Ama düzeltemiyorum işte ünideyi mesela. Yine hiç arkadaşım yok.
Sadece çıkar için görüşüyorlar o kadar.
Yoksa kimsenin s.. kinde değilim ve ünide bile beni ezik görüyorlar.
Değerli kardeşim,
Geçmişinde sorunlar yaşamışsın, kötü anılar birikirmişsin ama dünyada bunları yaşayan tek insanın sen olmadığını unutmamalısın. Hepimiz bir şekilde olumsuz olaylarla karşılaşıyoruz. Her olayda yıkılıp pes etmek, intiharı düşünmekten başka çözüm yolu yok mu?
Sana en büyük tavsiyem "düşüncelerinin yönünü değiştir." Duygusal düşünmekten vazgeç, her zaman her yerde mantığınla hareket et. Ayrıca sen izin vermediğin sürece hiç kimse seni ezik göremez. Tavrını ortaya koy, senden faydalanmak isteyenin yüzüne kapat telefonu. Sen dik dur, onurunla yaşa, yaşın daha çok genç, inan bana bir gün gerçek insanlar seni bulacaktır.
Ayrıca sen herkesin arkasında çok güçlü arkadaşlar dostlar var mı sanıyorsun? Başımıza bir şey geldiğinde inan bizim de arkamızda o güvendiğimiz arkadaşlarımız olmayacak..
Dostum bak bende öyle bir insandım insanlarla çok fazla yakın bağ kurmam sevmem bende senin gibi düşünüyordum liseden mezun olduğumda liseden sadece 2 tane dostum var sonra üniversiteye gittim aynı sekilde ben aynı ben devam ettim daha sonra düşündüm dedim ben lisede hiçbir şey yapmamışim sonra pişmanlik duygum geçti. Universitede de aynı şekilde sadece bir tane dostum var sana tavsiyem şu arkadaş istesen çok bulursun buradanda bulursun veya herhangi bir oyundada ama dostun olsun 2-3 tane dost daha önemli
Şunu anlamadım..
Sonra düşündün ben lisede hiçbirşey yapmamışım.
Sonra pişmanlığım gecti demissin.
Bu kısmi anlamadım lisede yaşayamadım derken neyi yaşayamadın mesela biraz daha aciklasaba
yeni arkadaşlar edinmeye çalış ama o ortamdan olmasın instagram da face de herhangi bir yerde aktif ol birşeyler paylaş utanma özgüvenin yerinde olsun dışarıya çık başka yerlere.. zaten ilerisi gelecektir
O ortamdan kastın neki.
Lise mi üni mi mahalle mi ilkokul mu hangisi.
Hepsi berbat
Bide buldum diyelim.
Gine eskiden yaşama şansım varken yapamadıklarıma üzüleceğim
2. sınıfım
eski eskide kaldı üzülsen neye yarar bunu düşün eskiye dönemeyeceğine göre herkesin lisesi çok iyi geçmiyor benim de fazlasıyla kavgalarım oldu şu an da pandemiden dolayı gidemeden mezun olacaklar nereseyse o yüzden bırak eskide kalmayı önüne bak sen eskiyi düşünürken 20'li yılların gider
işte şu anda kötü geçiyor ki dedim ya arkadaşım yok çıkar ilişkisi dışında
Keşke biri kafama sıksa veya kör kurşuna falan gitsem.
Kendimi öldürecek cesaretim yok
Cevap
1Cevap
Arkadaş bula bilirsin en azından yalnız kalmasın ya burda Instagram Facebook Messenger vatsap vaybir daha başka sosyal medyalardan herkes şimdiye kadar tanıdığın insanlar gibi değil bazı arkadaşlar için her şeyi yapar
Çok uzun konu neydi
illa yazacaksınız bunu demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?