Doğruyu söyleyen insan neredeyse hiç yok düzeyde insanlar artık çok basitçe yalan söyleyebiliyor. Sakız gibi herkesin ağzında bir yalan var😅 Yalan söylemek artık neden basitleşti?
Doğru söyleyeni gerçekten kovar oldular hem kimse doğru olunmasını istemiyor neredeyse çoğu güzel şeyler duymak istiyor o yüzden de sanatını güzel yapan yalancılar ekmeğini yiyor.
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Çünkü gerçekler avutmuyor yalanlar avutuyor. Bu yüzden tatlı bir haysli herkes seviyor Hani İskender diyor ya , Sen bir defa olsun “seni seviyorum” yalanını at ; melekler günahını bana yazsın olur mu?
Evet sağolsun biri gösterdi. Eski PC de bir duru böyle güzel foto vardı kırıldı fotolar da gitti. Biri gösterdi kullandığım daha önceki bu fotoyu bana gönderdi 😊
Doğruları söylemek cesaret ister bazı insan da bu cesaret yok olsa bile bazı insanlar gerçekleri kaldırabilecek yapıda olmuyor eski sevgilim o kadar dürüstsün ki karşındakinin canını acıtıyorsun derdi :)))
Kaçış olarak sıkça kullanılan ama işleri dahada zorlaştıran bir yüktür yalan Nekadar çok yalan okadar çok yüktür kamburdur esasen Ben yalan kullananları garipsiyorum neden kendilerine eziyet ediyorlar diye
Öyle bisey ki , doğru söyleyene de inanmıyorlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar ve cidden rahatsızlar, kendi söylediği yalana kendisi bile inananlari biliyorum malesef...
Ben yalandan ve yalan söyleyenlerden inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yasadiklari sacma hayatdan daha cok hayal dunyasinda mutlu olduklari icin olabilir, ya da sadece yalan soylemek daha kolaylarina gittigi icin olabilir..
Moda ne biliyomusun moda artık modernleşmek adı altında ib'ne olmak top olmak sahtekar olmak iki yüzlü olmak gamsız olmak ve bunlara modernleşmek demek 😂 neyse ben barbar kalmayı tercih ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çünkü "Hayır" cevabını cevap olarak kabul etmiyor millet Esnaf bile birşey sorduğunda " Satmıyoruz" demiyor Kalmadı diyor