Cidden aileme çok kızgınım konuşasım bile gelmiyor?

Anksiyete hastasıyım belki bilirsiniz. Basit gibi görünen ama insana hayatı zehir eden psikolojik bir rahatsızlık. Hepsi ailem yüzünden oldu. Yobazlar. Küçükken kapan onu giyme şunu yapma diye baskı yaptılar büyüdüm iğrenç bir İHL gönderdiler. Allah bel... rını versin bu arada o okuldakilerin. Yemin ederim psikolojim bozuldu. Alın dedim almadılar da. Eğitim hayatım mahvoldu. Eğitim hariç her şey vardı. Dar giyme, etek giyme vs.. Birde erkek hocaların yüzde 95'i sapıktı. Sorsan din irfan yeri. Sonra bu okuldan sonra egzama oldum ve anskiyete başladı. Ben o okuldaki eziyete rağmen 4 sene ağlamadım ve 4 sene sonunda bu rahatsızlık beni buldu. Şimdi en ufak şeye ağlıyorum. Sinir sistemim çöktü. Her şeye ağlar oldum. Hastalıkları düşündüm kendimde var gibi hissettim. Kollarım bacaklarım başım ağrıdı kıvrandım ağrıdan. Düşünmekten ölecektim. İki kez ilaç kullandım. İkinci kullanışımda tam 12 kilo aldım. Daha yeni yeni veriyorum kilolarımı. Evdekiler hep sorun ciddi diyorum. Şimdi de pandemiden dolayı evdeyim. Ciddiyim anksiyetenin artması ve egzamanın tetiklenmesi için onlarla konuşmam bile yetiyor. Gün geçtikçe içimde bi nefret oluşuyor. Engel olamıyorum kendime. şu an yine başlıyor gibi hissediyorum çünkü aklıma geçmiş geliyor. Egzamada aynı şekilde. Ben tüm bunları yaşarken iki kardeşim özel okulda rahat rahat okudu. Erkek kardeşim özel okulunda ezilmesin diye onu aldılar başka yere verdiler. Bana kimse acımadı. Cidden sevmiyorum artık onları. Siz olsanız ne yapadınız allah askına?
Cidden aileme çok kızgınım konuşasım bile gelmiyor?