Şahsen telepati ye inancım var. Denemişliğim de.. Peki, sizin denemişliğiniz var mi? Olumlu veya olumsuz mu sonuçladı?
Telepati ve Ritüel e ınanır mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu konulara normalde pek inanmam uzak geliyor yani bilimsel değil gibi. Ama aslında derine indiğinde doğruluk payı olabilir. Çok bir bilgim yok o yüzden az bilgiyle de yalanlamak istemiyorum ama o YouTube da ‘’ Bunu uygula beş dakikada sana yazsin’’ gibi videolarda insanların bilgiyi insanlari manipüle etmek için kullandığını düşünüyorum hic bir sey o kadar kolay olamaz ondan eminim. Varsa bile bir an kendini düşündürmek kimsenin Özgür iradesini etkileyemeyiz. Gerçekten bilen bir insan anlatsın ama anlatırken somut bir şeylere de dayandırsın o zaman belki mantıklı gelebilir.
Somut bir dayanak söz konusu olmaz. Denedin da oldu mu diyeceksen evet oldu. Ama öyle her zaman ve herkese olacağını bende sanmıyorum. Özellikle birimini tanımış ve aralarında bir şeyler geçen kişiler de olma olasılığı yüksek. Odaklanma ve yoğunlaşma bir hayli zaman alabiliyor. Bunu yapacak kişi nin hisleri biraz kuvvetli olcak
Peki tesadüf olma ihtimali olabilir mi? Yani sen telepati yaptığını düşünüp onunla konuştuğunu düşünürken aslında onun tesadüfen o an seni araması veya mesaj atması? Nasıl emin olabiliriz ki? Eğer doğruysa hep çalışıyor olmasi gerekir bu durumun ben öyle düşünüyorum. Senin nasıl oldu?
1.. hiç inanmazdım.. sonra youtube ta bi video demek geldi. Bi yapayım. Ne kaybederim ki. dedim. 1 2 3 derken olmadi.. eski kız arkadaşıma yapmıştım. 😁 2 3 ay olmuştu konusmayali. 1 defa daha denedim. Ertesi gün yazdi.. Ikimiz de kötü ayrılmadık Başka birine de yaptım O da yazdi. Üçüncüyü de denemedim.
Teknik olarak hep ise yarıyor aslında. Fakat bunu anlamak için önce telepatinin mantığını, işleyişini bilmek gerekir.
Herkes telepatinin zihinler arası iletişim olduğunu bilir ama bir zihin başka bir zihinle nasıl bağ kurar, bu bağ nasıl güçlenir ya da nasıl zarar görür, hangi durumlarda yapılabilir, engel olan şeyler nelerdir... bilmez. Sadece bunu gerçekten araştırıp bilen kişiler her telepatiyi doğru bir şekilde yapar.
Tam olarak bir kanıt olmasa da akla mantığa uyan bilimsel veriler kullanan bir site ve bir video bırakıyorum. Belki kafanızdaki bazı soru işaretlerini giderebilir.