Boyle babaniz olsa?

babam her zaman baskasinin yaninda beni azarlar bir babanin kızına söylenmeyecek seyler soyler ama 5dk sonra yanıma gelir hicbir sey olmamis gibi davranmami bekler ben öyle davranamayinca ne bicim insansin diyip beni suclar. yalan yok maddi olarak cok buyuk imkanlar saglar ama bana yaptigi psikolojik şiddeti size tarif etmem mümkün değil hatta cevreden nasıl dayaniyosunuz diyenler oluyor. mesela gecen amcami kandilde aramadim diye bana hic kimse seni sevmiyor mezarina bile kimse gelmeyecek yalniz oleceksin dedi sonra yanıma geldiginde hayatimdan gittigin gun cok mutlu olucam dedim sonra öleyim mi yani dedi ben de insallah dedim ve hemen yine sanki ben cok kotu insanmisim gibi gozuktu ama ben de insanim dayanamadim artik bu gibi olaylar 2günde 1 oluyor beni psikolojimi dusunun mesela gecen sene üniversite sınavından cıktım beni aldı nasıl gecti dedi o anki psikolojiyle dedim ki cok kotu cok uzugunum dedim bana dedi ki nasıl insansin o kadar calistin yuh sana nesin sen anlamadim dedi ben mahvoldum ve üstelik ertesi gün sinavin 2. oturumu vardi. annemi aldattı 2 kere ustune. bana herkesin yanında kufur etti ama sadece 10 dk sonra hicbir sey olmamis gibi yanima geliyor ben uzaklasinca sanki ben cok kotu biriymisim gibi gozukuyor. yine de baban o senin demeyin artik bu dengesizlikler yuzunden saftim kaydi akli dengemi yitirdim. eger bir gün hayatimdan cikarsa maddiyat disinda bir sey kaybederim gibi gelmiyor. cunku bana iyi davrandigi zamanlar genelde psikolojimi bozduktan 10 dk sonrasi
Boyle babaniz olsa?