Eğerki dinlerseniz bu değişimi açıklayabilir misiniz? Ben neden böyle oldum?

19 yaşındayım. Ben çok iyi birisiydim kimseye zararım dokunmazdı. Kötü alışkanlıklarım yoktu arkadaş çevrem kısıtlıydı. Derslerine çalışırdım. Tek bir kıza aşıktım o kız için dünyaları verirdim. Zayıf tatlı dindar bir çocuktum. Çalışkandım okuyup meslek sahibi olma gibi hayallerim vardı.
Ama birdenbire çok değiştim. İnsanlarla sosyalleşmeye başladım. Arkadaş çevrem genişledi sevdiğim önemli kişileri arkadaş olarak kabul ediyorum sevmediğim toksik kişilere s*ktiri çekiyorum. Artık eskisi gibi herkesle arkadaş olmuyorum beğenmediklerimin yüzüne bile bakmıyorum. Sözlerim acıtır oldu. Hakaret ediyorum. Ama bunu sevdiklerime göstermiyorum. İnsan seçiyorum resmen. Güzel kızlarla takılıyorum güzel olmayanları görmek bile istemiyorum.
Bana sataşan kişilerle kavga ediyorum ve genellikle dövüyorum.
İslam'a ve diğer bütün dinlere inanmamaya başladım. Tanrıyada inanmazdım ama o kadar yara aldım ki hayattan bir güç noktası bulmak için yaratıcı bir güce Tanrıya inanır oldum. Ama dinlere asla inanmam hepsi sömürüyor.
Para ve güce giden yolda her şeyi yapıyorum. Ve ilginçtir ki gerçekten para kazanmaya başladım. Aylık beşbini buluyor. Kendime tapıyorum resmen narsist olmaya başladım giyimime ve bakımıma büyük ölçüde dikkat ediyorum. Spor yaparak vücudumu geliştiriyorum. Artık kaybetmekten ve çekinmekten o kadar bıktımki beğendiğim bütün güzel ve seksi kızlarla konuşuyorum hatta evime davet edip s*KS bile yapıyorum.
Alkol kullanıyorum, içki içiyorum, sigara içiyorum. Ve hatta k*kain bile denedim ama müptelası olurum diye bıraktım hemen.
İlgi odaklarım arttı resime, kitaplara, şiire, spor dallarına, tarihe ve psikolojiye ilgi duyuyorum. Eskiden Osmanlıyı öven yere göğe sığdıramayan ben şimdi Roma İmparatorluğunu övüyorum. Batıya hayranlık besliyorum. oldum. Irkçıyım. Türk milliyetçisiyim.

8 tane kız kuzenim var 4'ü çok güzel çok hoş çok seksi ve samimi.18 , 24 , 25 , 29 yaşlarında. Ve en büyük olan evli. Ama ben çok değiştim. Kuzenlerime karşı ilgi ve sevgi duyuyorum. Normal tanımadığım bir kıza güvenmiyorum. Cinsel çekim duyuyorum cinsel çekimden ziyade aşk duyuyorum genetik yakınlıktan dolayı mıdır bilmiyorum. Narsistim galiba kendi kanımdan başka kanda kıza aşık olmam diyorum herhalde. Küçükken çok yakındık ama büyüdükçe birbirimizden uzaklaştık ve hal böyle olunca boşluk duymaya başladım. Bana hep ilgi gösterdiler benimle ilgilendiler annem benimle bu kadar ilgilenmedi. Dertlerimi çözmemde bana yardım ettiler. Eskiden kuzenine aşık olanları görünce hakaret ederdim anlamazdım ama şimdi çok iyi anlıyorum. Kuzenlerime aşık oldum.

Artık evimi otel olarak kullanıyorum. Çoğunlukla arabamda ve arkadaşlarımın evinde takılıyorum. Ne yapmalıyım nasıl düzelirim?
Eğerki dinlerseniz bu değişimi açıklayabilir misiniz? Ben neden böyle oldum?