Biri size her seferinde hayal kırıklığına uğratıyorsun dese illa sevgililik aşk olmasına gerek yok arkadaş olsa da olur?
Üzülür müsün bir böyle geriye çekilip ya harbi bu kadar kırıyor muyum karşımdakini der misiniz? Ben bir arkadaşıma dedim bunu ve haberleriini alıyorum hayla arkamdan bana sallıyor utanmadan merak ediyorum ben olsam biri bana bunu dese kendimi kötü hissederim acaba burç muç falan varya ondan mı kaynaklı bu arkadaşım dediğim burcu kova ay burcu ikizler bu kadar karektersiz miymiş mesela gerçekten yani ne bileyim ben olsam kendimi çok kötü hissederdim.
Üzülür müsün bir böyle geriye çekilip ya harbi bu kadar kırıyor muyum karşımdakini der misiniz? Ben bir arkadaşıma dedim bunu ve haberleriini alıyorum hayla arkamdan bana sallıyor utanmadan merak ediyorum ben olsam biri bana bunu dese kendimi kötü hissederim acaba burç muç falan varya ondan mı kaynaklı bu arkadaşım dediğim burcu kova ay burcu ikizler bu kadar karektersiz miymiş mesela gerçekten yani ne bileyim ben olsam kendimi çok kötü hissederdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herkes bizim gibi iti niyetli değil umursamaz
Çok şey ama bu kadar olmamalı 8 yıldır arkadaşız hatta bence bana fazla ayıp etti. En son hoşlandığım çocuğu anlatmıştm bana istesem onu kendime ayartırım gibi laflar etti bir süre konuşmadık sonra dedim ki herkes hata yapar o an belki öyle demek istemiştir bir de geçmişe saygı duyduğum için de tekrar konuşup arkadaş olalım dedim çünküü tee 8 yıl öncesinde olan fotoğraflarımız var videolarımız anı yani hatıra ama geldi en son beni kötüledi durduk yere engel attı. Şeye üzüldüm aslında bunca zamana verilen emeğe belki de benim çok anlam yüklememden olabilir benim de burcum akrep ay burcum balık ne bileyim biri bana böyle dese çok utanırdım gibi ama ona sormadım tabi de utanmıyor musun tarzı şeyler demeye sadece her seferinde hayal kırıklığına uğratıyorsun dedim.
Ama keşke dediğin gibi herkes umursamaz olmasa zaten hayat iğrenç herkesin derdi var bir gör yani kendi yaptığın hatayı hataları insan ne bileyim bu arkadaşım bana değer vermiş görmezden gelmiş falan der...
neyse teşekkür ederim yazdığın için ʕ•ᴥ•ʔ
Ya sana çok ayıp etmiş ama inan değmez Yani. Sen onu Hayatindan çıkar intikam olur aynı şeyleri ben de yaşadım pişman oluyorlar is işten geçmiş oluyor
evet evet çıkardım çıkardım asla yani hatta burçlarla ilgiliyse de öyle burcu kova ay ı ikizlerde olan insanlara karşı daha tedbirli olucam. Çok uzun yazdım bu arada kafanı şişirdiysem özür dilerim , teşekkürler tekrardan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!