ŞÜPHELİ
ÇEKİCİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gizemli insanları çekici bulurum.
Bir insanla ilgili çabucak fikir sahibi olup, heyecanlanmadan çözebilmenin verdiği kolaylığı sevmiyorum.
Onu anlamaya, bilmeye çalışmak, uğraşmak daha heyecanlı.
Dün bencemde yazmıştım buna benzer bir şeyler. Gizemli insanlar belirsizlik yaratıyor ise bu onlara benim adıma şüphe getirir. Gizemli kavramı başlangıç adına ise çekici görünebilir. İnsana çözülmeye değer bir meşgale haline getirir ama günümüzde gizemli insanlarla uğraşacak kadar sabırlı insanla kalmadı bana göre. Kalmasın da zaten bu ne gizem yahuu :D
Kadınlar efendi adamın gizeminden şüphelenip iftira atarlar ama kötü çocukların gizemine bayılıp Ümitcan Uyguna mesaj attıkları gibi sosyal medyadan aşk mesajı yağdırırlar. Ben kadınların iliğini kemiğini ciğerini bildiğim için benim açımdan bir gizemleri yok. Herkes istediği gibi yaşasın ben yalnızlığımdan şaşmam.
Şüphe tek gerçektir.. Şüphe bir kere aklıma düştüyse, kolay kolay oralardan çıkmıyor. Gizemli olmak başka bir şey, gizem yaratmak başka.. Gizem yaratmaya çalışan insana hiç bir zaman kanım ısınmıyor.
Cevap
48Cevap
Şüpheli ama bir yerden sonra çekici de gelebilir, bilemem...
Güvenilirse çekici gelir değilse şüpheli...
Gizemliyim çünkü her şeyin zamanı olduğunu düşünüyorum pat pat söylenirse yapılırsa her şey zaten çözülür ve anlamını yitirir.
Fakat her gizemli güvenilir değildir, detaylar gözden kaçmamalı...
Gizem belirli noktaya kadar çekici gelir, ilk zamanlar güzeldir. Ancak uzun vadede yanında olabilmek için sürekli çözümlemek zorunda olduğum biri bir süre sonra o insana karşı olan ilgimi bitirir. Bağ kurabilmek önemli benim için.
Çekici mi bilemem ama şüpheli olduğu kesin.
Hiç gizemleri çözemicem, altından ne çıkacakları belli değil. Şüphe insanın içini kemirir, o yüzden kafamda soru işaretleriyle yaşayamam. Öyle insanlar benden uzak dursunlar 😄
Kendi alemlerinde yaşarlar. Dışarda ne olup bittiğini çok da fazla önemsemezler. Sırf çok güzel/yakışıklı ya da sosyal olduğunuz için sizinle ilgilenmezler. Bu da biraz sinirinizi bozar, takıntı yapmanıza sebep olur.
bilmiyordum, bu gizemli olmaksa ben gizemler kralıyım o zaman))
18 yaşında olsaydım gizemli derdim. Şimdi her şeyiyle yanımda olacak düzgün doğru insana ihtiyacım var. Masal kahramanına değil.
Kendini bilen bir insan şüphe etmez, ona itici gelmez. Zaten herkes birbirine benziyor, benmerkezcilik kapsamında her şeyi gösterişli ve sesli yapıyor... Ayrıca kişinin gizemli olup olmamasıda tamamen onu karşısında değerlendiren kişinin değerler sistemi ve algılardaki seçiciliğiyle alakalıdır.
Yani şahsen gizemli bir insan beni kendine çeker. Keşfetmek harika olur
Artık insanlar her anını sosyal medya üzerinden paylaştığı için paylaşmayanlara gizemli gözüyle bakılıyor yok hasta oldum fotosu yok gezme fotosu nebu arkadaş biraz bazı şeyleride herkesle paylaşmayın
İnsanın hep gizemli bi yanı olmalıymış ki karşı tarafın ilgisi merakı hep taze kalsın birine kendini tamamen açmak yanlışmış demişti birisi ama hiç yapamadım suskunumdur ama gizem benim işim değil birinde varsa da hemen şüphelenir peşine düşer sonuçlandırana kadar durmam
Bence çekici gelir gizeminden dolayı sürekli onu düşünürüz bana karşı yaklaşma şeklide biraz sert olması lazım. Seviyorum peşinden koşmayı napiyim jwbdjwbdjnd
önce çekici sonra şüpheli daha sonra anında umrumda bile olmuyor eğer bana samimi değilse ve ya yakın değilse yani bir insanin nasil olmasi bana sökmez
Gizlenmek hoşuma gider. Kimseyle muhatap olmamak için.
Biz ne gizemli hawalarda takılan kardeşler gördük...
Maskesi inince dondurma kutusundan dolma çıkmış gibi oldu diim 🦍😳
Bana da çok gizemlisin diyorlar ama sizler az konuşan gerektiğinde yerinde söz söyleyen az gülen insanlara hep gizemli diyorsunuz
normal gelir zamanında bende böyle bi insan olmuştum insanlardan nefret etmeye başlarsan o insanları anlarsın
Gizemliler hep bi merak uyandıırır sürekli kurcalanmak istenir
Hiçbiri herkes eşit gizemlidir bence. Suspus oturan kişiye de üzülürüm dışlandığını düşünürüm.
Belki herkes kimliğini açık etmek istemeyebilir bu yargılanmamalı güven duygusu aşırı az bu devirde
Gizemli insanları tabii ki de Çekici bulurum. Çünkü Merak duygumu ayyuka çıkarırlar.
Bana gereksiz gizemli geliyor hayırdır yiğidim ne bu havalar diyesim geliyor ksjdh
İtici gelir. Kapalı kutu gibi olanlardan hiç haz etmem.
Filmin başı ilerde ne olacağını merak ettirmese insanlar filmden sıkılır ve izlemez bence.
Gizem'e kardeş geliyor!
Adı ne olacak?
Esrarengiz!
Başta bir miktar çekici olabilir, ama sonradan bu devam ediyorsa itici gelir ve şüphe verir insana.
Çekici geldikten sonra yavaş yavaş etkisi azalır ben de
Gizemli olayım diye öyle kasıyorlarki sıkılıyorum, bana şeffaf birisi lazım
Gizemli hatunların hazinelerini keşfetmek güzel oluyor.
Hiç bir insanı gizemli bulmuyorum. Şık olarak mecbur şüpheli diyorum.
Yapı olarak her zaman şüpheciyim. Karşımdaki kişinin gizemli olmasına gerek yok.
Hiçbiri. Çekici de gelmez, şüpheli de... Herkesin kendi tercihi. Gizemli durumları sevmem. Yorum yapamadığım durumlardır.
Şüpheli ve itici geliyor bana.
Evet aynen öyle dirler.. uğraşılmaya deymezler.
Gıcık oluyorum. Ben de gizemliyim bana da gıcık oluyorlar
Gizem her zaman çekici gelir
gizemli insan nerde
çoğunuz ananızın evinde kalan ezik tiplersiniz
insanların benden bir şey saklamasını sevmiyorum gerek arkadaşlarım gerek ailem.
Çünkü acayip uyuz olurum ve o kişinin gizemini süpheligini ortaya çıkartmaya çalışırim
Gizemli biri değilim o yüzden gizemli insanları pek sevmem.
Çekici gelir. Kendimden biliyorum, şüphelenmeye gerek yok🤣
kendi hallerinde olurlar genelde. ben çok seksi bulurum bu tipleri
Farklı ? Gizem li ler sır küpü ve çekicidir
Belli bir yere kadar çekici ondan sonrası çekilmez
@DanielsJack çekici geliyormuş
Tescillendi şu an bu durum 😅🤦🏽♂️
Bir süreden sonra sıkıyorlar
şüpheli , yorar cunku
Her insan biraz gizemlidir
Gizemli insanlar hoşuma gitmiyor
Saklanan şeyi görme gibi Bi yeteneğim var
Gizem daima çeker.
Sır küpü insanları sevmem.
Şüpheli asla güvenmem
Bir noktadan sonra sıkıcı
Şüpheli gelir. Kimsenin sırlarını çözmeye valtim yok.
Gizemli her zaman çekici gelir
Gizem oldukça çekici olur bu heyecanlı 😂💃
Şüpheli gelir hiçte sevmem..
Bana çekici gelmiyo 🙄🤔
Gizemli insanları hiç sevmem.
Hic ilgilenmem kim gizemli kim degil
çekici gelir ama fazla uzun sürmez merakım
Şüphesiz şüpheli geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?