Kişilik & Karakter Böyle bir sarılma yastığına kimin ihtiyacı var? NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben asla hayır demem Güncellemeler+1 yıl Hamileler için destek yastığı olduğunu bilemedim neden yadirgiyorsunuz. Huysuzluk etmeden düzgün cevaplar verin. 26 saattir uyumuyorum zaten Böyle bir sarılma yastığına kimin ihtiyacı var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hayaaletkadınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Hamile destek yastığı bu var zaten. 1 1 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Bozmayın beni 😅 bilemedim 😅 Yorumla
WillyWilliams Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl Her eve lazım bence bundan 0 24 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Bazıları hamilelik destek yastığı diyor da bana ne. Sarılma yastığı olarak da kullanılıyor neticede Yorumla WillyWilliams +1 yıl Evet benim kardeşim buna bayılırdı sanırım Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Ben sırf bacağımın teki yuksekte kalsın diye kışın ortasinda bile yorganı üzerimden atardim Yorumla WillyWilliams +1 yıl Demek bunu yapan bir tek ben değilim😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Yazın daha iyi oluyor 😅 şortun pijamanin arasından hava giriyor ferah oluyor 😆😆 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Evet ben yazin yarısını tişörsüz geçiriyorum Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Ben senenin en az 6 ayını öyle geçiriyorum 😅 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Ben o kadar olmadım daha 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Diyarbakır sıcağı yakar adamı 😅 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Bende Adanadayim yakıyor biraz Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Sizde nem var. Hava durumundaki gölgede şu kadar derece meselesi yok sizde 😆 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Evet 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Sizin havayı Suriye bozuyor aslında 😅 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Neden 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Çöl rüzgarları. Bu sefer politik bir espri yapmadım 😆 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Bilmiyordum 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Normaldir henüz beni tanımıyorsun 😉 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Tanımak isterim 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Bağımlılık yapabilir 😅 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Iyi dostlar edinmeyi severim 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl İyilikten ne kastettigine bağlı 😉 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Iyiliği kastettim😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Öyle saf masum bir iyilik arıyorsan bende yok 😅 Yorumla WillyWilliams +1 yıl Hiç anlamadım ama neyse 😂 Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl gorseldeki kıza sarılamıyor muyuz 😂 0 13 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl O benimmmmm 😋😋 Yorumla BuseDesuu +1 yıl Bunu kıza soralım bence 😝 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Belki araya alırız. Bu da bir ihtimal 😉😉 Yorumla BuseDesuu +1 yıl Yok Ben tek sarip sarmalarım onu 😂 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Belki kadın kendini bilen yetişkin bir erkek istiyordur 😅 Yorumla BuseDesuu +1 yıl Belki kadın güzel genç bir kız istiyor 😃 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Sen aşırı gençsin ama şansına küs 😆 Yorumla BuseDesuu +1 yıl Belki oda öyle istiyor senin gibi yüzlerce bulur sen git benim sevgilime sarıl 😝 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Acımıyor musun çocuğa 😁 Yorumla BuseDesuu +1 yıl Lan normal sarılın jdjdjf Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Çıtır çocuğu bulmuşum evlatlik edinecek değilim ya 😆😆 Yorumla BuseDesuu +1 yıl Tamam kiz senin olsun 😅 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Uyandirmayin lan benim biseks yanımı 😆 Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Hamile kadınlar için değil mi o 0 0 Yorumla
bubble-gum Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sevgilim sarılıyor yastığa gerek yokkk 0 0 Yorumla
Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Benim yok 0 2 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Olur inş Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Olmaz. Yorumla
Sevmekbaşkadırr23 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ohaaa çok iyi bime ne zaman gelir 0 1 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl A101 daha çabuk davranır 😆😆 Yorumla
çileklimantı Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Baya rahat duruyor 0 1 Yorumla NujenZanistvan +1 yıl İzmirli misin sen 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hamile destek yastığı bu var zaten.
Bozmayın beni 😅 bilemedim 😅
Her eve lazım bence bundan
Bazıları hamilelik destek yastığı diyor da bana ne. Sarılma yastığı olarak da kullanılıyor neticede
Evet benim kardeşim buna bayılırdı sanırım
Ben sırf bacağımın teki yuksekte kalsın diye kışın ortasinda bile yorganı üzerimden atardim
Demek bunu yapan bir tek ben değilim😂
Yazın daha iyi oluyor 😅 şortun pijamanin arasından hava giriyor ferah oluyor 😆😆
Evet ben yazin yarısını tişörsüz geçiriyorum
Ben senenin en az 6 ayını öyle geçiriyorum 😅
Ben o kadar olmadım daha 😂
Diyarbakır sıcağı yakar adamı 😅
Bende Adanadayim yakıyor biraz
Sizde nem var. Hava durumundaki gölgede şu kadar derece meselesi yok sizde 😆
Evet 😂
Sizin havayı Suriye bozuyor aslında 😅
Neden 😂
Çöl rüzgarları. Bu sefer politik bir espri yapmadım 😆
Bilmiyordum 😂
Normaldir henüz beni tanımıyorsun 😉
Tanımak isterim 😂
Bağımlılık yapabilir 😅
Iyi dostlar edinmeyi severim 😂
İyilikten ne kastettigine bağlı 😉
Iyiliği kastettim😂
Öyle saf masum bir iyilik arıyorsan bende yok 😅
Hiç anlamadım ama neyse 😂
gorseldeki kıza sarılamıyor muyuz 😂
O benimmmmm 😋😋
Bunu kıza soralım bence 😝
Belki araya alırız. Bu da bir ihtimal 😉😉
Yok Ben tek sarip sarmalarım onu 😂
Belki kadın kendini bilen yetişkin bir erkek istiyordur 😅
Belki kadın güzel genç bir kız istiyor 😃
Sen aşırı gençsin ama şansına küs 😆
Belki oda öyle istiyor senin gibi yüzlerce bulur sen git benim sevgilime sarıl 😝
Acımıyor musun çocuğa 😁
Lan normal sarılın jdjdjf
Çıtır çocuğu bulmuşum evlatlik edinecek değilim ya 😆😆
Tamam kiz senin olsun 😅
Uyandirmayin lan benim biseks yanımı 😆
Hamile kadınlar için değil mi o
sevgilim sarılıyor yastığa gerek yokkk
Sarılma yastığı değil hamile yastığı bu
Hola,
Ben peluşa sarılıyorum bu çok büyük
Benim yok
Olur inş