İnternet & Teknoloji Bugün seni mutlu edecek bir mesaj aldın mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aldıysan ne aldın paylaş mutluluğunu, almadıysan gel beraber ağlayalım xd Bugün seni mutlu edecek bir mesaj aldın mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Evet tam olarak şöyle bir mesajdı "haydi hazırlan geliyoruz" 😎 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl nereye gideceksiniz xd Yorumla Ädalineẞowman +1 yıl Hava müq olunca dışarıya attık kendimizi gittik geldik bile. Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl uzun süredir almıyorum ki kimseyle pek konuştuğum bile yok 1 0 Yorumla
Compedan Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Genelde mutlu eden mesajları atan taraf olduğum için mesajla mutlu olmam 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Hemen bir mendil alıp bağdaş kurup oturuyorum, köşeye. 1 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hayir ya🥺Ne münasebet 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl :(( Yorumla
Su230 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Almadım ya keşke alabilseydim ama 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl alacaksın birkaç vaktewe Yorumla Su230 +1 yıl İnşallah ya güzel mesaj almayalı uzun süre oldu İnşallah alırım yüzüm güler birazcık 😶😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hazır ol instadan gelecek sana bi şeyler,, hikaye at bi alevin var. D Yorumla Su230 +1 yıl Neredeyse 2 yıldır instagram kullanmıyorum 😅😅😅😅 bu hiç tutmadı😅😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl açacaksın açmazsan gelmez ki zaten aç ki alev gelsin dğiyorum xd Yorumla Su230 +1 yıl Bunu Bi düşüniyim😅 Yorumla 8matador1180 +1 yıl insan için ancak çalıştığı kadarı vardır, hazır bekleme çabala xd Yorumla
ilker1232 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yazan yokki sıraya telefon numaramı atayımda selem veren olur belki 1 0 Yorumla
devushka_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzel doğum günü mesajları aldım yeter jdjdj 1 0 Yorumla
BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgilimden her gün alıyorum, aşk adam😂💙 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Whatsapp’dan yazanlara bakayım bı daha bakmadım 🤫 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. Aldım abo aboo çok güzeldi 😄 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ağlayak hadi 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bi kere de mutlu ol be kadın be Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Pff tmm😀 Yorumla
meryy00 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Almadım bu gidişle alacagımda yok 1 22 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye almayasın Yorumla meryy00 +1 yıl Artık hayata karşı okadar umudum yokki Yorumla 8matador1180 +1 yıl deme öyle, niye kendini depresyona soktun böyle? Yorumla meryy00 +1 yıl Hahaha deprosyondan çıkamıyorum ki😃😃 neye el atsam olmaz kimi sevsem olmaz hiç bir şey olmaz ben deprosyona girmeyimde kim girsin Yorumla 8matador1180 +1 yıl böyle yaşarsan eğer çıkanmazsın enerjin biraz yüksek olmalı :D Yorumla meryy00 +1 yıl Valla inan enerjimi yüksek tutmak için dogal taşlar aldım sırf motive olmak için plates yapıyorum ama nafile hayattan zevk almam için bir sebeb yok boşa sanki her şey Yorumla 8matador1180 +1 yıl nasıl bir yerde yaşıyorsun? arkadaşlarınla aran nasıl? nelerle meşgulsun? Yorumla meryy00 +1 yıl İstanbuldaa arkadaş cevremde eh işte bir tane saglam bir dostum var gerisi boş şu an çalışmıyorum evde takılmacalar Yorumla 8matador1180 +1 yıl çalışmasan da nelerle ilgileniyorsun yani bi şeylerle ilgilenirsen böyle çok üzülmezsin herhalde xd Yorumla meryy00 +1 yıl Haha valla ilgilendigim birşeyde yok hobi bulayım kendime en iyisi Yorumla 8matador1180 +1 yıl film falan izlemiyor musun aaaaaa Yorumla meryy00 +1 yıl Aaaaa dizi film benden sorulur başka evdr yaptıgım bir şey de yok 🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl seni hint filmci yapalım Yorumla meryy00 +1 yıl Hahaha ayy yok hint beni bunaltıyo valla 😀😀😀 iki saat bakışmalar vs oyyy oyyy Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne izledin de öyle bir kanaat getirdin? dizi değil filmden bahsediyorum, hangi filmde var o dediğin şey xd Yorumla meryy00 +1 yıl Flim bir tane vardi netflix de izledim çok bana göre degil açıkcası Yorumla 8matador1180 +1 yıl hangisi mesela? xd isim ver Yorumla meryy00 +1 yıl Teee nezaman karşıma çıktı izledim ismi aklımda degil ki şimdi bir şey desem yalan olurr Yorumla 8matador1180 +1 yıl ee işte bi tane yanlşış seçimden dolayı koca sektörü bitiriyorsunnn Yorumla meryy00 +1 yıl Tüüüü bana 😁😁 Yorumla 8matador1180 +1 yıl maalesef :( Yorumla meryy00 +1 yıl Haha 🤣🤣 Yorumla
Kuantum77 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Bugün mesaj almadım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl o daha da kötüymüş.) Yorumla Kuantum77 +1 yıl Yoo kafam rahatKitabımı okuyorum araştırmalarımı yapıyorum çalışmalarımı yapıyorum vs Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Almadım 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl :(( Yorumla Burcu3428 +1 yıl Neden üzüldünüz Yorumla 8matador1180 +1 yıl almamış olman üzücü değil mi. s Yorumla Burcu3428 +1 yıl boş ver takmayın Yorumla 8matador1180 +1 yıl aa niyee Yorumla Burcu3428 +1 yıl Takmayın dedim Yorumla 8matador1180 +1 yıl takacam maalesf Yorumla Burcu3428 +1 yıl Takmayın önemli değil Yorumla
Süpürgesizcadı14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Almadım 😕 1 7 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Niye öyle oldu :( Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Sen aldın mı bari? En azından ikimizden birinin yüzü gülmüş olur 😊 Yorumla 8matador1180 +1 yıl tek taraflı istemem yüz gülmesini xd Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Belki de çok az kişiyle mesajlastigim için Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl Olsun mutlu bir insanin enerjisi diğerlerine geçermiş 🤣🤣 Yorumla 8matador1180 +1 yıl benimki tam geçer adama xd Yorumla Süpürgesizcadı14 +1 yıl E ne güzel işte 😊 Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hicbir sey almadim 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Alacaksin iki gün icinde Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bayadır almadım ya 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır almadim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet tam olarak şöyle bir mesajdı "haydi hazırlan geliyoruz" 😎
nereye gideceksiniz xd
Hava müq olunca dışarıya attık kendimizi gittik geldik bile.
uzun süredir almıyorum ki kimseyle pek konuştuğum bile yok
Genelde mutlu eden mesajları atan taraf olduğum için mesajla mutlu olmam
Hemen bir mendil alıp bağdaş kurup oturuyorum, köşeye.
Hayir ya🥺
Ne münasebet
:((
Almadım ya keşke alabilseydim ama
alacaksın birkaç vaktewe
İnşallah ya güzel mesaj almayalı uzun süre oldu İnşallah alırım yüzüm güler birazcık 😶😅
hazır ol instadan gelecek sana bi şeyler,, hikaye at bi alevin var. D
Neredeyse 2 yıldır instagram kullanmıyorum 😅😅😅😅 bu hiç tutmadı😅😅
açacaksın açmazsan gelmez ki zaten aç ki alev gelsin dğiyorum xd
Bunu Bi düşüniyim😅
insan için ancak çalıştığı kadarı vardır, hazır bekleme çabala xd
Yazan yokki sıraya telefon numaramı atayımda selem veren olur belki
Aldım çok şükür🥳
Hiç bi zamam almadım...
Güzel doğum günü mesajları aldım yeter jdjdj
Sevgilimden her gün alıyorum, aşk adam😂💙
Siparişiniz alınmıştır☺️
Whatsapp’dan yazanlara bakayım bı daha bakmadım 🤫
Uzun zamandır almıyorum
Aldım abo aboo çok güzeldi 😄
Ağlayak hadi
bi kere de mutlu ol be kadın be
Pff tmm😀
Almadım bu gidişle alacagımda yok
niye almayasın
Artık hayata karşı okadar umudum yokki
deme öyle, niye kendini depresyona soktun böyle?
Hahaha deprosyondan çıkamıyorum ki😃😃 neye el atsam olmaz kimi sevsem olmaz hiç bir şey olmaz ben deprosyona girmeyimde kim girsin
böyle yaşarsan eğer çıkanmazsın enerjin biraz yüksek olmalı :D
Valla inan enerjimi yüksek tutmak için dogal taşlar aldım sırf motive olmak için plates yapıyorum ama nafile hayattan zevk almam için bir sebeb yok boşa sanki her şey
nasıl bir yerde yaşıyorsun? arkadaşlarınla aran nasıl? nelerle meşgulsun?
İstanbuldaa arkadaş cevremde eh işte bir tane saglam bir dostum var gerisi boş şu an çalışmıyorum evde takılmacalar
çalışmasan da nelerle ilgileniyorsun yani bi şeylerle ilgilenirsen böyle çok üzülmezsin herhalde xd
Haha valla ilgilendigim birşeyde yok hobi bulayım kendime en iyisi
film falan izlemiyor musun aaaaaa
Aaaaa dizi film benden sorulur başka evdr yaptıgım bir şey de yok 🤣
seni hint filmci yapalım
Hahaha ayy yok hint beni bunaltıyo valla 😀😀😀 iki saat bakışmalar vs oyyy oyyy
ne izledin de öyle bir kanaat getirdin? dizi değil filmden bahsediyorum, hangi filmde var o dediğin şey xd
Flim bir tane vardi netflix de izledim çok bana göre degil açıkcası
hangisi mesela? xd isim ver
Teee nezaman karşıma çıktı izledim ismi aklımda degil ki şimdi bir şey desem yalan olurr
ee işte bi tane yanlşış seçimden dolayı koca sektörü bitiriyorsunnn
Tüüüü bana 😁😁
maalesef :(
Haha 🤣🤣
Bugün mesaj almadım
o daha da kötüymüş.)
Yoo kafam rahat
Kitabımı okuyorum araştırmalarımı yapıyorum çalışmalarımı yapıyorum vs
Almadım
:((
Neden üzüldünüz
almamış olman üzücü değil mi. s