Kişilik & Karakter Gözlerim dolmasına nasıl engel olabilirim? Eylglr Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen en ufak şeyde gözlerim doluyor bu rahatsız edici bir durum.Buna o anda nasıl engel olabilirim? Gözlerim dolmasına nasıl engel olabilirim? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben olamadım, sen de olamazsın bence. Yapın böyle ama cidden sinir bozucu bir durum. 1 0 Yorumla
Blablablawaldkwjwoe Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Benim de boyle normalde hiç bir şeye ağlamam kolay kolay ama şu sıralar her seye agliyorum her şeye gözüm doluyor mesela geçen hocam voleybolu neden bıraktın dedi hemen gözlerim doldu biri bir şey sorunca hemen gözüm doluyor 0 0 Yorumla
1yesiloz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Duygusal bir yapın var neden rahatsız ediyor ki seni 0 5 Yorumla Eylglr +1 yıl Zayıf görünmek hatta çoğu zaman öyle olmak güzel değil Yorumla 1yesiloz +1 yıl Kimin ne düşündüğü umurunda olmasın Yorumla Eylglr +1 yıl Öyle olmuyor sürekli çocuk gibi herşeye ağlamak Yorumla 1yesiloz +1 yıl Sık kendini o zaman ağlama eve gelince birseyler bulup ağla tek başına Yorumla Eylglr +1 yıl Olmuyor be güzel kardeşim olsa fikir danışmam:( Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl soğan doğramayı bırak 0 1 Yorumla Eylglr +1 yıl :/why yani? Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl su içiyorum öyle olunca ben 0 3 Yorumla Eylglr +1 yıl İşe yarıyor yani Yorumla hhapşuu +1 yıl yani bazen 🥺 Yorumla Eylglr +1 yıl 😔denicem Yorumla
Caner_psiko Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Tokatla kendini 0 2 Yorumla Eylglr +1 yıl Bunu da denicem😅😅 Yorumla Caner_psiko +1 yıl Denedim aciyo lan Yorumla
ByMrxxx9 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Seni üzmesinleeer 0 4 Yorumla Eylglr +1 yıl Üzenlere anlat bunu... Yorumla ByMrxxx9 +1 yıl Söyle dövim onları balımm Yorumla Eylglr +1 yıl Dövsende akıllanmayacaktır değmez bile Yorumla ByMrxxx9 +1 yıl Kıyamam yaaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben olamadım, sen de olamazsın bence. Yapın böyle ama cidden sinir bozucu bir durum.
Benim de boyle normalde hiç bir şeye ağlamam kolay kolay ama şu sıralar her seye agliyorum her şeye gözüm doluyor mesela geçen hocam voleybolu neden bıraktın dedi hemen gözlerim doldu biri bir şey sorunca hemen gözüm doluyor
Duygusal bir yapın var neden rahatsız ediyor ki seni
Zayıf görünmek hatta çoğu zaman öyle olmak güzel değil
Kimin ne düşündüğü umurunda olmasın
Öyle olmuyor sürekli çocuk gibi herşeye ağlamak
Sık kendini o zaman ağlama eve gelince birseyler bulup ağla tek başına
Olmuyor be güzel kardeşim olsa fikir danışmam:(
Bende böyleyim gözlerim hemen doluyor
soğan doğramayı bırak
:/why yani?
su içiyorum öyle olunca ben
İşe yarıyor yani
yani bazen 🥺