😏🤣😄😥Gece uyku yok, sabah uyanmak... İstah sorunları, aktivitesizlik... Kitap okuma alışkanlığım köreldi.. Kimseye tahamülüm kalmadı. Film açıp izlesem sıkılıp kapatmalar... Derslere kendimi verememeler... Of korona of of of... Hayattan tat alamıyorum...
Anlık, akşamın köründe uyandığım için sıkılmış hissediyorum ama sorumluluklarımı yerine getirdiğim için içim rahat, kalkmam gerek ama üşeniyorum, dün 2.5 litre su içme denemesi yaptığım için patlamak üzere olan bazı depolar var, kalkmam gerek Lavi. 😂
Sabahtan beridir başım dönüyor ilk defa başıma geliyor ve aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya ciddi hastalığım varsa felan diye hastalık hastası olmak bu olsa gerek
Iyiyim cok sukur. Calisiyorum. Ruhsal durumum da iyi. Calisan insanin sıkılmaya vakti olmaz zaten. Bir koltuk olsa da yatip dinlensem o bile beni mutlu eder Şu an .
Daha önce sosyal hayatımda çok hızlıydım şimdi düzgün insanlar ile karşılaşmak istiyorum bunun için daha önce önemsemediğim fotoğraf çekilmek sitelerde dolaşmak yorum yapmak gibi şeylerembaşlamanın bana iyi gelip gelmeyeceğini anlık düşünüyorum