Artık hayatta Bi amacım yok Bi yeteneğim yok tip desen zaten yok okulu sevmiyorum hatta nefret ediyorum insanlardan hayattan nefret ediyorum tek çare ölmek nabıcam.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkürler cehennemde görüşürüz.
Sen öyle san yaşım doğru değil reşit olmak için öyle yazdım 18 den 4 çıkart işte yaşım Ayrıca annemle babam boşandı annem başkasıyla evleniyo ve adam bana kötü davranıyo annem bana inanmıyo babam desen öyle biri yoo İki bacağımda platin var Boyum kısa derslerim kötü evden kovulma riskim var ama korkuyorum bide kardeşim var o daha küçük ölmek istiyorum ama yemiyo çünkü kolay değil geçen boğazımı kestim annem sordu tırnağım çizdi dedim keşke az daha kesseydim ama yemiyo çünkü korkuyorum.
Hayatta tüm insanların amacı yaşamak üremek ölmek gerisi fasa fiso herkesin öyle takma kafana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Madem hiçbir şeyin yok ölünce de fazlalık olursun dünyaya öldüğünle kalırsın. Bence her şeye rağmen yaşamayı dene.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende bu ruh halindeyken intihara kalkıştım iki kez ama ölmedim keşke ölseydim bir daha ki sefere daha kesin ölüm yöntemi uygulayacağim aklımda intihar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha genceciksin lütfen önüne bak kafanı dağıtmaya calıs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kendini öldürecek şeyler yapman lazım bize mi soruyosun ölmek istediğin filan yok senin. acınmak istiyosun
bb
Kaşar
git ve Çok yaşa hadi yallah ezik
Sen yallah Sümeyye seni
Aynı Dertleri Bende Yaşıyorum Tek Farkı Benimki Seninkinin 4-5 Katı :)
Sen öyle san yaşım doğru değil reşit olmak için öyle yazdım 18 den 4 çıkart işte yaşım
Ayrıca annemle babam boşandı annem başkasıyla evleniyo ve adam bana kötü davranıyo annem bana inanmıyo babam desen öyle biri yoo
İki bacağımda platin var
Boyum kısa derslerim kötü evden kovulma riskim var ama korkuyorum bide kardeşim var o daha küçük ölmek istiyorum ama yemiyo çünkü kolay değil geçen boğazımı kestim annem sordu tırnağım çizdi dedim keşke az daha kesseydim ama yemiyo çünkü korkuyorum.
şu an Bu Dediklerinin Doğru Olmadığına Beynimi İnandırmak İstiyorum
Keşke doğru olmasa şaka yapıyor olsam ama doğru😞
Hayatta tüm insanların amacı yaşamak üremek ölmek gerisi fasa fiso herkesin öyle takma kafana
Madem hiçbir şeyin yok ölünce de fazlalık olursun dünyaya öldüğünle kalırsın. Bence her şeye rağmen yaşamayı dene.
Bende bu ruh halindeyken intihara kalkıştım iki kez ama ölmedim keşke ölseydim bir daha ki sefere daha kesin ölüm yöntemi uygulayacağim aklımda intihar
Daha genceciksin lütfen önüne bak kafanı dağıtmaya calıs
Bir gün daha yaşa. Yarın ölürsün. Yarın olduğunda bir gün daha sabret de ve ertesi günü bekle o gün gelince sonraki günü bekle bu böyle devam etsin
Bence ölmeye çalışma her kadın kötü değildir eğer çirkinsen bile iyisin arkadaş bulursun.
neden böyle düşünüyorsun?
Ooo çok sebebim var
anlat okumak isterim özel değil ise?
Kaçamazsın dertten kederden
cevap yazsana u (l) an?
Sen ölmek değil farkedilmek istiyorsun
Yoo ciddi ölmek istiyorum ama acı çekmekte istemiyorum
Gerçekten bunu isteseydin hiç durmaz yapardın
Ok 🙃
Kendini öldürmek için plan yapmak yerine yaşatmak için yap. Sonunda zaten her türlü öleceksin
Rabbini tanıyıp ona aşık olmayı dene
Ölme
fare zehri görür işini
ölümü bekle
Keşke o kadar dayanabilsem