Üstümde kendime yarattığım bir baskı var. Çok eğlenceli bir insanımdır normalde eğlenceli şeyler düşünürüm mutlu olmaya çalışırım hep. Ama şöyle, yeni bir ieyler yaptığım zaman bazen yapmamalı mıydım acaba diyorum. Mesela ilk içkimi içtiğimde. 1 şişe bile içmemiştim yarısını içtim zaten hiçbir şey olmadı tadına bakmak istemiştim ama o sıra acava yapmasam mı oluyorum hep annemle babamı düşünüyorum. Ki ne alaka yani annemler baskıcı değiller bir ara onların yanında da tadına bakmıştım. Ya da dini boyutu birden aklıma geliyor ama gerçepi söylemeliyim ki dini şeyler yapan bir insan değilm müslüman olsam da..
Ya da sevfikim olsa öpüşmek çok normal belki ama pişmanlık duymaktan koekuyorum. Onunla eğlenceli şeyler yapmak istiyorum atıyorum beraber tatiller araba seyehatları yüzmek daha başka birsürü şey ama acaba oluyorum hep bazen de utangaç oluyorum
Bu istemeden ouyor böyle olmak istemiyorum cesaretli olup istedipim şeyleri yapmak istiyorum. İstediklerimle yaptıklarım bir olmuyor..
Hep bir baskı kuruyorum kendime. Hayatı böyle yaşamak istemiyorum ya.. Naaıl atıcam bu baskıyı üstümden..
Ya da sevfikim olsa öpüşmek çok normal belki ama pişmanlık duymaktan koekuyorum. Onunla eğlenceli şeyler yapmak istiyorum atıyorum beraber tatiller araba seyehatları yüzmek daha başka birsürü şey ama acaba oluyorum hep bazen de utangaç oluyorum
Bu istemeden ouyor böyle olmak istemiyorum cesaretli olup istedipim şeyleri yapmak istiyorum. İstediklerimle yaptıklarım bir olmuyor..
Hep bir baskı kuruyorum kendime. Hayatı böyle yaşamak istemiyorum ya.. Naaıl atıcam bu baskıyı üstümden..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer