İntikam duygusunu hissettiniz mi hiç? Kindar olmak başka bir şey karıştırmayalım ya da unutmamak ayrı. Size yapılanı karşı tarafa ödetmek için, için için yanmaktan bahsediyorum.
Canımı çok yakan birinden intikam alıp sevdiğinden ayırmıştım. Pişman değilim. Bir insana sevgi ve saygı ile gidiyorsanız, o da yüzünüze gülüp arkanızdan iş çeviriyorsa en güzel intikam hakkınızdır. En azından ben ağlamalarımın acısını çıkardım. Çok mutluyum.
bak bu benim :D planımın 1. aşaması başarılı oldu planımın 2. aşaması beklemede biraz zaman alıyor ama başaracağım
mahalesinde dedikodusu oldu 1. aşamada annesiyle kızının arası açılacak 2. aşamada :D tahmini 5. aşamada eski sevgilim kendi ayağıyla kapıma gelecek ;)
Evet yandım. Ben mazlumun hakkının bu dünyada alınması gerektiğini düşünüyorum. :) Eğerki bir olayda mazlum bensem bunu fazlasıyla ödetirim ama bunu sadece sıradan insanlara karşı yaparım. Sevdiğim insan benden gitse bile her ne yaparsa yapsın benim gönlüm ona eriyorsa bir gülüşüne yine tav olurum.
Evet yandım hâlâ yanıyorum da. Bir söz, bir laf sokma olsun alırım her türlü basit şeylerde tabi. Gün gelecek o birilerinden başarılarım ile intikam alıcam. Kendi hayatımın Hurrem'i olup göstericem onlara. Rüyalarıma giren ve beni uyutmayan bir kinim var.
Anladiysan sıkıntı yok. Oğlan doğurcam diye diye üç tane oğlan doğurdu, sultan olucam diye diye sultan oldu dediği her şeyi yaptı.. hayatta böyle işte bir şeyi kırk kere söylersen gerçek olur😀
Hayır hiç bir Zaman intikam alma peşinde kosmadim,, sadece sustum , ve anladım ki en büyük intikam susmak, gitmek ve bir daha asla arkama bakmamak oldu, bana yanlış yapanlar yıllarca beni kazanmak için uğraştılar ve bir çok yol denediler, ama ben yanlızca sustum, sustum, sustum
Böyle bir duyguya kapılmak için çok büyük bir şey yaşatmış olmalı karşımdaki insan bana. Öyle bir şeyde yaşamadım şimdiye kadar. İçin için intikam ateşiyle yanmadım hiç o yüzden. Ki olsaydı bile böyle bir şeyle vaktimi harcayacağımı hiç sanmıyorum. O insana hâlâ aklımın onda olduğunu hâlâ onun için plan yaptığımın ve uğraştığımın sevincini yaşatmam. Silerim tam anlamıyla hayatımdan olur biter. İntikam alma hissi, nefret etme duygusu bana zarar.
Soruyu okuduğumda tekrar tekrar düşündüm ama hayır. Ben yaptığının bedelini ödesin, bunu ben sağlayayım içim soğusun gibi düşüncelere sahip olmadım. Böyle insanların zaten bir gün kendi pisliğinde boğulacağına emin oldum hep, benim de o pisliğe bulaşmama gerek yok intikam almak için.
Intikam demeyelim de yaptiklarinin karsiligi olarak yakin arkadasim daha dogrusu yakin arkadasim sandigim kizi bir güzel dövmek istedim.
Öyle böyle değil yani cok sinirlenmistim. Onu bodruma kilitlemeyi bile düşündüm. Sonra değmeyeceği fikrine kapildim, çünkü değmezdi. Sinirimi bir sekilde bastirdim, ruyalarima bile girdi, ruyamda hesap soruyordum ondan. Ve sonuc olarak kendime hakim oldum. Sacinin teline bile dokunmadim. Ve ve ve yillar gecti anladim ki en buyuk intikam affetmektir
Oldu tabiiki ,, yani olmayan yoktur bencesii.. ben birşey yapayım kafası değilde,, bir şey olsun ve canı benımki kadar acısın istediğim olduu.. o duygudan kurtulmak çok muazzam bir rahatlık,, sonra o raddeye gelemıyorsun hiç güvenemiyorsun kimseye falann☺️
İntikam almak isteyecek kadar ağır bir olay yaşamadım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet öyle hissettim. Anneme yapılan eziyetleri, atılan iftiraları öğrendikten sonra ona kötü davranan herkese kin tuttum. Benim olmadığım (doğmadığım) zaman annemi tek bulup kötü davranan herkesten intikam almak için fırsat kolladım. Ve intikam almam için zaman yaklaşıyor çok az kaldı
Hayır, intikam alma gibi bir duygum yoktur. Bu gibi duygusu olan insanlardan da mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım çünkü intikam küçük insanların işidir.
İntikam duygum yok , unutuyorum gidiyor sanıyordum ama öyle değil. İçten içe alıyorum / almak istiyorum diyeyim Kafamın içinde o kişiyle konuştuğumu , onu pişman ettiğimi , kızdırdığımı hayal edip kendimce tatmin oluyorum 🙄 Üstelik bunu, kendime dışarıdan bir göz olarak bakınca fark ettim.