Kafa dengi, karşı tarafı dinlemeyi iyi bilen, empati yeteneği yüksek, belirli bir kültür seviyesi olan , konuşmayı seven birisiyle saatlerce sohbet edebilirim sanırım.
Merhabalar 🎈 Erkek ya da kadın olsun sohbet etmek isteyeceğim kişi farketmez aradığım niteliklerde öncelikle illa benimle aynı görüşe sahip olmak zorunda değil. Ben karşı tarafın görüşlerine saygı duyduğum gibi; onun da benim görüşlerime saygılı olup seviyeli bir sohbet havasında ilerlemek isterim. Dedikodu yapsın istemem, dedikodu yaptığı anda sohbeti kesmeme sebep olur; çünkü sevmediğim gibi başkalarının hayatı da beni ilgilendirmez. Kültürlü kendini geliştirmiş olmasını isterim. Öyle makyaj süs püs, ya da erkeklerin karın kasları mubabbetleri pek ilgi alanıma girmiyor. Sohbet edeceğim kişiyle bilgi alışverişi yapmalıyım, tartışmalıyım konuları, bana hayata dair bişeyler katmalı; aynı şekilde bende. Negatif enerji, sürekli negatif düşünen bir insan istemem karşımda; pozitif olmalı. Beni değiştirmeye çalışmamalı, ya da kibirli olmamalı. Kendini seven, kendiyle barışık olan biri olmalı karşımda sohbet edeceğim insan. 🎈
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Eğer aynı kafa yapısına sahipsek, o sohbet orda sınırlı kalmaz ve devamı hep gelir. Bu yüzden karşımdakinin samimi olması, arada beraber saçmalayabileceğim iyi niyetli özelliklere sahip olmasını isterdim.
Benim seviyemde kültürlü iletişim kuralları bilen önyargısız dinlemeyi bilen zaten ben herkesle sohbet edemiyorum kriterler yetersiz kalıyo ve ben kaçar