İnsanlara güvenmenin en doğal sonucu. Bir kere olduktan sonra gerisi gelir. Söz konusu kişiyle aranız daha sonra düzelse ya da düzelir gibi olsa da bir kere "içe" işlenmiştir. Eskisi gibi olmaz, olamaz hiç bir şey.
Kalbiniz kolay kırılır mı, yoksa umursamaz mısınız?
Zaten herkes her şeyi yapabilir gözüyle baktığım için yapılınca şaşıp kalmam. Güzel bir veda hutbesi yazar, mesaj ya da maille gönderirim. Madde madde neler olduğunu tek tek yazarım. Ama bu diyaloğa sözlü girmem. Muhakkak yazılıdır. Hem söylenecek sözler itinayla seçilir, hem de sözünün kesilmesi ya da itiraz söz konusu değildir. Söyleyecek sözü varsa herşeyi okuduğunda söyleyebilir.
Kalbimin kimin kırdığına bağlı. Çok değer verdiğim, sevdiğim, saydığım bir insandan gelen bir söz kalbimi kırabilirken. Umurumda olmayan biriden gelecek dağlar kadar söz zerre umurumda olmaz.
Keşkelerim hiç olmadı, ancak umursamaz dünya yansa bir kalbur samanım yanmaz diyenlerden olmak isterdim, kırılınca asla geriye dönüp bakmak gibi bir düşüncem olmadı
Çabuk kırılır ve takıntılıyım her kişiye değer veririm ve kıyamam hep bu iyiliğim yüzünden kaybettim ve saf dediler aslında saf deyilim güvendiğim ve inandığım için kaybediyorum işte tüm mesele bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genel olarak umursamazım. Sevdiğim biriyse farklı olabilir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok umursamaz biri olamıyorum, çabuk kırılabilen biriyim sevdiklerime karşı