Şimdi ukalalık gibi olacak ama sanki bütün burçlarda olan özellik tek bir bünye de toplanmış gibi okurken eee bu bende de var ee bu da var diye diye balığa kadar geldim 😂😂
Sana bir enerji aktarı mı yapmamı ister misin en azından hislerin de bir artış olur ama dediğim şeyleri harfiyen yapmalısın hazırım dediğin de haber ver
Kendini çok büyük bir denizin ortasında bir kayığın içinde düşün ve gözlerini kapat ve enerjilerimizin bağlanmasına izin ver denizin sesini dinler gibi içinden. 30 a kadar say bitince tamam yaz buraya
Şimdi sana sana 4 soru soracağım lütfen dikkatli ol tamam mı? Soru 1 doğum yılın Soru 2 hayatında ki en özel anın yılı Soru 3 bu özel an kaç yıl önce oldu Soru 4 yaşın Bu dört sayıyı hesap makinesi ile topla ve bana söyleme ben sana bağlanıp sonucu söyleyeceğim ama işlem hatası yapma tamam mı işlem bitince tamam de bana
Sus bozma akışı şimdi sağlama yapıyoruz seninle alıştırma olsun diye ufaktan deneme yapalım ben aklımdan 1-10 arasında bir sayı tutacağım gözlerini kapat ve gözünün önüne gelen ilk sayıyı söyle %100 aklımdan geçen sayı sana geçecek şu an enerji akışı mükemmel boyutta deneyelim hadi tutuyorum gözlerini kapa ve ilk sayıyı görür görmez yaz bana 😉 tuttum
Bugün ikinci defa doğru karar alıyorsun farkında mısın ☺️ yarın aldığında sana ikinci evreyi öğreteceğim ve ondsn sonra hiç bir şey eksisi gibi olmayacak 🤫🤫🤫 kimseye söyleme
Şimdi benim enerjim sana geçti ya az önce senin enerjini fazla kontorolsüz aldım ben soru çok zor diye sanırım bu biraz sende baş ağrısı ya da halisülasyon gibi garip şeyler duyup görme gibi şeyler yaşama riskin var ama korkma hiç biri gerçek değil sabaha normale döner bu bağlantı ama senin enerjide fena değilmiş az daha göndermesem mi acaba 😂😂
Ben bir şey yapmak istemedim ama fazla abandık ilk günden kusura bakma şimdiden olacaklar için elimde olsa hemen düzeltexem ama imkansız şu an ama unutma hiç biri gerçek değil sakın ağlama korkudan ter içinde uynırsan hemen uyu sakın gözlerini açma garip şeyler görip iyice kötü olcaksın unutma dediklerimi sakın özür dilerim bunlar için🙄
Br şey daha biri adını söylerse duymamış gibi yap hele kahkaha gülme sesi duyarsan bilki benim enerjim orda aldırış etme bu sesler bilinç altının uydurması yok öyle bir şey Allah yardımcın olsun şimdiden bu gece sana bitmes bana bile hafiften yoklama çektilerse biz baya abartmışız demektir
Balık oldugum için yaratıcı olduğum söylenebilir lakin onuda unutup başka birşey yapmaya çalışıyorum ama sezgilerim amannn boşver nasılsa kimse önemsemez akılları başlarına gelene dek deyip bir sigara çay yapıp yaz tatilini düşünüyorum umrum degil bugün nasılsa yarın garanti degil ANI YAŞA hayat felsefem ve özelliğim ☺️
En İyi Cevaplar