Ya çocuk profiline kendisini koymuyo araba koymuş arka planda guzel bi foto var siyah beyaz profil tamamen tek beni takip ediyir yaşı 30 falan çok güzel ya ben aşırı hoşlanıyorum böyle öpesim geliyor hey Allahım😻😻😻😻biri vardi evli cikti konusamadim o yuzden ama hala aklimda kotu hissediyorum ama cok guzelll
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar erkekten anlamıyorsunuz bir erkeğin en güzel yaşı 27-35 arasıdır bi olgun sevdim diye sorunlu oldum Allahım ya
Burdaki olgun ve sadece beni takip eden erkeklerden feci hoşlanıyorum nasıl bir şey bu?
heyyyyyy merhaba olgun anlayışlı hediyeler alan size prensesler gibi bakan anlayışlı ve sevecen tatlı sempatik karizma bilgili bir dediğini iki etmeyen sizi her anlamda mutlu eden birini istemisin
18 yaslaribdaki erkekler cok ergen degil mi biraz bebeksi suratlari var ve ne bileyim anlarsin ya peslerinde cok kiz oluyor hem kizlara cok cabuk dusuyorlar bilmiyorum
20-25 arası seviyorum ki 24 yaşındayım zaten. 20 li yaşlara olan zaafimda son zamanda oldu bir kaç kişi tanıdım ve 28 üstü (genelleme olmasın yine de ) olanlardan çok daha olgun olduklarını gördüm. Doğru düzgün sohbet edilmiyor sürekli cinsellik düşünüyor vs.. rahatsız ediyor o "olgun" dediklerin
Iste senin dediklerinde de ben ayni sorunu yasadim anladim ne demek istedigini guzelim iste denk gelen kisiye bagli sevgili olalim demiyorum cocukla evlensem yas farki bu kadar cok olsun istemem ama muhabbet icin falan bilmiyorum bazen sivri zekali oluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir olgun sevdin diye sorunlu demeyiz kimseye. Maymun istahli olup her onune gelene yamulmana laf etmislerdir. Hadi rastgele sana
heyyyyyy merhaba
olgun
anlayışlı
hediyeler alan
size prensesler gibi bakan
anlayışlı ve sevecen tatlı sempatik karizma bilgili
bir dediğini iki etmeyen
sizi her anlamda mutlu eden
birini istemisin
20 yaşındayım , yeter mi 😅
Çok gençsin...
30 yaşlı yani öyle mi 😅😅
Yo olgun
Bende olgun gösteriyorum , tanımayan insanlar bana 25 30 diyor ( Ciddiyim )
Ne diyorsun mk ya kafana scayım
Senin psikolojik sorunların var ya da ergensin.
Ne alaka zevkim bu
Sen zevk olduğunu sanıyorsun normal bir insan kendi denginden hoslanir
18 yaslaribdaki erkekler cok ergen degil mi biraz bebeksi suratlari var ve ne bileyim anlarsin ya peslerinde cok kiz oluyor hem kizlara cok cabuk dusuyorlar bilmiyorum
20-25 arası seviyorum ki 24 yaşındayım zaten. 20 li yaşlara olan zaafimda son zamanda oldu bir kaç kişi tanıdım ve 28 üstü (genelleme olmasın yine de ) olanlardan çok daha olgun olduklarını gördüm. Doğru düzgün sohbet edilmiyor sürekli cinsellik düşünüyor vs.. rahatsız ediyor o "olgun" dediklerin
Iste senin dediklerinde de ben ayni sorunu yasadim anladim ne demek istedigini guzelim iste denk gelen kisiye bagli sevgili olalim demiyorum cocukla evlensem yas farki bu kadar cok olsun istemem ama muhabbet icin falan bilmiyorum bazen sivri zekali oluyorlar
Sexsi olduğu için mi hoşlanıyorsun
0 takipçin var . s
diğer hesap...
tövbe tövbe xd
Töbe tobe
Kendinden geçmiş jshdjshj
Abla iyimisin?
Trolll
Anladım
Sen kaç yaşındasın
Diyemem dhjsjs ama 20 alti
Oo 😀
Ohhh cok kisi yazdi simdi sec begen al misali bakalim attiklari fotodan artik hahahah ooo sen de 25sin guzelmis hahskdjqkskw
Dimi ya 😀😀
Boyle kendini koymayip soyoe seyler koyan erkeklere bayiliyorum kapali kutu misali ahh djsks
Yazdım 😀
Ben yavrum ahhh
Seni yerim😄
Nomu verim yaz bana 💋
Abla gitmiş..