Benim hiç hoşuma gitmez ya. Birilerinden asla emir alamam, her zaman her yerde kendi kafamın dikine giderim, kısıtlanmaya da asla gelemem. Sizde durumlar nasıl?
Hiç gitmez önceden çok yaptım o hataları kırmak istemiyordum kimseyi herkesin istediğini yapardım şimdi o yollar bitti bende yapmak istiyorsam yaparım sadece, keyfimin kahyâsı bilir emir verene itaat etmediğim gibi kimseye de emir vermem.
Kimse emir almaya meraklı değil normalde her insanın doğasında var, mecbur kalan emir alır mecbur olmayan da emir almaz olay bu kadar net. Emir almıyorsun diye asil falan değilsin sadece şanslı doğmuşsundur ailen zengindir, her şey şanstır farkında değilsindir sadece, iş kurarsın ama tutmayabilir tutup tutmayacağını bilemezsin. O yüzden kasılmayın emir almıyorsunuz diye soylu falan değilsiniz.
Kesinlikle gitmez. Ben dominant biriyim, yönlendirilmekten nefret ederim. Ve emir kipiyle söylenen her şeye karşıyım. Hiç kimse kimseye emir veremez. Bu konuda kimseyle tartışmaya girmem, gerekeni söyler daha da uğraşmam.
Herzaman söylerim bekarlık delikanlılıktır Ama evlenip sorumluluk yüklenince gelirime geçimime zeval gelmesin diye eyvallah etmek farz oluyor Hoş dik başlılığım baki bu sebeptende idari kısımla düzenli savaş halindeyim tümdende kuyruğu kıstırmadık 😃
hayr skskdk emir sevmiyorum ama karşi tarafda kirlmasin diye bazen altdan alirsin ama yalnş yapdimi düşünüyorum patakute dalicaksin ben kirlacaģima o kirilsin