Hayal kırıklıklarından minik tepecikler oluşturmuş kişinin varacağı sonuçtur inancını yitirmek. Her seferinde kaybederiz belki de ama, her seferinde yine inanacak başka bir şey buluruz kendimize... 💮💮💮
Her kesin hayatında düştüğü boşluklar olur. Ancak bu boşluklar sonsuza kadar kapanmayacak diye bir şey yok. Tıpkı kazılmış çukuru tekrar doldurduğunda zamanla yumuşar ve düzlükle birleşir tamda böyle. Esas kendimiz için hayal kırıklığımız olmasın bu unutulmazdır. Başkası bizi hayal kırıklığına uğratsada elbet unutulur. Kırıklarımızı onaran özel insanlar sayesinde.
İnsanın şerefiyle haysiyetiyle onuruyla kaybetmesine , ben kazanmak diyorum... Cünkü biliyorumki , büyük bir özveri ve Masumiyetle hayatıma alıp yakınlık kurduğum kim varsa sonradan bozdukları karakter yapılarından dolayı hayatımdan cıkartmak zorunda kaldım.. Çünkü bence , Yalnızlığın bile bir asaleti olmalı İnsanın varlıkla ya da parayla pulla ölcülemeyecek kendine has degerleri olmalı hani Yokluktan degil. . Her önüne gelenle degil
sonuc... onlar kaybetti ben çok şey , kazandım...
Yakınken bile uzak oldugunuz insanlar var hayatımızda , ve budurum sizi uzaktan seyredenlere en büyük haksızlık..!
Her şeyden öte adaletten yana umudum kalmadım. Bu sadece yargısal anlamda değil. Toplumsal alanda da adalet kalmadı. Birde insanlıktan yana umudum kalmadı diyebilir. Herkes kendini çarkını kurmuş. Kendi düzenin peşinde.
Merhabalar 🎈 İnancımın kalmadığı şeyler illa ki var; sonuçta hayat tecrübe resmen. Yaşayarak görüp öğreniyoruz herşeyi. Hayatımıza ona göre yön veriyoruz. Ona göre şekillendiriyoruz. Ama benim inancımı körelten şey; “yanındayım her zaman” diyen insanlar. İnancım yok işte buna. Zamanında bunu diyen insanlar şimdi bakıyorum yoklar. Şimdi ben böyle söyleyen insanlara sadece gülüp geçiyorum; çünkü biliyorum ki yanımda olmayacaklar. O yuzden lafla peynir gemisi yürümediği gibi, bu cümleleri sarfeden insanlara inancım yok.
inanmak bizim fıtratımızın gereğidir. birilerine muhakkak surette inanmamız gerekiyor. aklıma mantığıma yatmayan hiçbir şeye inancım yok. Kandırılmaya gelemiyorum mesela dürüst biriyle evleneceğime inancım kesinlikle yok bu yüzden hem evlenmek isteyip evlenmeyenlerdenim belki de.
bazen akışına bırakmak en iyisi bu durumda oluyor farklı anlamlar yüklüyoruz bazen farklı kişilere.. farklı durumlara olaylara ancak yapacak bir şey olmuyor bazen..
Aklıma ilk gelen yaşamaya değer bir çok şeyin başında inanmak geliyor, bir işi başarmaya inanmak, güzel günler yaşamaya inanmak, sağlıklı huzurlu mutlu bir ömüre inanmak İnanmak başarının tamamıdır
Ben kendimi buna inanmıyorum bunu yapmayacağım diye belirli kalıplara sokmuyorum, inancım her şeye var ama sonuç karşı tarafın yaptığı hatalarla oluşuyor.
Evet öyle anlar gelir ama tam yeter bittim artık derken bir ışık yanar beyninde ve sil baştan yeniden başlarsın iste ikinci başlayislar dalı kesilen ağacın yeniden fizlileesi gibi daha gür olur
Güzel bir geleceğe inancım kalmadı , tam ömrümüzün baharında mücadele ettiğimiz şeylere bak , insanlar aç intihar edenler. Devletin kafasına göre hareketleri. Kısacası iyi günlere inancım kalmadı.