İnsan sevdiğinin aldığı Kolyeyi bilekliği takmaz mı?

Arkadaşlar sevgilim ile 20 aydır çıkıyoruz. Onu çok seviyorum. Aşığım. Şimdi bunu okuyanlar aşkmı has..tr falan derler. Gerçekten herşeyi göze aldım. Yapma dedi yapmadım. Gitme dedi gitmedim. Bide ailesi kızlarının sevgilisinin olmasını istemiyolar ilk başlarda beni istemedi. Bende gizli saklı yürütürz dedim. Öylede oldu. Beni çok sevdiğini söylüyor. Bu zamana kadar rahat rahat gezip tozamadık. Rahat rahat konuşamadk ailesi duyacak görecek ya da bir tanıdık görecek diye. Akşamları işyerinden aldım duraklarda iki yabancı gibiydik tanıdık görmesin diye. Dolmuşuna bindim 1.5 2 km yol yürüdüm kar kış demeden eve kadar. Neyse. Bunca zamana kadar sevgilime kolye bileklik almıştım. 2 tane üstünde Ela Gözlüm ve İsminin yazılı oldugu bileklik var ikide kolye var. İlk başlarda taktı bir kaç gün sonra bıraktı takmayı. 2-3 ayda bir takardı. Şimdi ise hiç takmıyor. Annesinin aldıgı halasının aldıgı bileklikleri kolyeleri takıyo benm aldıgm şeyleri takmaya gelince kopar diye takmıyorum diye. Ya diyorm kopsun yenisini alırım ayda 1 kerede olsa tak diyorm ya. Yine takmadı hiç. Sonra kızdım çantanda gezdirmek için almdm onları sana dedim getir geri alıcam dedim. Diğer cantasından alıp getrmiş. Getirdinmi dedim. Başını salladı ver dedim. Verdi sonra. bir önemi olsaydı gerçekten vermezdim dedim. Alacağmdan korksan takardn almamam için dedim. Yanlşmı yaptm arkadaşlar. Bilmiyorm. Gerçkten elimden geleni yapıyorm ama yapmıyor. Evde taksın demiyorm ya. İşteyken 1-2 saat göreym boynunda veya bileğinde yeter diyorm. Onuda yapmıyr.
İnsan sevdiğinin aldığı Kolyeyi bilekliği takmaz mı?