Bir arkadaşımı morali bozuk diye 3-4 günlüğüne bize çağırmıştım. Kafa dağıtırız, birlikte ders çalışırız diye seviniyodum ama dün anneannem bize geldi. Ben de uzun süredir spor yapıyorum, anneannem beni görünce “ne kadar zayıflamışsın. sakın daha fazla kilo verme çok zayıflık iyi değildir. çirkinleşirsin sonra” dedi. Bunun üzerine arkadaşım gülerek “zaten güzel değilsin daha da çirkinleşirsin” dedi. Çok şaşırdım çünkü bu arkadaşım bana karşı çok sevgi dolu, iyi biri. Asla başka insanları eleştirmeyen bir kız. Sanırım bu yüzden dediğine çok üzüldüm, çünkü öylesine söylemedi. Demek ki gerçekten beni çirkin buluyor... ayrıca annem ve anneannemin önünde bunu söylemesi de üzdü beni.
Ben asla kendime çok güzelim vs demiyorum ama arkadaşımın o söylediği özgüvenimi bayağı bir zedeledi. Fotoğraflarıma bakıp gerçekten de çirkinsin diyorum kendime. Çok moralim bozuldu. Ona benim pek beğenmediğim (ve benim daha güzel olduğumu düşündüğüm) bir kız gösterdim instagramdan. Kıza çok güzelmiş dedi. Ağzım açık kaldım gerçekten.
Ayrıca bu arkadaşım burnumla ilgili şeyler de söylemeye başladı. Çocukluk fotoğraflarıma bakıyorduk. “Pek değişmemişsin sadece burnun büyümüş” dedi yine gülerek. Bu da moralimi çok bozdu çünkü burnumu hiç sevmiyorum. Bu yaz hatta ameliyat olmayı bile düşünüyordum ama artık kesin olacağım.
O sürede özgüvenimi nasıl düzeltebilirim? gerçekten kendimi çok çirkin ve kötü hissediyorum.
Ben asla kendime çok güzelim vs demiyorum ama arkadaşımın o söylediği özgüvenimi bayağı bir zedeledi. Fotoğraflarıma bakıp gerçekten de çirkinsin diyorum kendime. Çok moralim bozuldu. Ona benim pek beğenmediğim (ve benim daha güzel olduğumu düşündüğüm) bir kız gösterdim instagramdan. Kıza çok güzelmiş dedi. Ağzım açık kaldım gerçekten.
Ayrıca bu arkadaşım burnumla ilgili şeyler de söylemeye başladı. Çocukluk fotoğraflarıma bakıyorduk. “Pek değişmemişsin sadece burnun büyümüş” dedi yine gülerek. Bu da moralimi çok bozdu çünkü burnumu hiç sevmiyorum. Bu yaz hatta ameliyat olmayı bile düşünüyordum ama artık kesin olacağım.
O sürede özgüvenimi nasıl düzeltebilirim? gerçekten kendimi çok çirkin ve kötü hissediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer