Sahip olmadan öncesi gibi
Değerli bulur muyduk acaba.
İnsan,
Kaybedince mi anlıyor
Kazanınca mı vazgeçiyor yoksa? bide böle sorim=)
Bence ikisi de geçerli insan için. Bir şey hiç kaybetmeyecek olsak, yani ne yaparsak yapalım kaybetmeyeceğimizi bilsek onu kazanmanın ve kazanmak için yaptıklarımızın bir anlamı olur muyfu? Bence olmazdı, çünkü zaten elimizde. Bir şeyi kazanmak için bazen çok uğraşmamız, didinmemiz gerekebiliyor ama o şeyi elde ettikten bir süre sonra eski şevkimiz ve o şeye verdiğimiz eski değer kalıyor mu? Genellikle kalmıyor. En bariz örneği herkesin aynı dertten muzdarip olduğu aşk değil midir? Aslında zaten kaybetmek ile kazanmak da elele yürüyor bence. Çünkü birinin kaybı, başka birinin kazancı oluyor bir anlamda. Zaten kaybetmemizin nedenlerinden biri, hatta belki de en önemlisi kazandıktan sonra vazgeçmemiz değil midir? Biz insnalar böyleyiz maalesef, kazanınca vazgeçip kaybediyor, kaybedince değerini anlayıp kazanmaya çalışıyoruz. Halimiz kötü, hem de çok kötü. :))
cok garibiz cidden ya bence tam olarak ne isitediğimizi bilmiyoruz=)
ah bilsek akıllanmayız biz fawkes :D
bizde böle dersek cidden vah vahlık bir durum söz konusu=))
aklı başında kişiler olduğumuzu düşünüyordum mütebeddilde kaldım şu saatten sonra :D
ben teşekkür ederim güzel cevapın icin fawkes =)
pek bir mutlu oldum bu dediklerine, tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum :)
Saçmalayarak kaybediyoruz, sonra bi boşluğa düşüyoruz piyasa da adam yok aslında iyiydik lan niye ayrıldık ki diyoruz. Kazanınca g*t tavan. Bunu garantiye aldık şimdi bide yedek bi oyuncu bulalım çabası içine giriyoruz. İşte bu kadar da saçmalıyoruz :)
Kazandıgı zaman kaybetme korkusu olmuyor.Nede olsa kazandım aman agzıma gelenı söylim diyor.neden bılıyo musun?Çunku bılıyor sevgını,onu ne kadr sevdıgını ve çekıp gıdemıcenı bılıyo.
herşey sahip olana kadar..
yanındayken değeri yoksa sonradan da yoktur. Sanki geri gelince bilcem olmayan değerini.
elimizden gelen budur .
Cevap
10Cevap
yaw ben böyle sorulara cevap bulamıyorum beynim error veriyo :)))) :=)))
=))) karşıkık demi
de bişiler anladığınca play ya :D
işte play seninde düşücelerini alalım olmamı =)
peki play canınsaolsun =)
her zaman cilek perisinde anlayış vardır play :))
karar senin play saygı duyarım, şu anlık zaten bir buluşma yok =)
bitte :)
ikisi de var insanda. sahipken kıymet bilemeyiz, sahip olunca da mücadeleden vazgeceriz ;)
cok güzel dedin =)
insan kaybedince akıllanıyor ... kazanınca totosu kalkıyor
elde edince değerini yitiriyor
kaybedince de ne kadar değerli olduğunu anlıyor
kafamı karıştırdın kızzzz
ahahaha =))
Kaybedince anlıyor.Ama giden de geri dönmüyor.
heeee güzel soru :) İkside doğru.
Bilemedim şimdi. B mi diyelim ne yapalım
güzel soru..
teşekkürler cevap ver broo :D
Kaybedine anlıyor sevdigini.
kazanınca vaçgeçiyor anlamı kalmıyor
gercekten guzel soru ne desem sımdı bılemedım
Kaybedince anlıyor.
kaybedince anlıyor
celişkili..
kaybedince anlıyor
kaybedince insan değerini anlar herzaman