Gizli Üye(25-29)1 yılTürk kadınların bir şey olmaz özellikle ergen kısmında 20-25 yaş arası Türk kızları çoğu hayal aleminde yaşıyor izlediği aşk dizileri ve instada gördüğü influencer etkisi altında kalmışlar pek bir özgünlükleri fikirleri karakterleri yok ve evet ister kabullensinler ister kabullenmesinler Türk kızları aşırı egolu işin garip tarafı çoğu güzel olmadığı bir vasfı olmadığı halde egolu malum çok alıcısı olduğu dm kutusu patladığı için gerçekten bizim ülkede kadınlar Tanrı gibi o gözle bakılıyor ve kadınlar da kendini öyle hissediyor şimdi boşuna abazalardan onlardan bunlardan şöyleyiz çocuk manipülelerine girilmesin bunu yiyen var mı hala gerçekten? Ben yurt dışında ki kızlarım bu denli kendini üst perde de gördüğünü düşünmüyorum açıkçası
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBaşkasının egosu tarafından tehdit edildiğini ancak kendi egonuz hissedebilir.
Hayatınıza giren her insanı kabul etme zorunluluğunuz yok. 20'li yaşlarımda öğrendiğim en önemli derslerden biri, kiminle vakit geçireceğimi seçme hakkım ve yükümlülüğüm olduğudur.
Kendini ciddiye almayan, düşüncelerini ve odağını kendisi dışındaki insanlara veremeyen, iyi bir mizah anlayışına sahip olan insanlara değer veririm.
Büyük egoları olan insanlar genelde bunu yapamazlar. Hiç eğlenceli değillerdir. Kendilerine çok aşıktırlar.
Ego stratejisini yıkmanın tek yolu uzaklaşmak.
Uzaklaşın ve başkalarını da uzaklaşmaya teşvik edin. Çünkü nihayetinde bu sizin ve sizin iyiliğiniz ile ilgili, onlar ve kötü davranışları ile ilgili değil. Onları yalnız başlarına bırakın❗
10 Yorumla
1 yılGüzel kızlarda hiç ego görmedim
Çevremdeki kız arkadaşlarımın neredeyse hepsi güzel
Ama gram ego görmedim öyle bir şey yok.
Ama eğer çirkin bir kızı görürseniz uzak durun egosu ile sizi öldürebilir emin olun😂😂😂😂46 Yorumla- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🤩
- 1 yıl
Hemde nasıl kompleks Aman Allahım hayattan soğutur insanı😂
- 1 yıl
😂😂bende bunu dedim ve haklısın ego onlarda
- 1 yıl
Evet öyle😂
- Güzellik & Bakım konusunda 579 cevap paylaştı.
1 yılBu algı genelde özgüvensiz erkeklerde oluyor ve yine ne gariptir ki asıl ego kendilerinde iken kızlara atfediyorlar. Kendileri asla ego yapmıyormuş gibi davranıyorlar ama hayatımda gördüğüm bütün özgüvensiz erkekler tipsizdi ve kendisine hiç bakmıyordu ve buna rağmen kadınlardan ilgi bekliyordu sonra ilgi görmediği için adam akıllı konuşmayı denemediği için bile gidip kadın düşmanı kesiliyorlar. Ben mesela yakışıklı olup da kadın düşmanı olan pek birisini görmedim. Yine bazı kızlar da kıskanç hasetler bu yüzden kıskandığı kızlar yalnız kalsın diye insanlara onların egolu olduğunu söyler ve onları kötü etkilemeye çalışırlar.
26 Yorumla- 1 yıl
Yazdıklarının tamamına katılıyorum. Tipsiz olduğumuz için özgüvensiziz zaten. Ben de özgüvensizim tipsizim ve kendime bakmıyorum. Kendime baksam da sonuç değişmeyeceği için ben de konuşmayı denemiyorum. Yakışıklılar zaten kızlardan ilgi gördükleri için özgüvensiz olmalarını veya kadın düşmanı olmalarını gerektirecek bir şey de yaşamıyorlar pek. Öte yandan benim sürekli tipimle alay edildi , kızlar tarafından sayısız hakaretlere aşağılanmalara maruz kaldım. Benim gibi birinin özgüvensiz veya kadın düşmanı olması şaşırılacak bir şey değil.
- 1 yıl
Birinin başkasının güzellik algısına uymuyor diye zorbalık görmesi gerekmiyor. Bunu yapanlar kafadan sorunlu insanlar. Ayrıca güzellik yakışıklılık dediğim şey güzellik algısı değil, kendine bakan herkes çekici olabilir. Nice çok yakışıklı olmayan erkek sadece anlayışlı ve merhametli yaklaşarak bir sürü kızın sevgisini alıyor.
- 1 yıl
Bende zamanında çok güzel olmadığım için sayısız zorbalığa ve istismara maruz kaldım erkekler tarafından. Aklına bile gelmeyecek şeyler yaşadım okulda ama kimsenin umrunda değildi. Ben yine de aa gideyim de erkek düşmanı olayım zaten hepsi böyledir demedim hiçbir zaman.
- 1 yıl
Olaylara karşı verdiğin tepkileri sadece sen seçersin. Karşı cins düşmanı olmak psikolojik bir rahatsızlıktır.
- 1 yıl
İlk yorumda iyiydin de sonradan bozdun. Kendine bakan herkes çekici falan olamaz. Çevremde bakım manyağı çok çirkin erkek var bir boka benzemiyorlar ve sürekli reddediliyorlar.
- 1 yıl
Çünkü kabul edilmek sadece bakımla olmaz. Benim çeliştiğim yok da sen anlamak istediğini anlıyorsun o yüzden daha boşuna konuşmam.
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu, toplumun güzellik algısı ve önyargılarla şekillenen bir durum. Güzellik, kişisel bakımına dikkat eden ve kendine saygı duyan birinin doğal bir sonucudur. Ancak, dış görünüşüne göre insanları değerlendirmek oldukça yüzeysel olur. İnsanlar, güneş gibi ışıldayan ve dikkat çeken kişilere karşı birtakım önyargılara sahip olabiliyor. Güzel bir kızın kendine güveni kısa sürede yanlış anlaşılabilir ve egolu olarak nitelendirilebilir. Ama bu tamamen yanlış! Herkesin karmaşık ve derin bir iç dünyası vardır. Eminim sen de güzelliğinle parlıyorsun ve insanları tanımadan etiketlemek yerine onları anlamaya çalışıyorsun. Güzellik sadece dışarıdan değil, içeriden de gelir ve senin enerjin de bunun bir kanıtı! 🌟✨
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılÖn yargıları olduğu içindir.
10 Yorumla Güzel kızlar iltifat aldıklarında hakkettiklerini düşünürler çünkü güzeller yani bunu ego haline getirmez. Ama çirkin olanlar iltifat alınca bir an güzel olduklarını düşünebilirler ve kolay elde edilebilir gibi düşünülürler erkekler tarafından ilgi alaka fazla görürler bence bu yüzden.
13 Yorumla
1 yılBende öyle bir algı yok. Bir insan mesafeli davranıyor ya da birini sevmiyor diye egolu diyemem, herkesin kendi tercihi sonuçta. Tabii egolu olanlar da var ama çoğu zaman reddedildikleri için egolu diyorlar.
40 Yorumla
1 yıl
Güzel kızların egolu olduğu algısı, güzelliğin sosyal statü getirmesi ve bu kişilerin daha fazla ilgi görmesiyle ilgilidir. İnsanlar, bu ilginin özgüvenle karıştığını düşünerek ego olarak yorumlayabilir. Bu genelleme, bireylerin karakterinden bağımsızdır.10 YorumlaOkulda populer olurlar egoları tavan olur üniversiteye geçerler ora da aynı iş yine aynı instayı demiyorum hele
Profili olmayan kız adları bile ilgi alabiliyorken onları düşün ve normal yani sadece evlenmezse ve yaşı geçerse o zaman anlar belki bir ihtimal eğer narsist değilse geri kalan imkanı yok
10 YorumlaTürkiye de öyle olmayan güzel mi var. O dediğin Avrupalı kızlarda oluyor sanırım. Ben şahsen hiç güzel ama egosuz kız görmedim ama nadiren vardır illaki hiç yok demiyorum.
20 Yorumla
1 yılGüzel olan kızlara soralım bunu neden? Ben de merak ediyordum tatlı ve güzel bir kız gelsin bunu cevaplasın görelim😃
15 Yorumla- 1 yıl
Ben hiç böyle düşünmedim, güzel kızlar aksine çok utangaç oluyor güzel bir söz ettiğinde yüzündeki o kızarıklığı gördüğüm kadınların masumiyetini çok çekici buluyorum.
- 1 yıl
O halde kim bu egolu damgasını vuranlar ya da vurulanlar.
- Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.
u 1 yılMurat, bugün burada olmayacak sana haber vermememi istedi.💫
15 Yorumla- 1 yıl
Vermemi**
- 1 yıl
:d rica ederim.🎈
- 1 yıl
haberim var:D
Gizli Üye(30-35)1 yılşu an bütün hemcinslerim aşırı egolu güzel çirkin farketmiyor. sokakta yanlarından geçerken bile göz deviriyorlar hep bir küçük dağları ben yarattım edası. biraz tebessüm edin mümkünse incileriniz dökülmez bi şey kaybetmezsiniz inanın.
45 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel dedin birinden hoşlandın gidip soylesen başına ne geleceğini bilemiyorsun
- 1 yıl
Gerçekten çok haklısınız vallahi, kimse kimseden üstün değil ki nedir bu çekememezlik.
- 1 yıl
Haklıyım tabi
- 1 yıl
Ben gizli üyeye hak vermiştim aslında...
- 1 yıl
😂😂😂😂olsun farketmez
1 yılOlsa ne olur ki? Düşün ne olur? Hangi güzel kaldı ki? Güldüm şimdi. Ha yakışıklılık kalır mı asla kalmaz. e o zaman. Egolu olsa ne olur ki? Depremde kaç egolu erkek vardı kaç egolu kız vardı.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Güzelliğinin farkındadır, kibir yapar , herkesi beğenmez diye düşünülür sanırım. Ama her güzel kadın bunun farkında değil Kimi güzeldir ama bunun hakkını verecek adama denk gelmemiştir..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılDeğiller ama güzel olduklari için biz gözümüzde büyütüp ya bu güzelliğinin farkındadır bu olmaz ya diyip biz egoyu ekliyoruz aslında en çok habersiz olanlar onlar
10 Yorumla Çünkü egolarını okşayan birileri muhakkak oluyor. güzel kızlarda karakter daha oturmamiş oluyor çünkü iltifatlardan etkilenmemiş kızlar daha akılcı yaklaşırken dış görünüşüne güvenen kızlar daha kibirli ve egoist oluyor genelleme değil ama çoğunluk böyle
10 YorumlaGüzel olan her şeye öyle bakılabilir, onlar günlük hayatlarına bakarken güzel olmakla ilgilenmiyorlar fakat bunu egoist gören kişiler pek yaşayamadığı için anlayamıyor olabilirler.
10 Yorumla
1 yılYok bea tam tersi bence çirkin kendini beğenmişler daha egolu güzel kızlar hanım hanımcık oluyor arada bi kafadan çatlak olanda oluyor ama yakışıyor güzelmolduğu için😂😂😂
10 YorumlaBazı güzel kadınların kendilerine güvenen bir tutum sergilemesi, yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Her birey farklıdır ve dış görünüm, kişilik hakkında kesin bir yargı oluşturmaz..
13 Yorumla- 1 yıl
Balkız nasılsın öncelikle. Sonrasında sana ticari olarak bir teklifim olacak
- 1 yıl
Balkız ihracat, ithalat yapabilir miyiz, ben de seni arıyordum nasılsın. 😃😃
- 1 yıl
@MyReligionisLove dur ulen. Gemiyle Çin'e gidecez
Güzel kızların egolu gibi algılanması yanlış çünkü ego karakter ile oluşur. Öyle güzel kızlar gördüm ki mütevazı bir kişiliği var. Sanırım bu algı kendini güzel bulduğu ve güvendiği için olabilir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüveni eksik kişilerin düşüncesi bu. Ben kendimi birine layık gördüğüm zaman adım atarım. En fazla hayır diyecek. Güzellerin egolu olduğu gibi bi düşüncem yok.
10 Yorumla Değerinin farkında olmak niye egoluluk gibi kötü lanse ediliyor anlamadım..
Güzel bir kızın standartları daha yüksek olacaktır tabiki, sizi reddeden insan egolu olmuyor bu eziklikten çıkın.
Hangi erkek yakışıklılığının üstüne güç ve statü eklediğinde ortalama bir kadın ister yanında?10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAşağıda bazı yorumlarda Türk kızı diye yaftalamışlar. Ancak bunun Türk olmasıyla ilgisi yok. Ancak kendimce yaşadığım deneyim sonucu güzel olanlara adım attığımda pas vermiyorlar. Uyruk fark etmeksizin hem de.
10 Yorumla
1 yılÜlkemizdeki güzel kızların totolarını arşa çıkardıkları için çoğu güzel kız insanlara tepeden bakıyor.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet cidden öyle bir algı var sebebi de kız çok övgü almışdır gtü kalkmışdır bizi küçümser eziklerden geliyordur
20 Yorumla
1 yılTribi ego sanıyor onlar, dayanamıyorlar. 😅 Bir de bize zaten bakmaz diyip daha merhaba bile demeden kaçıyorlar.
20 Yorumla
1 yılgüzel kızlar egolu değildir bazı mallara göre güzel kızları kötüleme vardır siz öyle diyen mallara inanmayınız
10 YorumlaBazıları varki aman dikkat birazcık kırgın birazcık yakın olur insan dimi maalesef bazı hemcinsleriniz öyle
10 YorumlaKendilerini sevmeyenler ya da güvenmeyenler kendilerini sevenleri görünce alışık olmadıkları için ego sanıyorlar 🙂
10 YorumlaÇünkü çekemiyorlar. Kadınlar ”ben neden o kadar güzel değilim” diyerek kıskanıyorlar; erkekler ”bu bana bakmaz” diyerek kendilerini avutuyorlar.
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Egolu olanlar daha çok neyse o kesimi söylemiyim, güzel kızlar egolu değil de kendinin farkında ve kendine güveniyor diyelim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır güzel insanın egoya ihtiyacı olmaz aksine çirkinler ego kasar ve birbirlerini yalandan över bı ortamda en güzel olan kıza kimse sem güzelsin demez ama ortamdaki en çirkin kıza güzelsin derler bu da böyle bir kiskancliktir
10 Yorumla
1 yılDoğru dur.. Allahin yarattığı ile övünmekte yani ne bileyim sen kendine ne kattın onu varsaymak lazm
😉10 Yorumla
1 yılKendine güvenerek dik şekilde duruyorlar vs e bir de güzeller millette kıskançlıktan egolular diyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı. Şu kizda hic yokmus gibi duruyor
Ama kizda guzelmis yaaaa
Resmen ulasamicamiz limanlarin hayallerine kapildik platonik platonik10 Yorumla
1 yılÇok fazla ilgi odağı oldukları için karşıdan bakan insan ”egolu” damgası vurabilir; çünkü, kimseye yüz vermeyeceğini düşünürler.
10 Yorumla
1 yılGüzel hissetmeyip bunu yansıtmamak için öyle davrananlar daha egolu
20 Yorumla
1 yılÇünkü karşısındaki insan yeterli özgüvene sahip değildir.
20 Yorumla
1 yılBilmiyorlar ki güzelin egoya ihtiyacı yok ama çirkinlerin egosu daha yüksek 🤣🤣
20 YorumlaYanlış algı kesinlikle. Çok güzel anlaştığım insanlarda var.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Hepsi diyemem olmazda zaten ama ciddi bir egolu kesim var
20 YorumlaYaklaşmak zor gibi göründüğü için
Kişinin kendi korkusu20 YorumlaGüzel kızların değil, güzel olduğunu bilen kızların egosu vardır.
20 Yorumla
1 yılSaçmalık kedi ulaşamadığı ciğere mundar der o hesap
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Ülkede ki kızlar genel olarak böyle o yüzden güzel çirkin fark etmez
10 Yorumla
1 yılYok bence bazıları evet ama çok mutevazi olup güzel olan kızlar da var onların hakkını yemeyiz
10 Yorumla
1 yılYa egolular ya da özgüvensizler. Ortasını pek görmedim.
10 Yorumla
1 yılYani bence saçma bir algı, kime göre neye göre yani güzellik göreceli.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzlerindeki ve tavırlarındaki aurası ulaşılmaz gösteriyordur
10 Yorumla
1 yılAslında çirkin ve bu hayatta hiç bir vasfı olmayan kızların egolu olması gercegi
10 Yorumla
1 yılAlakası yok ama aramız da öyle düşünenler var diye biz öyle düşünmek zorunda değiliz
10 YorumlaÖyle insanlar vardır illa ki. Çoğunluğun karşısına öyleleri çıkınca tabi
10 Yorumla
1 yılYakışıklıyım egolu değilim insanlar bizden ne istiyor anlamadım
10 Yorumla
1 yılReddedilme beğenilmeme korkusunu karşısındakine egoludur kesin yaftası vurarak bastırmaktan ibaret
10 Yorumla
1 yılBahsettiğn şey türklerse, evet, az bir istisna dışınds yarı insan yaro hayvan bişeyden bahsediyoruz. Gördüğüm kadarıyla, yabancı kızlarsada bu pek yok. Güzel, akıllı, bakımlı ve sağduyulular.
Bizim yerli/millilerin canı cehenneme yani
00 Yorumla
1 yılTürkiye'de egoist olmayan kız mı var herkes kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor mk
35 Yorumla- 1 yıl
Sen nerdesin
- 1 yıl
Türkiye'de değilim fransadayım
- 1 yıl
Tam aşık olacakken Fransada olman üzdü beni be
- 1 yıl
Abla bize Fransa'dan bir kız ayarla ya olmaz mı? Türk kızlarından da ülkenin halinden de gına geldik valla Avrupa'ya açılma ihtimalim anca orada yaşayan biriyle evlenirsem gerçekleşir
1 yılBöylesine kadına ve cinselliğe aç toplumda, aşırı çirkinler bile 100 mesaj alıyorsa, güzel kızlar kendini gerçekten kraliçe falan zannediyordur diye düşünüyoruz, en azından ben öyle düşünüyorum 😅.
00 Yorumla
1 yılKim diyor ya onu alakası yok
23 Yorumla- 1 yıl
Ulaşamadıkları içindir
Güzel kızları bırak kıza selam yazıyorsun cevap yazmıyor daha tanışmadan bilemezsin kimseyle bence bu ego yani sonuçta yemeğe çıkarmıyoruz hemen
00 YorumlaGüzel kızlar demeyelim de kendini güzel sanan kezboș kızlara diyelim biz bunu😀😀güzel kızlar mütevazi olur. Kendini güzel sanan da egolu olur.
00 Yorumla
1 yılUlaşılamaz oldukları düşünüyor aslında bakınca bir çok güzel kadın yanlız.
Kendi değerini bilenler dışında kibir abideleri de yok değil.00 Yorumla
1 yılKim yapmış öyle algıyı
13 Yorumla- 1 yıl
Yıllar geçtikçe erkekler kadınları geçer oldu zaten her konuda fikirleri var her konuda tespitleri var 😃
Ego olmasa bile biraz ablaklar
112 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne