Hala ilk günkü gibi seviyorum. Sizce böyle birşeyi neden yaptı?

Üni 2 nci sınıfda okuyoruz ikimizde.Sevdiğim kızla ilk başta çok yakındık arkadaşdan öte diyebiliriz.Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.Kız ondan hoşlandığımı anlayınca bir ara mesafe koydu bende fazla üstüne gitmek istemedim sonra yine yakınlaştık.Okulun bitmesine yakın benim yurtdışına temelli gitme ihtimalim doğdu ve bunu onu söylediğimde çok şaşırdı.Gitmek istemiyorum diyordum hep oda mesaj atarak sordu neden istemiyorsun diye.Bende seni bırakmak istemiyorum dedim.Sen hala beni unutmadın mı gibisinden sözler söyledi.Bende hayır dedim.Ben senin geleceğini karartamam dedi.Bende sensiz geleceğim olmasın dedim ve bu konunun burdan konuşarak olmaz diye ertesi gün buluşmaya karar verdik.Konuştuk ettik ilk başta kabul etti.Bende hemen karar verme bir düşün taşın dedim.Demez olaydım 2 gün sonra ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi ve tüm ipleri kopardı.Ama hala ilk günkü gibi seviyorum.Aklım çok karışık ne yapmalıyım arkadaşlar yardım edin.(Yurtdışı imkanımı kaybetme gibi imkanım yok bu arada istediğim her an gidebilirim) Sizce böyle birşeyi neden yaptı ?
Hala ilk günkü gibi seviyorum. Sizce böyle birşeyi neden yaptı?