Beni ben istemediğim sürece birinin üzebileceğini sanmadığım için başkasına gülüp bana kötü davranan birini hayatımda tutmam ve üzememiş olur. Kin besleyecek bir mevzu yok yani bende :D
Ben oyum bazılarına göre ama bu ondan kaynaklanmıyor yaa niyet önemli kimine göre el iyisi kimine göre ev iyisiyim tartışılır yani bence bir kendime bakarım öyle kin beslemek yanlış olurdu direk kin değil yani e zaten öyle davranıyorsasini geçtim öyle hissediyorsa neden yan yana siniz bir onu düşünürdüm demekki davrandığı gibi değil birşey belli etmeye çalışıyordur falan çok takılmamak lazım ciddiyse kes ilişkini abi niye yan yanasiniz (delirtmeyin beni)
Yani demekki bana o değeri vermiyordur🤗 Bazen anlaması uzun sürüyor , kendi verdiğimiz değerden ötürü🤗 Kin , nefret pek benlik duygular değil:) o kadar güçlü değil duygularım😂
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sebebini dahi merak etmem. Muhakkak ben de ona ters davranmışımdır. Her kadının içinde bir melek, bir şeytan, bir prenses, bir cadı vardır. Hangisini uyandırırsanız onu görürsünüz 😉
Kin beslemem. Başkalarına yalandan gülüyordur. Senden hoşlanıyor ama sana söylemeye çekiniyor olabilir. Seninle dalga geçiyorsa bil ki senden hoşlanıyordur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sebep önemli. Kırdıysam anlarım ama sebepsizse ondan daha beter olurum.