Bu huyumdan gerçekten bıktım. En ufak yoruma veya söze bile ağlarım. Fazla hassas olmamdan dolayı sanırım. Bunu önleyemiyorum. Hatta artık bu huyumdan nefret ediyorum. Biri soruma kötü yorum yapsa bile, ağlıyorum. Sadece sanal değil, reeldede böyleyim. İnsanların bana hala çocuksun demeside zoruma gidiyor. Bu çocukluk mu?#Lena
En ufak şeyde bile gözlerimin dolmasını nasıl engellerim?
Bende öyleyim çok kırılganım aslında ama daha çok reelde böyle yapılınca.
Sanada klavyeye güveniyorlar çünkü çok kafama takmam.
İyi düşünüp herkese iyi bakmaya çalıştığımız için bence böyle oluyor biz daha ince düşünüyoruz daha fazla hassasız ama bu dünya kötülerle dolu maalesef bu yüzden böyle olmamız zor gerçekten.
Bu bizim elimizde olmayan bir şey bu huyumuzu değiştiremeyiz ama insanları daha az önemseyip kendimizi daha fazla düşünmeye çalışabiliriz.
En azından yanında olan dost tesellisi iyi gelir her zaman 🥰💖🌸🧚🏻♀️
Hayır canım bunun çocukluk ile alakası yok çocukluk değil bu. Demek ki aşırı duygusal ve hassas bir yapın var senin. Milleti önemsememeye çalış. Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok... aslında yumuşak ve saf kalpli olduğun için böyle oluyorsun. Kendini değiştirmeye de çalışma böyle sorunların ilacı sadece zamandır. Zaman geçtikçe bu huyundan kurtulursun...
Hayır bu çocukluk değil kendi duvarlarını örmemek ile alakalı olsa gerek. Kendini dış etkinlerden soyutlaman gerekiyor. Başkasının dediğini değil kendi düşüncelerini önemseyip onları katı olarak çizgilerin şekline getirmen gerek. Değiştirmeye çalışırken bile ağlarsın bu huyla. Ama öyle yapma sabırlı olup zaman içinde çöz. Kötü eleştirilere sert tepki verip kendini koruma içgüdüsüne sahip olmaya başla ve zamanla içten içe bir şeylerin çözüleceğine eminim.
Bu cocuksuluk degilde belki cok masumca yaklasiyorsun olaylara veyahut ozguven de etkiliyor olabilir bu durumu, guclu oldugunu unutma o potansiyel var ki bunlar yasaniyor ya da level atlaman icin onune cikarildi hayat akip hizla geciyor (sanirsin 60 im sadece objektif diyelim :) ), o anlik durumlarda kendinden daha zorlu surec gecirenleri dusun su an ki yasadigim duygu buna deger mi diye ya da bu kalici bir durum degil diyip hayatindaki arti yonlerini gor belirle bunun sukuret, yuzunun daimi gulmesi dilegimle (:
kriz olabilir öfkeyi çok yoğun yaşadığım zamanlarda banada oluyordu gözün falan kararıyormu hissizleşiyormusun yani mesala demirle sana vurdukları halde canın yanmadığı oluyor mu düzgün düşünemiyorsun ve sadece hedefi görüyorsan kriz olabilir tek yöntem ordan uzaklaşman
Hayır bu çocukluk değil. Gereğinden fazla duygusalsın sadece ama sorun değil kendinde bazı şeyleri değiştirebilirsin düşüncelerini. ufak şeylere üzülünce eline ne geçiyor diye sor kendine neden üzülüyorum bunu kendime yapıyorum vs vs açıkçası bende gram ağlayamıyorum 😏
Profil fotoğrafındaki sensen çok çirkinsin tipini düzelt ilk önce. Değilsen yoda olmuşsun gerçek fotoğraf koy. Tipinden korktuğun için yapmıyorsan kendine çeki düzen ver. Süper güzel ol diyen yok. Saçma sapan sorunlarını da git psikiyatristinle konuş buradan çözüm bulamayacağın aşikar. Hiçbirini yapmıyorsan afk kal daha iyi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Her şeye ağlıyorum demiş ya ben de gereksiz düşünceleri takmamayı öğrensin diye yazdım. Troll olduğum belli afk kal daha iyi dedim. Siz beni cidden ciddiye mi aldınız yoksa siz de mi trollüyorsunuz anlayamadım.
Kız üzüldüğünü ve bunları okuyunca elinde olmadan kötü hissedip sinirlendiğini yazmış ve sen üstüne okuduğun halde bu şekilde iğrenç bir yorum yazıyorsun bu işin trolü olmaz beyin eksik sende fazla yaşamazsın.
@yorgunbirkiiz alışması lazım. Bu şekilde daha çok ağlar. Sonlara doğru anlaması lazım troll yazdığımı herkesi ciddiye almaması gerektiğini. İşte zekice ders verdim. Başta aşağılayıcı sözler görüyor ama sonradan troll ve saçma olduğunu anlıyor ve ciddiye almıyor. İnsanlar da böyle işte ciddiye almayacaksın beyinsiz troll çoğu. Acele yazdığım için troll olduğumu iyi belli edemedim sanırım.
@Kızçe_00 gerçekten anlamıyorum nasıl bu kadar ciddiye aldınız. Aranızda anlaşıp beni kandırıyor olabilirsiniz bence. Neyse kırıcı olmak istemedim. Benim tarzıma alışık olmadığınızdan böyle oldu. @meleyyyy_19 dan özür diliyorum konu kapansın 🥺 kendi arkadaşlarımla sürekli bu tarz tanıdığım için beni bu kadar ciddiye alacağınızı anlayamadım kusura bakmayın 😿
Çocukluk değil bence ben eskiden böyle değildim ama zamanla bende senin kadar olmasam da çoğu şeye ağlar oldum insanların ne kadar kötü olduğunu anladıkça duygusallaşıyorsun bence özellikle onların bu kötülüğünü kötü kalplerini anlamadımça :(
Ağlamak kötü bir şey değil insanlar ağlayınca rahatlar. Medela önceden ben de öyleydim en ufak şeye ağlıyordum sonra takmamaya başladım yani ufak şeylere ağlamıyorum bile artık sadece kendimi çok kötü hissedersem ağlıyorum zaten göz yaşlarım da hemen yola çıkıyor.
İnsanlar seni sen izin verdiğin kadarıyla üzerler. Mesela yorumlara bak, biri çirkin yazmış oysa ki çok güzel bir kızsın bunu diyeni ciddiye alma çünkü moralini bozmak için dediği çok belli. Kötü yorumları oku gülerek küfür et geç, sinirini bozmasına izin verme
Çok aşırı duygusalsın ve senin ne kadar saf ve temiz kalpli olduğunu gösteriyor bi yandan iyi bişey kalbinde kötülük olmayan insanlar her zaman eninde sonunda kazanırr
Kalbin temiz çünkü, bazı insanlar kalp kırsa bile bunu farkına varamıycak kadar insanlığını kaybetmiş oluyor.. Zamanla bu duruma alışırsın ve şu an ki kadar üzülmezsin belki 🖤
Malesef Engelleyemezsin Çünkü sen Duygusalsın . Allah İnanıp ibadet eden Duâ Edip Gözleri Dolan Ağlayan Kullarını Çok Sever İnan Bana 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Valla bende öyleyim engelleyemiyorum hiç sevmediğim huyumdur en ufak biseyde gözlerimin dolması karşı tarafa karşı basit insan gibi görülüyorum çocuk gibiisn diyolar 😏
Balıklar duygusal oluyorda ondan dedim, bende oyledim eskiden her seye agliyordum ama artık hic birsey umrumda degil takmiyorum kimseyi zaman ogretti bana umarim sende takmazsın ❤️❤️