Bakırköy ruh ve sinir sağlığı hastahanesi hakkında bilgisi olanlar?

Arkadaşlar bir ara adli vaka olarak sinirden birini dövmüştüm mahkemede kişinin ismini hatırlayamadım ve sinir lafı geçtiği için adli dengemin yerinde olup olmadığını öğrenmek için oraya yolladılar max 3 hafta yani 21 günlük orda yatanlar var mı aranızda. d sizlere bir diğer sorumda şu orda her gün 5 bazende 6 da kaldırılıyorsunuz koğuşlar kilitleniyor bana yapılmadı fakat kalkamayanların hırpalandığını görmüştüm sonuçta birçoğunun adli dengesi yerinde değil bazı kişilerin yaşça kat kat büyük hastaların hastalar veya bakıcılar tarafından dövüldüğünü gördüm hastaların birkaçının örgütlendiğini diğer hastalarınsa onlardan korktuğunu gördüm verilen yemeklerle insanların doyamadıklarını gördüm bazı bölümlerinde 2 saatte 1 dal sigara verildiğini gördüm ve koğuşlar akşamın 9una kadar kilitli olduğundan hastaların bütün gün gümbür gümbür sesi açık olan televizyon odasında koltuklarda uyumaya çalıştıklarını gördüm günlük çizelgede bahçe saati olduğunu görsemde hiç çıkartılmadığımızı biliyorum akşam 5.30dan 7.30 a kadar telefon saati tek ankesörlü bir ton hasta ziyaret saatinde aileyle birlikte gelen 8 9 yaşındaki kardeşler içeri alınmıyor özgürlük sıfır bunları düşündünüzmü? Ordaki insanlarımıza acıyorum Allah yardımcıları olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve hastaların paket paket sigaraları çalınıyordu bendende çalındı.
Bakırköy ruh ve sinir sağlığı hastahanesi hakkında bilgisi olanlar?