Verilen adımın hakkını vermem. Filmlerde olur bu söylediklerin diyen ama tanıyınca haklısın doğruyu göstermek istemem. Hiç korkum olmadığını göstermem. Bir insana konuşurken yaşadığım gördüğüm bilgilerle yaklaşmam cesaret vermem. 😉
Gamsız olmak. Kendi değerimi anladığımdan beri çok düşkünüm kendime ve çok fazla saygı duyuyorum. Düşüncelerime, kararlarıma. Dinliyorum kendimi. Ruhumu dinliyorum, ne istediğimi dinliyorum. Ben olmayı, bu bedenle beni buluşturan ruhumu oluşturan her şeyi seviyorum. Hata yaptığımda ayna karşısına geçip ne kadar aptal olduğumu söylemiyorum. Kendimi azarlamıyorum. Bunun farkında olmak hayata ve insanlara karşı inanılmaz gamsızlaştırdı beni.
Pozitifliğim her olayda bir pozitiflik iyi yan illaki görürüm bulurum ve bununla mutlu olurum yakınlarımada bu şekilde kötü anlarında hep destek olurum ve bu halim onları olumlu etkiler
İnsanları çıldırtmaya bayılıyorum. Ve bu konuda baya başarılıyım. Ve çok aşırı inatçıyım kendi bildiğimi yaparım her ne kadarçevremden fikir alsam da bu konularda da kendimle gurur duyuyorum bayılıyorum kendime. Mükemmelim ya. 😂😂😇