İyi geceler, hayırlı sahurlar, mutlu rüyalar, tatlı uykular nadide üyecikler...🌜🍽️😴
Nazara fazlasıyla inanan ve bu konuda genelde kem gözlere maruz kalan biriyim. Diğer çoğu zaman kalabalık akraba toplanmalarında nazar değdiren teyzeler olduğunu düşünürdüm ama bu sefer artık çıtayı arşa çıkarıp beni hiç görmeden nazar ettiler galiba😂🧿Bana bundan oldu😢🧿Sizde durumlar nasıl? Nazara inanır mısınız? Genelde nazarınız mı değer yoksa sizi mi devirirler gözlerle?
Nazara inanırım ama göz kapağı içinde çıkan bu ufak su toplarının bununla bir alakası yoktur. Sıklıkla başıma gelir ve ufak bir tırnak hareketi ile hallederim. Allah gözü olanın gözünü çıkarsın, atasözünü severim bolca kullanırım. Kim bilerek nazar ederse beterini bulsun.
İnanıyorum ya fazlasıyla. Geçen babam kedimi dışarı çıkarttı gezmeye herkes baya sevmiş çok tatlı falan demişler. Bir de o gün güzelce fotoğraflarını çekmiştim onları paylaşmıştım, ablam çok beğendiği için o da paylaştı. O akşam kedim düştü balkondan hastalandı, artık kim nazar degdirdiyse 😒
Göz kapağındaki yağ bezelerin enfekte olmuş gibi duruyor. Bir göz doktoruna görünüp pomat veya damla kullanman, vücut sağlığını nazar ve türevi batıl inançlara bağlamadan korumanı sağlayabilir. Geçmiş olsun.
Tabii ki normalde yok. Arpacık gibi rahatsızlıklarda gözlenen anormal bir semptom :) sadece varsayım, fotoğraftan tanı koyacak halim yok, tekrar geçmiş olsun :)
Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
Nazara inanırım elbette gadası. Hele ki yakın çevremizde olan insanların gözleri hemen değer. Ya ben komşumuzun arabaya sürerken bir lafıyla arabanın stop ettiğini biliyorum. Allah bize nazar edenlerden korusun.
Kız 17 yasimda iken Gözüm de cıban çıkmıştı 2 ay ya gittim hocaya okuttum kendimi geçmedi de ağrısı da çabası. Nokta kadar kaldı göz kapağımda gözü çıksın olanlarin
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Geçmiş olsun. Nazar gerçekten de olan bir durumdur. Bunun için bol bol Felak ve Nas suresi, Ayetel Kürsi okunması iyi gelir. Benimde genelde başım ağrır.
Gözümün içini tam yıkamayacak kadar kirletmiyorum işte ben de. Dedim ya çok uzun zamandır makyaj yapmıyorum. Ve bir o kadar da temizlik ve bakım konusunda titiz davranıyorum.
Hayatım ne bu gerginlik😄 Sen kendi dediğin olmayınca hemen anlamıyorsun mu demeye başvurursun? Belki de sen beni anlamıyorsun ne malum 😂 Hayır yarın orada olmayacak bir ufak nokta için asabiyete lüzum yok ondan diyorum😄
Bence nazar😅 Yani normalde dedim ya kalabalık akraba buluşmalarından sonra olurdu. O yüzden pandemi bana bu konuda iyi gelmişti ama dün anladım ki uzaktan da yollayabiliyorlarmış nazarlarını😂
@bellezax İslam beni ilgilendirmez. Allahım beni ilgilendirir. Nazarın var oldduğunu düşünenler Allahın iyi kalpli yaratıcı olmadığını iddaa ediyordur.
Daha beterinden korusun Allah güzele bakmak sevap kısmını teyzeler yanlış anlamış sanırım 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana çok nazar değiyor gerçekten, bi kere ailemle gittiğim kiralık villadan hikaye attım akşamına o tatil dönüşünde babam beni hayatında ilk kez dövdü.20 yıllık hayatımda ilk defa o zaman dövdü.