Kişilik & Karakter Ben ömrümde böyle k##pelik görmedim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor yakın arkadaşımla kavga ettik ve kalp kırmak basit mi bu kadar çok üzülüyorum Ben ömrümde böyle k##pelik görmedim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lnvaction Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayatı boyunca sevgi ve saygı görmeyecek bir karaktere sahip olmak üzücü be doruk. Senin ben olmayan karakterinin mk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çok üzülüyom Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl O isim ne öyle ya hahaha :D sen de pek farklı değilsin ki bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim yanlış kişilerle takılırsan olacağı bu 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kanka ben şeyi merak ettim engeli neden kaldırdın ki 0 11 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyom hüzünlendim Yorumla eltigre +1 yıl Böyle insanlar için hüzünlenme, gurur yap hatta sil gitsin Yorumla Soran +1 yıl sildim ama ne biliyim 1 senedir yakındık Yorumla eltigre +1 yıl Ve neden sövdü, mantığı olmaz tabi de sebep ne Yorumla Soran +1 yıl beni hep aşağıladı dalgs geçti sonunda patladım hayatımdan çık git iğren ç birisin t iksincsin kalpsizsin falan dedim Yorumla eltigre +1 yıl E kendini bu kadar ezdirmen hata zaten, bir insana muhtaç değilsiniz doruk gider dorukhan gelir boşver Yorumla eltigre +1 yıl Kaç yaşındasın kuzum sen Yorumla Soran +1 yıl 18 yasındayım ya normalde affetmezdim ama hep özür diliyordu değiştim diyordu inanıyordum Yorumla eltigre +1 yıl Hm anlıyorum kesin öyledir ve evet kesin değişecektir ama 10 yıl falan beklemek gerekiyor sanırım Yorumla Soran +1 yıl iğrenç hissediyom Yorumla eltigre +1 yıl Tamam hadi kendine gel bişey olmaz dediğim gibi karşına çok insan çıkacak daha iyi kötü bi sürü, bunlar ne ki 😂 şu an yaşının vermiş olduğu duyguyla böylesin Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Azıcık gururun varsa engelleyip sil numarasını. Seviyesiz biriymis 0 0 Yorumla
efex98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Bu değil yakın arkadaşım düşmanım bile olamazdı benim 😂 İlk baştan anlamadın mı sen ne mal olduğunu 0 0 Yorumla
SevimsizMuhallebi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Suç sende diyicegimki öyle böyle birine yüz vermişsinki hakaretlere bak 0 0 Yorumla
saian1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Bir insan kendini terbiye eder ve en yakın dostu kendisi olur. Kimseye güvenmeyin bu hayatta 0 0 Yorumla
Kahve_-Kokusu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl İkidebir engelleyip kaldırmak neyin kafası ya?😂 0 0 Yorumla
ÖzelBirey Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Adam ulti atmış 0 11 Yorumla Soran +1 yıl karaktereiz fimi Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Doğruları demiş Yorumla Soran +1 yıl nerden biliyorsun Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Ağzın kokuyor demiş demekki kokuyu almış Yorumla Soran +1 yıl sanal Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Zaten sanaldan bile dışlanıyon Yorumla Soran +1 yıl taniyon sanki Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Tanımak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl napim Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Naparsan yap Yorumla ÖzelBirey +1 yıl Bana bak, asabiyim biraz özür dilerim. İyi akşamlar Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bu ne lan? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bana neler dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatı boyunca sevgi ve saygı görmeyecek bir karaktere sahip olmak üzücü be doruk. Senin ben olmayan karakterinin mk
çok üzülüyom
O isim ne öyle ya hahaha :D sen de pek farklı değilsin ki bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim yanlış kişilerle takılırsan olacağı bu
Kanka ben şeyi merak ettim engeli neden kaldırdın ki
bilmiyom hüzünlendim
Böyle insanlar için hüzünlenme, gurur yap hatta sil gitsin
sildim ama ne biliyim 1 senedir yakındık
Ve neden sövdü, mantığı olmaz tabi de sebep ne
beni hep aşağıladı dalgs geçti sonunda patladım hayatımdan çık git iğren ç birisin t iksincsin kalpsizsin falan dedim
E kendini bu kadar ezdirmen hata zaten, bir insana muhtaç değilsiniz doruk gider dorukhan gelir boşver
Kaç yaşındasın kuzum sen
18 yasındayım ya normalde affetmezdim ama hep özür diliyordu değiştim diyordu inanıyordum
Hm anlıyorum kesin öyledir ve evet kesin değişecektir ama 10 yıl falan beklemek gerekiyor sanırım
iğrenç hissediyom
Tamam hadi kendine gel bişey olmaz dediğim gibi karşına çok insan çıkacak daha iyi kötü bi sürü, bunlar ne ki 😂 şu an yaşının vermiş olduğu duyguyla böylesin
Azıcık gururun varsa engelleyip sil numarasını. Seviyesiz biriymis
Bu değil yakın arkadaşım düşmanım bile olamazdı benim 😂 İlk baştan anlamadın mı sen ne mal olduğunu
Suç sende diyicegimki öyle böyle birine yüz vermişsinki hakaretlere bak
Bir insan kendini terbiye eder ve en yakın dostu kendisi olur. Kimseye güvenmeyin bu hayatta
bu nasıl yakın arkadaşs
İkidebir engelleyip kaldırmak neyin kafası ya?😂
Adam ulti atmış
karaktereiz fimi
Doğruları demiş
nerden biliyorsun
Ağzın kokuyor demiş demekki kokuyu almış
sanal
Zaten sanaldan bile dışlanıyon
taniyon sanki
Tanımak istemiyorum
napim