Yengeç burcu insanlarla anlaşmaya çalışsam da niyeyse hiç olmuyor. Bazen onları kuyuya atasım geliyor. Tanıdığım iki kişi var yengeç olan. Biri çok yalan söylüyor gördüklerimi inkar ediyor. O konuda üstüne yok. Diğeri de sürekli hayatıma burnunu sokuyor ve onda da az da olsa yalan var.
Benden uzak olsunlar diyecem de
Maalesef biriyle aynı ortamda yaşıyoruz mümkün olacağını sanmıyorum.
Onun haricinde boğa burcuyla aram iyidir ama sinirlendirdikleri zaman kötü olan hep benim nedense.
Bu arada ikizler burcuyum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSu burcu gördüğün an yolunu değiştir muhatap olmamaya bak. Hiç çekilecek çile veya dert değiller. Yengeç, balık, akrep üçgenine düşen sağlıklı çıkamıyor oradan
78 Yorumla- +1 yıl
peki etrafımdan bu 3 burcun hiç eksik olmaması ve benim hep 3'ünün arasında kalmam
deliricem - +1 yıl
@CatJiJi :D :D
@çikolataçikilop kaç kurtul manyak olursun - +1 yıl
kaçamıyorum ki il değiştirdim komple sıfırdan düzen kurdum baktım yine bu 3'ü ben galiba su gruplarıyla lanetlendim en kötüsü de hep akrepten hoşlanıyorum su grubunun en kötüsü asdnasf
- +1 yıl
@çikolataçikilop Çekiyorsundur bana da oluyordu eskiden ljkghgf
- +1 yıl
nasıl kurtuldun abi bana da anlat esip geçmeyi anlat skadska
- +1 yıl
@çikolataçikilop Esip geçicen işte kaljsdkla
- +1 yıl
Nekadar dogru dedin ahh akrep ahh
Burçlara göre insan yargılamıyorum ama genel olarak kova insanlarıyla anlaşamadığımı gözlemledim.
10 Yorumla
Galiba biz akrepler
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Başaklar çekilmez , aslan hele hiç çekilmez birde ikizler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurca göre yorum yapmak hata olur.
En gıcık burç olarak söylenen burcun insanı ile bile anlaşabiliyorken, burçdaş, ın olan kişiyle aynı gruptan olan kişiyle anlaşamıyorsun.
Boğa burcu ile toprak grubundan ile bir kaç kişi ile anlaşamadığım oldu.
İkizler ve kova burcu insanı gıcık olurlar mesela genelde, fakat bu iki burçtan olup tanıdığım çok tatlı insanlar var.
Biri her türlü uyuzluğuna, gıcıklığına ve dengesizliğine rağmen @HayatKısaKşlrUçyr❤🌷210 Yorumla- +1 yıl
Sensin dengesiz😑sırsıl😒
- +1 yıl
anlatmaya gerek yok görün bakın işte görüyorsunuz😐 👉 @HayatKısaKşlrUçyr
- +1 yıl
Ne alaka ulan😒
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr anlayan anladı😒
- +1 yıl
Kimsenin bisey anladigi yok😒
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr sen öyle san😏
- +1 yıl
Son oylo son😒
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr ergen😒
- +1 yıl
Okey
+1 yılNeden amaaa ben koçum oldu mu bu şimdi yani? Koçlar cidden çok iyi insanlar, hatta bende koçlardan nefret ederdim kendimde aynı burc olmama rağmen şimdi çok seviyorum tanıdıkça. Ama gerçekten çok çocuksu ve duygusallar içten içe. En saftirik ve gururu okşanınca dünyayı önüne serecek burç. Onun dışında insanları burçlarına göre kategorize etmek saçmalığın daniskası.
31 Yorumla- +1 yıl
Beni tarif ettin knk ben de koçum koçlar çok sevgi değer verir ben öyleyim yani
Burcum koç yükselenim yay , bu güne kadarki ilişkilerimde karşıtarafı aşırı üzecek bir tartışmam olmamıştır.
Bil hassa hemen hemen tüm burçlarla arkadaşlığım oldu , karşımdakilerin çoğunun davranışları bana karşı basit ve yargılayıcıydı, neyse ben karakterime bakarım kişiliğime bakarım, bana dokunmayan yılan bin yaşasın.20 Yorumlaİkizler kız lari bı türlü anlam veremedim çok yakın bir kız arkadaşım var saka yapmıştım çok fena korkuttum ilk korktu sonra güldü sonra kızdı sonra ağladı her duyguyu yaşadıktan sonra bana sarıldı bamm diye o bölgeye dizi bı koydu gidiş o gidiş be
Ben o kadar sinirlenen o kadar duyguyu aynı anda yaşayabilen kişilere tahammül edemem de gene konusuyom en yakın arkadaşım da şakalar i bıraktırdı o vuruş jdjfhfhfhfhfhf27 Yorumla- +1 yıl
Allah iyi etsin seni ne güldüm
- +1 yıl
Sen anlat arada gülelim cok ihtiyacımız var
- +1 yıl
Sorma ya kac haftadir babami görmedim bugün gideyim dedim bina karantinada
Sansim yok diyorum kimse inanmiyor - +1 yıl
Gecmis olsun
Cok şükür bende yakalanmadim ama tedirginim evden cikmiyorum ben corona olursam ev halki perperisan olur
+1 yılKoçlara kurban olun 😂😂 En güzel burç bence 😍😍Ve çok asil 😍😍😍
70 Yorumlaburclara gore insan ayiran insanlar bu ikizler cekilmez bu koc cekilmez diyen insanlar cekilmez
50 Yorumla
+1 yılHiçbir insanı, burcuna göre yargılamam..
Merak da etmem..
Karakterine göre tavır takınırım..
#Vesselam30 Yorumla
+1 yılBen koç burcuyum ama neden öyle dedin ki
Sen koça bulaşmadıktan sonra koç sana neden kafa atsınkiiiğ dmi ama yanii mantıklı olan buuuğ
İkizler olabilir bence10 YorumlaKoç, Oğlak, Akrep, İkizler ve en kötüsü de Yengeçtir benim için insanlarla tanışırken ilk sorduğum şey burcu oluyor bu 5 burçtan biriyse oradan hemen ayrılıyorum.
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcuyum bana göre Başak burçları çekilmez. Aşırı derece duygusuz ve soğuklar
47 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle reis çözmüşsün bu işi
- +1 yıl
Herkes Aslan yazmış :(
Ne çektiniz be bizden? - +1 yıl
valla bende aslanım ama ben bile bazı aslanları çekemiyorum sdkjnsafj hepsi aynı olmuyor
- +1 yıl
Aslan burcu çok iyi nasıl yazarlar?
- +1 yıl
Efendim?
- +1 yıl
Sizi savunuyorum
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
+1 yılbence ikizlerden uzaklaşın böyle lanet burç görmedim
41 Yorumla
+1 yılYaw niye koç 😂 ben koç burcuyum herkesle anlaşıyorumm
40 Yorumla
+1 yılBurçlara göre tayin etmiyorum...
Çok ta mantıklı bulmuyorum...
Bu arada bende koç burcundanım...21 Yorumla- +1 yıl
😄❤❤❤
Boga burcunu soyleyen çıkmamış o kadar iyiyiz demek ki 😋
32 Yorumla- +1 yıl
Nazar değmesin 🙏☺️
- +1 yıl
Boga iyidir 👍
Allah beni burçlara göre değerlendiren insanlardan korusun
31 Yorumla- +1 yıl
On numara yorum bu
+1 yılİkizler ve aslan. Her burçta taşımıyor bana aslan yazdı çok ılımlı ama içli dışlı arkadaşım değil ve beni seviyor bana soğuk geliyor
10 YorumlaKoç burcu insanı daha da doğrusu hayvanı gerçekten çekilmez.
Ne kadar narsist varsa hepsi bu y. vsaklardan çıkar10 Yorumla
+1 yılBalık burcu çekilmez derler fakat orta yolu buldunuzmu güzellikler sizi bulur. Balık burcundan nefret edilir genelde :)
10 YorumlaKurban olun koclara 😏
Koc disinda. hepsi cekilnez hahaha41 YorumlaBen kova, o ise aslandı hiç anlaşamadık bence aslan gamsız ve çekilmez
20 Yorumlaoğlak burcu korkunçtur. Bende bir oğlağım ama kankam çok fena bir oğlak
20 Yorumla
+1 yılIkizler, yengeç, aslan, akrep benden uzak Allaha yakın olsun
20 YorumlaAslanı sevmeyen tüm burçlar. Başak İkizler oğlak yay.
22 Yorumla- +1 yıl
Bu benim için doğru kanka (ikizlerim). Aslan zor burç bana göre.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkrepse yolunuzu değiştir, yoksa o senin hayatını değiştirir...
20 Yorumla Koç boğa aslan burçlarindan koru beni Allahım nefret ediyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç burcu insanı olduğunu kendisi direk ifade etmeye çalışırsa sıkıntı büyük. Hiç öylesine burç konusuna girmeden devam ederse belki. Lakin kesinlikle koç burcu diyorum her zaman da derim bunu.
20 Yorumla
+1 yılKoç Burcu sevgilim var çok seviyorum onu. Dürüst ve sadık oluşu beni çok etkiliyor
20 Yorumla
+1 yılvalla farketmez çünkü burçların özelliklerini bilmiyorum bi balık biliyorum o da kendi burcum diye
20 Yorumla
+1 yılBurca göre ayrım yapmam da akrep ve ikizler sıkıntılı biraz 😀 he bir de aslan
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcu kadar kibirli insan yok. ikizlere bile katlanırım ama aslan asla
20 Yorumla Teraziyim ve yorumlarda kendi burcumu görmemiş olmak baya iyi hissettirdi bana😇
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma. İnsanları burçlara göre değerlendirme çok yanlış. Sanki ırkçılık gibi
10 Yorumla
+1 yılBurca göre ayrım yapmıyorum, insan olsun anlaşalım yeterli.
10 Yorumla
+1 yılHer yapıda insan olduğu gibi kabul ediliyor ancak ikizler burcunun tutarsızlığı katlanılamaz geliyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Çevremdeki insanların çoğunun burçlarını bilmem. İnanmam da
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep! Onlar resmen insana bela olarak yaratılmışlar
21 Yorumla- +1 yıl
Ayy buna cok güldüm kiz sorma bildigin bela cok tehlikeliler
İkizler, koç, balık...
20 Yorumlaİkizler çok sinir bozucu ve bir o kadar da sempatik bir burç.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAslan ve İkizler allahım böyle bir hoşnutsuzluk olamaz
10 Yorumla
+1 yılBaşak Burcuyum ve bence hiç çekilmem temizlik bakım düzen hiç çekilmeyiz 🙄
10 Yorumla
+1 yılBen koçum
Senin başına ne geldiki koclardan korusun diyorsun40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç erkeklerinden kaçınmalı inatları ile canınızı yerler ilişkinin başında canım cicim taki sizi aşık edene kadarsonra boynuzlarını saplarlae resmen
Yay zaten kurtulması zor hayatınıza girdiyse vah vah
Kova da çok uyanıktır20 YorumlaBalık ve Başak
Ama gelir beni bulur herzaman.29 Yorumla- +1 yıl
Niye balık
- +1 yıl
Ben şok şok ben bu muyum dedim bir an yok ya sen başka burçtan bahsediyorsun
- +1 yıl
Peki senin adına üzüldüm
- +1 yıl
Evet balığım ama laf eveliği pek yapmam
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yay çok tatlis olduğunu kanıtladı 3 tane var diyen 😂. Başaklar ve yengecler net cekilmezler.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben yay burcuyum. tatlı olduğumu söylerler ama insanlara iyi davranmaya çalışırken onları mahvediyorum. aşık oluyolar hemen sonra acıyorum onlara...
- +1 yıl
@Hiçbirkims Sınırlarını iyi çizersen sorun olmaz ☺️
- +1 yıl
Ya napıcağımı bilmiyorum. hem de hiç görmeden aşık olmuş bana
- +1 yıl
@Hiçbirkims İyi niyetten yaralanmak içinde aşığım ayağı çekerler bu yüzden hiç vicdan yapma direk ters tepki ver
- +1 yıl
Ya aslında ben onunla sadece arkadaştım hiç farklı duygular beslemedim ona karşı ama biliyorum beni sevdiğini yani daha doğrusu o da itiraf etti
+1 yılikizleri Nazida nuzude azalmaz
benden uzak allaha yakın21 Yorumla- +1 yıl
balık çok mizmizdir dokunsan kirilacakmis gibi ama bi o kadarda narin zarif ve sevecendir yerine göre
Şu burç meselesini anlamıyorum. Gıcıksa hiç uğraşmam 🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılbaşak burç akrep yükselen ve ay burcum aslan olarak bu kadar nefreti anlamıyorum mk
21 Yorumla- +1 yıl
Aynı gün doğduk herhalde 😂
+1 yılHer burcun bir cekilmeyen yani vardir
Herkes de kendi burcuna gore cekilemeyeni yanitlar20 Yorumla
+1 yılHa bu ikizler napti size🙄🙄🙄
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Koç kadar taş düşsün başına
40 YorumlaNe koç mus ya kendimden utanmaya basladim😂
30 Yorumla
+1 yılakrepin ve boğanın ben tah...
- aslan burcuyum30 Yorumla
+1 yılİkizler çekilmiyor.
30 Yorumla
+1 yılKoçlara bayılıyorummmmm. En
sevdiğim 2 arkadaşım koç.
Hayat onlarla güzel 😀😀. Senin
gibi kıskanç burçlara ve akreplerin üstünde
işemek istiyorum 😀😀11 Yorumla- +1 yıl
Hekese artı bana
eksi😀😀 kıskanç
fesat seni
+1 yılAkrep ve koç çekilecek çile değil
20 Yorumla
+1 yılKoçun nesi varmışş? Boğadan uzak durun...
20 YorumlaAslan burcu ya🤦🏼♀️
20 Yorumla
+1 yılKOÇ çünkü kendimden biliyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Sana Avrupa Yakası Şahika gibi lahmacun yiyip hadi beee diye bağirıyorum. Kız niye kötülüyorsun burcumuzu
- +1 yıl
Eee yalanmı inatlık var kin desen ooo say say bitmez
- +1 yıl
O kin inat bosyere degildir hakliysak otomatik tüfek gibiyiz orda herkez bi dursun yoksa cok iyiz kurban olayim kendime dermişim 😂
- +1 yıl
Haklısın👏👏👏
+1 yılİkizler, koçlara krbn oln
20 Yorumla- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler