Kişilik & Karakter Son zamanlarda size iyi hissettiren bir mesaj geldi mi? fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya şu mesaja kalbimi bıraktım o kadar iyi hissettirdi ki Son zamanlarda size iyi hissettiren bir mesaj geldi mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Executorr10 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl geldi.. 2 1 Yorumla fernandosucree +1 yıl Bu harika cmdkfkfk Yorumla
Senzanome Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Bende böyle bir mesaj almıştım Psikoloğumdan ahajsjsshh 2 1 Yorumla fernandosucree +1 yıl Ya tavsiye eder misin gerçekten bende etki bıraktı diyebiliyor musun psikologla ilgili Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl kendi adıma değil ama arkadaşımın adına sevindiğim bir mesaj aldım bu gece 1 0 Yorumla
Catloverr_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sana mi geldi bu romantik kizmis 2 2 Yorumla fernandosucree +1 yıl Evet , romantizm için olduğunu sanmıyorum yeni tanıştık muhabbetimi sevdi galiba Catloverr_ +1 yıl Yani olabilir
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Böyle düşüyor mu diyordum harbiden düşenler varmış 1 6 Yorumla fernandosucree +1 yıl Aşırı boşluktayım ya belki de ondandır ama böyle samimi mesaj pek almıyordum Yorumla EkonometristKız +1 yıl Şanslısın o zaman hala hislerin ölmemiş Yorumla fernandosucree +1 yıl Az kaldı ya ona da Yorumla EkonometristKız +1 yıl Yok yok iyisin Yorumla fernandosucree +1 yıl Bu arada bölümün aşırı zor mezun olmadıysan sabır olduysan tebrik ederim Yorumla EkonometristKız +1 yıl Ahahaahha teşekkür ederim 2019 mezunuyum :) Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Lahmacunselamı, abi sen bunlara mi düşüyon la 1 1 Yorumla fernandosucree +1 yıl Yok be öyle değil ama iyi hissettirdi Yorumla
Power_Woman Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Pusula emojileri ile yolumuzu bulsaydık, ooohooo. Sagolsun erkekler tarafından her gun gururum oksaniyor🤣🤣. Ek bir caba sarfetmeme gerek kalmıyor 0 0 Yorumla
Bıkmışşşşxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yok, sağlık bakanlığı atıyor bir tek. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geldi..
Bu harika cmdkfkfk
Bende böyle bir mesaj almıştım Psikoloğumdan ahajsjsshh
Ya tavsiye eder misin gerçekten bende etki bıraktı diyebiliyor musun psikologla ilgili
kendi adıma değil ama arkadaşımın adına sevindiğim bir mesaj aldım bu gece
Sana mi geldi bu romantik kizmis
Evet , romantizm için olduğunu sanmıyorum yeni tanıştık muhabbetimi sevdi galiba
Yani olabilir
Böyle düşüyor mu diyordum harbiden düşenler varmış
Aşırı boşluktayım ya belki de ondandır ama böyle samimi mesaj pek almıyordum
Şanslısın o zaman hala hislerin ölmemiş
Az kaldı ya ona da
Yok yok iyisin
Bu arada bölümün aşırı zor mezun olmadıysan sabır olduysan tebrik ederim
Ahahaahha teşekkür ederim 2019 mezunuyum :)
Lahmacunselamı, abi sen bunlara mi düşüyon la
Yok be öyle değil ama iyi hissettirdi
Pusula emojileri ile yolumuzu bulsaydık, ooohooo. Sagolsun erkekler tarafından her gun gururum oksaniyor🤣🤣. Ek bir caba sarfetmeme gerek kalmıyor
Yok, sağlık bakanlığı atıyor bir tek.
kuzenim ölmüş mutluyum :o
Gelmez bana
geldi çok mutlu oldum hemde