriz işte bu durumda erkekler çirkin olduğu için ve kızların bazılarının güzel olduğu için ülkede tazmanya kaplanına olan ilgi kadar ilgi çeker işte ondan sonra sonuç +50%30½)^+(!'!(+!'(+!'(===== KIZLARIN EGOSU EVET BİRAZ BOŞ YAPTIM ama o kız ingiltereye bi gitsin bi umursanmasın hemen nasıl geri dönüyor zaten bunlar 18 yaşındayken kopkop yapıp 27 30 lu yaşlarında etrafındaki erkeklerin azaldığını görünce ben aile babası eli yüzü düzgün adam istiyorum türüdür çok tehlikeli bir yaratıktık GÜÇLÜ YANLARI TERLİĞİ anlık aklında 0.6 saniyede hesaplayabilir rüzgarın gelişiyle terliğin atış açısını aklından tammm 0.6 saniyede yapabilirrrr neyse byee
Güzellik ile alakalı değil. Kisilik ile alakalı çoğu. Zaten bizim Türk erkekleri her kıza bakar abaza gibi o zaman da kız tatmin oluyor hoşuna gidiyor. Allah vergisi güzellik de varsa uff ver yansın ortalık 😅😅
Net ve gerçekçi olacağım yüzü, kalçaları göğüsleri güzel bir kadına seks için bir sürü erkek sıra olur ama sadece seks için ilişkiye dönmesi uzun soluklu olması için yeterli değil..
Şahsen dediğin şeye hiç denk gelmedim benim gördüğüm kadarıyla egosu yüksek olanlar çirkin oluyor genelde ve koca bir gemiyi boyayabilecek kadar makyaj oluyor yüzlerinde
Ego nun cinsiyeti olmuyor. Güzellikte izafi. Dış görünümü “çekici” olan bir bayan dışarıya mecbüren bir savunma mekanizması oluşturuyor erkeklerde bunu ego zannediyor. Dış görünümünü çekici kılmaya uğraşan bayan zorlamalarla veya doğası gereği güzelin de bunu göstermeye çalışması asıl ego, kendini tamamlayamamış bir karakter. Bu eksikliğide “naif”erkekler daha da kaşır ve bayan bir savunma mekanizması oluşturur ki bu o naif kardeş bayanın kendini beğenmiş tripli egolu olduğunu zanneder. Erkeğin anladığı ego genelde budur ki aslında bayanın egosu başkadır. Umarım anlatabilmişimdir. Asıl güzel kadın kim sorusu daha can alıcı olurdu. Güzel gözükmeyendir belkide.
Gelişimini tamamlayamayan ego altında var olmamış karakterlerini sergileme peşinde. Dönüp bir bakmak lazım gerçek alimlere tarihde nam yapmış bilginlere ne kadar alçak gönüllü. şimdi ise baba parasıyla taksitli telefon alan içi boş legocuklar pardon egocuklar ego pesinde
Hepsini aynı kefeye koyamam ama egolu olarak nitelendirdiklerimiz aslında kibirli.. Yani kibirle ego arasında bi çizgi var ve bazıları o ayarı kaçırıyor.. Aslında güzellikleriyle bir takım eksikliklerini tamamladıklarını ve diğer insanlardan üstün olduklarını düşünüyorlar 😄 Bana göreyse bu trajikomik bir durum. Çok güzelim modunda takılan ama iki kelimeyi yan yana getirmekte güçlük çeken tiplerin genelde egolarını eline verip gönderiyorum. Keyifli günler..
Dışarıdan bakınca belki öyledir ama gerçekten belki de öyle değillerdir. Güzelliğin kattığı bir ego olabilir bu normal. Ama önemli olan şey yanındayken aynı egolugu yapıp yapmaması. Dışarıdan herkes astım kestim ben öyleyim böyleyim zaten. Yakinlastikca insanlarda ön yargılar vs kırılabilir.
Niye mi? Bizim erkeklerimizin açlığından. Görmemiş gibi bakarlarsa, ilgi odağı ederlerse, kızlarımız kıskançlık yaparsa E kusura bakmayın ama onlarda da ego tavan değil uzay olur. Herkesi insan olarak görsek, sorun çözülmüş olur
Aslında güzel kadınlar egolu olmuyor, onları egolu hale getiren çevresel faktörlerdir. Onların mutlu olduğunu sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Her zaman kalabalık bir çevreye sahip olabilirler ama içten içe yalnızlık çekerler.
Güzel kadınlar, kendilerinin farkındalar. Bu ego değil farkındalıktır bana göre. Ancak karşısındakini küçümseneye varan bir kibri varsa bu ego değil karaktersizliktir.
Çünkü kardeşim erkekler popolarını çok kaldırıyorlar talep çok oluncada havaya girip kendilerini ulaşılmaz sanıp o havalarda geziyorlar ama bana kezo kızdan bir farklar yokmuş gibi geliyor 😂😂
Güzel kadınlardan ziyade son yıllarda genel olarak kadınlar egolu ve bu küçük jenerasyonlarda bile görülmeye başladı bence. Yanından geçtiğim 14-15 yaş grubu kızlar bile aşırı özgüvenli yürüyor. O yaşta bizim nesil embesildi be.
Aslında kadınlar değil bu yakışıklı erkekler içinde geçerli olan birşey. Bazı insanlar karakterinden dolayı egoludurlar bazı insanlar ise kolay iletişim kuramadıkları için egolu gözükürler. Ben dışarıdan egolu gözükenler birliğindenim. Egolu insanları hiç sevmem ama insanlarla haşır neşir olamadığım için de egolu damgası yerim
Büyüme şekli aldığı eğitim ve karakterle alakalı kesinlikle ben çok güzel oluşta utangaç mütevazi kadında gördüm çok tipsiz olupta hayal alemi çığır açmış kadında gördüm
Çünkü herkes tarafından övüldükleri ve ilgi gördükleri için herkesi cepte görürler ve kaybetme duyguları olmaz, biri olmasa biri olur biri övmezse diğeri över der bunun için egolu olurlar
yok len kiğmin parası daha fazla ise onları arastırır ıkıncısı kaslı uzun boylu keko bı yakısıklı bakarlar , zaten etraflarında bi dunya arizona kertenkelesi seks dansı yapmakta oldugundan seçmeye calısırlar.
su bır gercek kı taş hatun dedıgımız kadın varlıgın yanında bı duzgun adam goremedım hep arizona kertenkelesi.
Yengen emine köyün en güzel gızıydı maşallah. Heç Naz yapmaz bana. Gerçi benim karizmatik bakışlarım içinin yağını eritiyomuş, öyle der iki gözümün çiçeği
Abaza dediğimiz ve ondan daha düşük statülü kadınlar ona sürekli sen çok güzelsin dediği için ve de malum Türkiye de güzel sayısı az. Biz de az olduğumuzdan egomuz yükselebiliyor. Kendimden biliyorum