Ya içimi dökmek istiyorum sadece, aile baskısı için ne yapabilirim?

Ya çok kötüyüm ailem aşırı baskıcı herşeyime karışıyorlar 18 yaşındayım makyaj yapamıyorum açığım kiyafetime aşırı karışıyorlar herşey yasak sürekli evdeyim dışarı çıkamıyorum french oje sade zaten onu yapiyim dedim annem demedigini bırakmadı zorla kestirmeye çalıştı ki tırnaklarım çok kısa zaten onun dışında arkadaşımla dışarı çıkmıştım babam kız arkadasimin yanında arayıp sen nasıl dışarı çıkarsın hemen eve geliyosun yoksa saçından tutar sürükler eve getiririm seni demişti kız arkadaşım herşeyi duymuştu ağlaya ağlaya eve gittim eve gittigimde bana cevreye güvenmiyorum demisti çevre kötü diye bir sürü şey yaşatıyorlar bana sürekli tesettür için baskı uyguluyorlar makyaj zaten maskaraya yine laf ediyolar abi gebermek üzereyim daha neler neler ölecem ya nasıl kurtulabilirim intihar tek yol mu
Güncellemeler
+1 yıl
şu an bile ağlıyorum bunları yazarken çok kötüyüm cidden ya herşey yasak ciddi anlamda camdan bile bakamıyorum hicbirşey yapmadım ki ben onlara markete gidemiyorum arkadaşlarımla bulusamiyorum daha neler neler abi intihar tek yol mu ne yapacam ben delirecem
Güncellemeler
+1 yıl
Çalışmama izin verilmiyor ailemle yaşıyorum ayrı bir yere geçemem
Ya içimi dökmek istiyorum sadece, aile baskısı için ne yapabilirim?