Kardeslerim gunaydin. Ben cok konusuyorum konularo cok uzatip cok takiyorum bu yuzden esimle tartsomalar hep buyuyor. Bagiris cagirs oluyor komsular duyuo ksyinpederime dani yetistiriyorlar. Ya da gorumceye kaynanaya. Ozellikle gelinin cok cikiyor demisler. Ister istemez uzuliyorum ve bana ne onerirsiniz ne yapsam bu huyumdan vazgecerim adimi daha da lekelemek istemiyorum. :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazık İnşallah geçer de bu tamamen beyin çene uyumuna bakıyor. Beynini çenene konuşma için emir verdirmezsen sıkıntı çözülür. İradeni sağlamlaştır yoksa ayrılık kapıda
19 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilrmmki
Cevap sahibi+1 yılOrası sana kalmış da ben kitap okuyunca susan biriyim valla. Bende konuşurum da herhalde senin kadar konuşmam. Ama kitap okumak ve bir şeylerle ilgilenip kafanı o konulardan uzak eylemek ve üstüne Peygamberimizin güzel hadisleri var bu konuda onları okuyup ders çıkarmak kafidir.
Soran+1 yılKafam yok olsa bende boyle olmazdim
Cevap sahibi+1 yılNasıl kafan yok kardeşim. Kafan var ki konuşabiliyorsun. Dediklerimin en azından birini ya.
Cevap sahibi+1 yılyap
Soran+1 yılYapmak isterim ama ben o haharetle Jintao okumak degil icim dokmek anlaslmak anlatmak istyom o. dinlemiyince bende uzuluyom uzaatyom sonra bagrs oluyo
Cevap sahibi+1 yılAga bende konuşmanı engellemek istiyorum ya en başından. Yani konuşmayı bırak. Deli misin sen adam dinelmiyor sen hala konuşuyorsun
Soran+1 yılIste zaten dinlse bende uzatmam umrumda degil e dinlemyince biz nasil sorunumuzu cozucez kardesim soyler misin Ben susarsam nasil cozulecek
Cevap sahibi+1 yılSusarsan çözülecek. Konuştun çözüldü mü hayır. Bir de susmayı veya en azından az konuşmayı dene.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen haksızlığa gelemiyorsun seni anlamadıkları için çıldırıyorsun normal bir durum ama 1 tane konuş az konuş kendini fazla yorma beyni nasıl alabiliyorsa o kadar anlar insanlar daha fazlasını anlamaz
39 Yorumla
Soran+1 yılAyy kardeşim. yemin ederim beni çok iyi anladın çok sağol ınanki öyleyim dayanamıyorum sanıyorum ki çok anlatsam anlicak derdimi;(
Cevap sahibi+1 yılInsanlar yapar eder sonra sen sinirlenirsin derler ki sakin ol neden böylesin aynı o şekilde yapıyorlar.. sessiz ol boşver herkes kendini kötü bildirsin sen olgunlukla cevap ver 😉
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar
Soran+1 yılSabrım yok ah ahh
Cevap sahibi+1 yılSabir edeceksin:)
Cevap sahibi+1 yılALLAH cc. bir sıkıntı veriyorsa boynunu büküp sus bak ilerleyen zamanlarda neler olacak gör:)
Cevap sahibi+1 yılBen sana hikayemi anlatayim
Soran+1 yılOlmuyor bi mubarrek. gunde icim yaniyor icimden Allah im. sen bile benim yanında değilsin dedim.
Soran+1 yılTabi buyur dinlemek isterim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkavga edecegini anladigin da veya sesini yukseltecegin anda kendini rahatlatman gerekiyor kendine hakim olman gerekiyor konusurken cok sinirlenip bagirsan bile yumusak sesle yani belki bu sekilde onleyebilirsin ama bu senin yapin yani
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamiyom kardesim israrla uzerine gdyom
birgün laf anlatmaktan o kadar bıkarsın ki haklı bile olsan tartışmaya gücün olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen öyle oluyo ama nadir
+1 yılböyle devam edersen kocan seni bosar herkese rezil oluyon hem gereksiz bence sakinlesmeyi dene
02 Yorumla
Soran+1 yılZor inan
- +1 yıl
Zor olabilir ama basarabilirsin
İşin yarısını bitirmişsin problemi bularak. Zaten cevabınıda biliyon. Serin kalcan
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo keske olsa
Soran+1 yılBnde memnun deglm
- Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılevliliğinde kimseye bahsedemediğin bir gerginlik yaşıyosun bence
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil. yani
- +1 yıl
kocanla ilgili şikayetlerin var ama ona farklı yansıtıyosun. kendi içinde ise sıkıntılı gibisin
Soran+1 yılYa sorun olmasa bende onunla tartsma
- +1 yıl
ama tartışmanın sebebi başka, sorun başka. onu demek istiyorum. ya eve para getirmiyor, ya sana şefkat göstermiyor vs vs
Soran+1 yılIkiside var kardesim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. öyle davranmakta haklısın
Sabır canım sabır haklı olmaya yads haklıysan ezmeye çalışma
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu cok yapiyorum cok:(
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok konuşmaya ve konuyu uzatmaya sürükleyen bir konu veya sebep örneği verebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılKonuşma isteği geldiğinde içinizden zikir çekin ya da Kur'an okuyun. Ben öyle öyle sakinleşiyorum sonrasında pişman olacağım şeyler yapmamış oluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen inan aklıma bir dua okuma gelmiyor gelsede dilim. varmio:(
- +1 yıl
Peki gelmiyor diye öylece tartışmaya devam edin mi diyelim. Çözüm bulmak istiyorsanız o an dikkatinizi dağıtacak şeylere yönelmek zorundasınız
+1 yılBiraz kendini uzuntuye ver. sikintin varmis gibi davran. daha cok uyu. konusmaya halin yokmus gibi konusma. daha sessiz kal. sakin davran. Herseye hemen tepki verme. umursamaz olursan guzel olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo oyle kardeşim
- +1 yıl
Nebileyim artik. sakinligini koruman gerek.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşın varsa, sen böyle çok konuştuğunda ağzına verebilir. O zaman susarsın belki bebeğim.
07 Yorumla
Soran+1 yılSana oyle mi yapiyor oros. pu
Cevap sahibi+1 yılYok, ben senin kadar konuşmam, icraat yaparım bebeğim, gırtlağa kadar
Soran+1 yılNe çok kötüsün
Cevap sahibi+1 yılNiye? Iyi biriyim aslında. Bir tanısan çok seversin.
Soran+1 yılIgrenc sohbet ediyrosun evli birine zjna yap diyosun
Cevap sahibi+1 yılKocana yaptır sende yani, illa zina işlemen gerek değil
Soran+1 yılO da mekruh
Gizli Üye(18-24)+1 yılNefret ediyorum çok konuşan insanlardan Allah sabır versin eşine ne diyeyim sana da geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKeyfimden degilki bak bende cozum araysndayim
Cevap sahibi+1 yılUmarım bulursun madem böyle bir hastalığın var niye hayatına birini alıyorsun ki ona da yazık değil mi
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAile icinde olan tartismalardan disardakilere ne? Yazik komsulara bak yuvani yikacaklar nerdeyse.
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet komsular hep konusyomus kavga etmemizi kayinpederin tanidikalri birds sehir kucuk herkes herkesi taniyor ona gidip soyluyolar ya da gorumce evime gelince asansorde kapida falan tutup soyluolarms
- +1 yıl
Yuh ya ne kadar gereksizler
Soran+1 yılYa inanki oyle. Bide isin kotu yani esim burda otrdgmuz evi satin aldi
- +1 yıl
Her evde olur boyle sorunlar kafaya takma ama biraz daha sakin kalmaya calis en azindan o cok bilmis komsular duymasin
Soran+1 yılKayinpeder sen babani seviosan sen alttan al ogluna da sen babani seviosan sen alttan al elalemi guldurmeyin drdi.
Inanki sabtetsem uzatmasam esimle kavga etmeyiz ama iste olmuo onlara malzeme vermekten dolayi cok uzgunum- +1 yıl
İliskinin tuzu biberi arkadasim olur boyle seyler onemli olan tekrari yasanmasin
Soran+1 yılAMA kendimi ezik hissediom babasina anltmasndan dolsyi ve adamin gelip boyle konusmasndan dolsyi
- +1 yıl
O da dogru kari gibi gidip babasina anlatmak yerine seninle konusabilirdi neden boyle yapiyoruz diye. Konusmak istersen
Soran+1 yılSen ikna olmuyon anlamyon dedin
- +1 yıl
İyi demissin yazik cunku yaptiklari cok sacma
Soran+1 yılHayr o dedi k yuzden aramis babasini
- +1 yıl
Ah kuzucuk olan sana oluyor sen cok fazla deger veriyorsun
Soran+1 yılUzgunum..
- +1 yıl
Ben de...
günaydın geçmiş olsun konuştuğun konu hakkında öz birkaç laf et ve geri çekil daha etkili olacaktır çok örnklerile sağa sola çekme
018 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle yapiyorum son dedigini iste esimde sen iyiyide kotuyde cok uzatyosun dio cok uzgunum kardesim annemin omzunda aglamak isty9m ama o da hasta uzemem onu. Kayinpeder esimle dun tartistik esim karimi ikna edemiom ben oldurcrem bu kizi deyip babasini aradi adam geldi neyi paylasamyosunuz dedi sora komsualr sizin hakknzda konusuor sealers cok cikio ozellikle gelinin cikiyor demisler dedi
Soran+1 yılYani rahatsz oluyormus ben haklyken de kendimi haksz ediomusum boyle uzatarak
Soran+1 yılYapalmiom sanki uzatsam anlar diom
Soran+1 yılOlmuo iste evlilikte illaki konsyon
Soran+1 yılBak iftara ailesine yemek yapip gidip ords yiyelim dedim. aielsi tm dedi babasi kizmis evi yok ki evi mi kirlenecek demis komsualr elinde tencere gorse diyecek gelin evi kirlenmesin diye yapmis getrmis kayinpeder e demis.7 kez aradim acmadi adam. Sora kizi daha getrmeyin siz yiyin biz ayri yaprz dedi. Neyse 1 gun gecti esme vatsapta kahve ictik paylas dedim mirin kirin etti sonra aldatyo musun anlamina getrdim delirdi. 1 gun gecti annesi yemek yapmis bize gondereckmis bnde gettme bziimki haram mydi yemediler onlar yolluo dedim baktim gitmis getrmis niye getrdin dedim o da tm sen yanlis yaptin evine cagrmadin dedi bende seni doldrmuslar dedim oda savundu sora al tencereni git orda ye dedim delirdi giyindi anneni aricam dedi ara dedim sora dur babmi aricam dedi aradi baba ben bunu oldrcem inanmio babam anam yanlis yapti diom yine anlamio dedi adam giyindi geldi ve bunlar oldu
Soran+1 yılNe yapacagim cok yorukdum
Soran+1 yılZaten daha davet etmek adımda atmam ama mecbur bayramda gdcm
Soran+1 yılAilene gidion ama dio
Soran+1 yılBize gelmiom virüs onlara gdyin yok mu der
Gizli Üye(30-35)+1 yılTerapi al canım bebeğin eşin ailen içn gerekirse çift terapisi alın ❤️
00 YorumlaYazık san üzüldüm. Seni üzenlerin canı cehenneme. Benim böyle narin eşim olsa kıyamazdım. Kocam olacak hödük kıymetini bilsin senin
06 Yorumla
Soran+1 yılIster istemez sesini yuklsetyorum elimde olmuyor komsualr bi gun ya bir derdiniz var mi demedi kosup esimin ailesine yetsryolar
Soran+1 yılAllah razi olsun . AMA uzattyorum uzatmsam kocamla kotu olmam o da sesini bende sesini yukseletmeyz
Soran+1 yılYok saolun
+1 yıltakacağın kadar büyük sorunlar mı var yoksa sen mi büyütüyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılBen buyutuyrm kardedim
- +1 yıl
Peki neden bu kadar büyütüyorsun hiç düşündün mü? Mutlaka altında bir sebep yatıyor olmalı. Ne hissediyorsun o anlarda? Çünkü bu durumu ben de yaşadım ve hala yaşıyorum hatta bir süredir psikologa gidiyorum ve ilerleme kaydettim. Sana da yardımcı olabilirim. Biraz anlat ama detay ver
Soran+1 yılBak birazbuzun olck yazayim
Soran+1 yılEşimle ailesi üzerinden bir tartışma yaşadık dün. O da sana inamdramyom dedi o sinirle babasını aradı gel bu kızı öldürecek bir türlü anlamıyor ikn olmuyor dedi.
Adam çıkıp geld derdiniz ne dedi. Bende oğlun aramış sor ona dedim. Oğlu anlattı adam o konu da beni haksz etti. Neyse sora seni ayıplarını kapattım kızım bu zamana kadar dedi. Neymiş dedim işte sen düğünde kızımı aglattin bana da sorsaydın kim haklıdır dedim. geldin karımı bana kotueldin karin suçluydu dedim hayır dedi.
Sora evimzie gelmiyon bunca zaman 2 kez kalsın hep babana gdyom evet gtcem seninde kızların gelio dedim sen bunca zamandır kav kez bana geldin dedi sayamayacgm kadar dedim. Babamdan anamdan istednz beni neden gitmim dedim. Sora yarın sizi köyü buraya yiagacam babamı aricam dedi bende ara dedim yiğ dedim benim üstümdeki kıyafet akdar ak alnım ne pro lik yaptım ne hrszlik dedim. ben gelin evime gelsin istyom her gün gelsin agzimdaki ekmeği alsın istyom dedi yolda gorucne koşsun sarılsın bana istyom dedi iç-içe olalım istyom dedi eşime hadi anhalt babanı cagrdin ya dedim evet dedi bak babanın sorunu bugünkü konu değil dedim nelrden bahsedyo dedim o da baba karım seni çok sevio dedi babası tüm ailemi sevsin dedi. Siz benim ailemsinz hepinizi seviom sizle sorunum yok dedim. Eşimde baba ben onu ikna edemedim ondan aradım dedi ben karımı çok seviyorum dedi. Adam da ben iyi kayınpederin kimse bunu yapmaz neyi dedim oğluma araba al karının bilezikelrine bi iki ekle araba al karin hep ailesine gitsin demisim dedi.
Soran+1 yılKomşular arkdaslar hep gelin gelip gidiyor mu diye soruyor dedi biriniziniz ile geçinin babanı arıcan diyecek tükür bunların yüzüne dicem dedi. Sora iftara kal dedim kalmadı. Dua edin çok okuyu. Nazar var biriniz bağırsa diğeri sussun dedi. Gitti
Kusura bakmayın aklıma nasıl geldiyse sıralama olmadan yazdım çok gerginim canim sıkkın yeridme olsanız ne yaparsınız bunda sora naısl tavır alırsnırız.
Evet kocam aricam dediginde bende ara ara diye konustum o da aradi. ama bu olay dun oldu konsyorum esimle mecbur cunku daha da dolduruyorlar. Bakin evlerinde hürmet yok sevecen şefkat yok her gün gidemem aileme gitmişim hu hafta 1,2 saat diyelim onalrda gdyom ailemle kendilerini kiyaslliyorlar ailem mert iyi sevecen sevgi dolu onlar öyle değil br bardak çay vermeye üşenirler . laf sokarlar
Soran+1 yılBabasını araması beni deli etti. Çok uzuldum durmadan söylendim aklıma me kadar şey geldiyse söyledim
Soran+1 yılBeni dinlemiyor oda dgstryo ya da umuraamio bnde anlatmak istyom
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYazdığın gibi konuşuyorsan işin zor gerçekten
13 Yorumla
Soran+1 yılKlawyem ingilizce ve fransizca mecbur boyle oluyor kardesim
- +1 yıl
Allah kolaylık versin. Biraz ağır ol az konuş belki yararı olur
Soran+1 yılYapamyorum keske yapablsem
- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit Bi yolu var bunun. Susss
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor keske susablsem
- +1 yıl
Böylede ailene zarar veriyorsun hemde bile bile
Soran+1 yılEver baksana 3 sene olacak evleneli ve bebekte var ve ben icimden cikamyom
- +1 yıl
Şehir neresi
+1 yılBak kardeşim kaç yıldıra evlisin
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene olacak 3,4 aya
- +1 yıl
Yaz bana
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Anlatayım sana
+1 yılBazı alışkanlıklar değişmez
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Sakinleştirici şuruplar filan var eşim kullanıyor arada tavsiye ederim
Soran+1 yılYok brn kullananamam
- +1 yıl
Neden kullanamazsın bitkisel ilacı
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok konuşmayıp konuları uzatmayarak.
00 Yorumla
+1 yılKitap okuyun ve günlük tutun.
011 Yorumla
Soran+1 yılKitap okumaya calsyom ama gunluk tutmuom esim okur diye
- +1 yıl
Evcil hayvanınız var mı?
Soran+1 yılHayir yom
Soran+1 yılHayvan beslmekten korkuyorum sadece bir bebegim var o kadar uzgunum ki ona dahi odaklanamiom
- +1 yıl
Evinize kedi alın.
Soran+1 yılKediden korkuyorum
- +1 yıl
Yavruyken alın.
Soran+1 yılBakamam ki bebegime zarar vereblr ayrca
- +1 yıl
Kuş alın o zaman
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim değerli büyüğüm.
+1 yılBende öyleyim acill önerii!!