2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
antik dönemde aslan figürü betimlemeleri güçlü bir topluluk olduğunu göstermenin bir şekli olarak geçer acaba kendini kurtla özdeşleştirdiği bir güç gösterisi olmasın
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
olabilir evet. bu resımden bana bi mesaj çıkmıyo o zaman 🙄 çok merak edıyorum da halini durumunu.
Resim hoş öylesine hoşuna gidip koymuş olabilir bazı insanlar. Profile kendi resmi yerine manzara kedi köpek koyabilir ama kurt resmi sadece kendini yanlız ve asil hissedenler koyabilir diye düşünüyorum
ben de onu düşündüm. bu adamın sevdiği kadınım ben. bana WhatsApp dan yazmadan önce bu resmı koyduysa kendımı yalnız hıssedıyorum ya da hayatımda kımse yok... mu demek istedı acaba? erkek kafası işte ben anlamadım.
Kendini yanlız hissediyor olabilir ama dediğim gibi biz erkekler hayvan.. bayrak.. motorsiklet. Araba. Resmi koymaya ilgimiz var sadece bunlara ilgi duyma sevmemizden dolayı
Sadece sonsuz karanlık sonsuz yanlizlik benim ki... Hayatımda böyle devam ediyor isyan etmiyorum ama çok acılar yaşattılar sevdiğim insanlar sevmedi. Ama aptallık bende ben soktum hayatıma. Suç onlarda değil bende. Hayatım sonsuz karanlık benim
sen kaderını kendın belirleyemezsın ne bılıyosun belkı geleceğin çok güzel. aydınlığa da tam olarak Karanlıklardan çıkılır. bellı kı gücünü sonuna kadar kullanıyorsun. sen öyle devam et ıyı nıyetle yaptıgın hersey her fedakarlık bır gun karşına çıkar. insanlar nankörmüş boşver sanane. senın mukafatını onlar vermeyecek ki. sen en doğrusunu yapmak için savaşmaya devam et hak etmeseler de. bak gör o zaman bu muhteşem savaş nasıl bir zafere ulaştırıyor
Bu hayatta tek pişmanlığım birilerini sevmek ama sevince aldatıyorlar. Kiriyolar yalanlar söylüyorlar. Yani ben yaşım 30 ve 7 senedir hiç ilişkim ya da birşeyim yok. Sadece şunu anladım ben evlenilecek insan değilim. Çünkü bazı kadınların aşkından öldügü adamlar. Gerçekte hep zina kar hep başkalarının uçkuru peşinde. Ben Sevgi uğruna bir bacağımi kaybettim. Onlar birlikte değiştim.. sonra yeniden denedim. Ondada bildiğin canımla yani ölümle sevdiğim arasında tercih yaptım.. sevdiğimi seçtim. Onun dediği ben seni hayatıma giren piclerden sandım deyip. P iç olmadığın evlenemem bizden olmaz dedi yani. Bir kadın için daha ne yapmalıyım canımı hiçe saydım illa biri kadın beni sevsin diye ölmem mi gerekiyor.. siz kadınlarin cidden işi zor. Kimi parasına kimi tipine kimi bilmem neyine bakıyor.. sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın genel olarak dedim ama bir profil resmi bile insana dert oluyor ya hani. Onu anlamıyorum bunu bize sorana kadar. Madem o seni seviyor sende seviyorsun neden bunu ona sormuyor bu resmin anlamı ne diye.. soramazsin çünkü onu sevdiğinden emin bile olamıyorsun
Benim kaderim yanlizlik sağlığım yok. Ayda 5-6 bin lira maaş kazanıyorum. . arabam var ailemin verdiği evde var ama arabamı satar kendime yeni ev alırım gider. Bir tanede BMW alırım.. böyle kafam rahat yaşarım.. insanların canımı hiçe saymadıgi bir dünya benim için karanlıktır..
Yanlizlik tan güzel şeyler hayvan sevmek deniz sevmek gezmek. Şu hayatta herşeyi sevin insanı sevmeyin benden de sana tavsiye. Yaşım 30 bir 30 daha yaşamam zaten
insanı sevmek asıl olay. hayvanı sevmek kolay. insanı görebılmek gerek. kötuluktekı ıyılığı ortaya çıkarmak gerek. iyiler yok olmadı iyileri bulmak gerek. ama benım derdım ne oldu şimdi konu sen oldun 😄 🙈 bi desene bi adam aşık oldugu kadına yazacağı zaman neden bu resmı koyar.
Seni seviyor ama hayatında biri olabilir nedemek ya ben senin burnunu sıkarım bak😃😃nefes alamazsın bak. Ben birini sevdiğimi söylerim o sevmiyorsa biter.. sizin kendinize acı cektirmenizi anlamıyorum pembeli 😂
du bakalım ya daha yenı gelişen durumlar bunlar. adam bırıne tutuldu. kadın da öyle. durumu bılmıyo kadın anlasana. duyguları bılmıyoruz sadece. o yuzden merak ettım. adamın aklı fikri bende bılıyorum. ama durumunu bilmiyorum
Kız senin sevdiğin var ben kimseyi sevmiyorum ki acı çekeyim😃😃 ben diyorum ya bana göre evlenilecek adam değilim arabam var motorum var evde var. Bir daha alır daya doşerim işime bakarım evlenip. Napacam sen sevdigine sahip çık git diğer kızı döv 😂😂
sevende akıl olmaz kullanmıyorum öyle şeyler 😄😄😄 para basıyosun yaşayan ölüyüm dıyosun. bi 15 gun beş parasız yaşamayı dene de gör asıl neymiş ölü olmak. ıkı gözu görmeyıp hayattan tat alanlar var heygıdı neler var neler. uyan uyan hayata 2 yaşında bir bebegın gözlerınden bak. bi arı görur sevınır yağmır yagar sevınır su sıçratır kahkahalar atar. hayat güzel görmeyı bil.
Ben 5-6 bini bile az buluyor um bu 3.5 le başladım. 4.50 verdiler sonra 6 oldu. Ama ben çok çalışıp çok kazanmak istiyorum parasızlik nedir bilirim ya cebimde bozuk demir parayla gezdiğimde oldu. Ama şimdi şükür diyorum cebimde 30 bin lira banka kartı kendi 12 bin Lira nakitim var para bana sadece huzur veriyor. Ama duygularım olarak ölüyüm
belki sana değil başka arkadaşlarına olabilir mesela işi düştüğü birileri vardır. onlara mhp li imajı oluşturmak için yani yalakalık için koymuş olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
antik dönemde aslan figürü betimlemeleri güçlü bir topluluk olduğunu göstermenin bir şekli olarak geçer acaba kendini kurtla özdeşleştirdiği bir güç gösterisi olmasın
olabilir evet. bu resımden bana bi mesaj çıkmıyo o zaman 🙄 çok merak edıyorum da halini durumunu.
kötü mü aranız yoksa lönk diye nasılsın de
görüşmüyoruz. ama birbirimizi seviyoruz bunu biliyorum. yazmam soramıyorum. çünkü hayatında kimse var mı henüz bilmiyorum.
hiç bir şeyi geciktirme seviyorsan bildiğini biliyorsa işin daha kolay söyle sor yaz sende kalacağına onda kalsın
ben demem gereken herseyı dedım. daha fazlasını demem. onda kaldı aynen dedıgın gibi. bazı sorunlar var aşıp da bana gelebilecek mi merak ediyorum
o zaman hakkınızda hayırlısı olsun
umarım inşallah amin nolur lütfen 😄🙈🤲
Kurt geliyor kurt auuuuuu
bende öyle algıladım işte.
Parti olmasını gerekmez. Türk sembolu de olabilir. Hatta ülkücü de olabilir.
değil ülkücü. tanıyorum.
Ülkücü ya da türkçü dür
hiç bir zaman ülkücü falan olmadı. savaşçı anlamında koymuş olabilir onu bilmiyorum..
Asıl hayvan köpek seven herkes koyabilir
koyabilir tabı de hiç onun tarzı bişi değil bu resım. bişi demek istiyo olsa bu resımle... ne olabilir? çunku dıyemedıgı bişiler var.
Resim hoş öylesine hoşuna gidip koymuş olabilir bazı insanlar. Profile kendi resmi yerine manzara kedi köpek koyabilir ama kurt resmi sadece kendini yanlız ve asil hissedenler koyabilir diye düşünüyorum
ben de onu düşündüm. bu adamın sevdiği kadınım ben. bana WhatsApp dan yazmadan önce bu resmı koyduysa kendımı yalnız hıssedıyorum ya da hayatımda kımse yok... mu demek istedı acaba? erkek kafası işte ben anlamadım.
Kendini yanlız hissediyor olabilir ama dediğim gibi biz erkekler hayvan.. bayrak.. motorsiklet. Araba. Resmi koymaya ilgimiz var sadece bunlara ilgi duyma sevmemizden dolayı
pekı sen profil resmınle yalnız oldugunu ifade etmek istesen ne resmi koyardın
şu an ki profil resmim anlatmıyor mu zaten sana bunu?
yalnızlıktan çok isyan depresyon gibi şeyler çağrıştırıyor
Sadece sonsuz karanlık sonsuz yanlizlik benim ki... Hayatımda böyle devam ediyor isyan etmiyorum ama çok acılar yaşattılar sevdiğim insanlar sevmedi. Ama aptallık bende ben soktum hayatıma. Suç onlarda değil bende. Hayatım sonsuz karanlık benim
sen kaderını kendın belirleyemezsın ne bılıyosun belkı geleceğin çok güzel. aydınlığa da tam olarak Karanlıklardan çıkılır. bellı kı gücünü sonuna kadar kullanıyorsun. sen öyle devam et ıyı nıyetle yaptıgın hersey her fedakarlık bır gun karşına çıkar. insanlar nankörmüş boşver sanane. senın mukafatını onlar vermeyecek ki. sen en doğrusunu yapmak için savaşmaya devam et hak etmeseler de. bak gör o zaman bu muhteşem savaş nasıl bir zafere ulaştırıyor
Bu hayatta tek pişmanlığım birilerini sevmek ama sevince aldatıyorlar. Kiriyolar yalanlar söylüyorlar. Yani ben yaşım 30 ve 7 senedir hiç ilişkim ya da birşeyim yok. Sadece şunu anladım ben evlenilecek insan değilim. Çünkü bazı kadınların aşkından öldügü adamlar. Gerçekte hep zina kar hep başkalarının uçkuru peşinde. Ben Sevgi uğruna bir bacağımi kaybettim. Onlar birlikte değiştim.. sonra yeniden denedim. Ondada bildiğin canımla yani ölümle sevdiğim arasında tercih yaptım.. sevdiğimi seçtim. Onun dediği ben seni hayatıma giren piclerden sandım deyip. P iç olmadığın evlenemem bizden olmaz dedi yani. Bir kadın için daha ne yapmalıyım canımı hiçe saydım illa biri kadın beni sevsin diye ölmem mi gerekiyor.. siz kadınlarin cidden işi zor. Kimi parasına kimi tipine kimi bilmem neyine bakıyor.. sözüm sana değil yanlış anlaşılmasın genel olarak dedim ama bir profil resmi bile insana dert oluyor ya hani. Onu anlamıyorum bunu bize sorana kadar. Madem o seni seviyor sende seviyorsun neden bunu ona sormuyor bu resmin anlamı ne diye.. soramazsin çünkü onu sevdiğinden emin bile olamıyorsun
Benim kaderim yanlizlik sağlığım yok. Ayda 5-6 bin lira maaş kazanıyorum. . arabam var ailemin verdiği evde var ama arabamı satar kendime yeni ev alırım gider. Bir tanede BMW alırım.. böyle kafam rahat yaşarım.. insanların canımı hiçe saymadıgi bir dünya benim için karanlıktır..
sağlık olmayabilir bu da yalnızlık için kesın bir durum değil. hayatta yalnızlıktan güzel şeyler var. karanlığı kabullenme. umut et ve çabala 💪🏻
Yanlizlik tan güzel şeyler hayvan sevmek deniz sevmek gezmek. Şu hayatta herşeyi sevin insanı sevmeyin benden de sana tavsiye. Yaşım 30 bir 30 daha yaşamam zaten
insanı sevmek asıl olay. hayvanı sevmek kolay. insanı görebılmek gerek. kötuluktekı ıyılığı ortaya çıkarmak gerek. iyiler yok olmadı iyileri bulmak gerek. ama benım derdım ne oldu şimdi konu sen oldun 😄 🙈 bi desene bi adam aşık oldugu kadına yazacağı zaman neden bu resmı koyar.
Salak bence senin gibi seveni var. İnsan sevdiği ile resim çeker profile koyar ama bu adam net mal ozaman 😂
bana bak karanlık seni döverim 💪🏻🙈 ona öyle deme. koyamayabılır belkı hayatında biri var bılmıyorum. sadece benı sevdıgını bılıyorum.
Seni seviyor ama hayatında biri olabilir nedemek ya ben senin burnunu sıkarım bak😃😃nefes alamazsın bak. Ben birini sevdiğimi söylerim o sevmiyorsa biter.. sizin kendinize acı cektirmenizi anlamıyorum pembeli 😂
du bakalım ya daha yenı gelişen durumlar bunlar. adam bırıne tutuldu. kadın da öyle. durumu bılmıyo kadın anlasana. duyguları bılmıyoruz sadece. o yuzden merak ettım. adamın aklı fikri bende bılıyorum. ama durumunu bilmiyorum
hem tipe bak ya koymuş siyah profıl. bı de bana dıyon kendıne acı çektırmenı anlamıyorum dıye. bı aynaya bak istersen 😄 kendı burnunu sık bence :))
Kız senin sevdiğin var ben kimseyi sevmiyorum ki acı çekeyim😃😃 ben diyorum ya bana göre evlenilecek adam değilim arabam var motorum var evde var. Bir daha alır daya doşerim işime bakarım evlenip. Napacam sen sevdigine sahip çık git diğer kızı döv 😂😂
Hah 😅😅 Dövülecek kişi belli oldu o vakit 💪🏻🥊 varsa öyle bir kız buradan duyuruyorum 📢 3 gün içinde çek arabanı yoksa gelirim oraya :))
3 gün neden ta 3 saat yeter😂😂 şaka bir yana dilerim sen sevdiğin seni sevenle mutlu olursun güzellik 🥰🙂
ah elimin altında olsa 3 vakit bekler mıyım 😄💪🏻🥊inşaALLAH be arkadaşım. deli divane gibi seviyorum 🙄
Deli olmadan sev😂😂
Karanlık ben profile bakta gör yaşayan ölü derler benim gibi sine
sevende akıl olmaz kullanmıyorum öyle şeyler 😄😄😄 para basıyosun yaşayan ölüyüm dıyosun. bi 15 gun beş parasız yaşamayı dene de gör asıl neymiş ölü olmak. ıkı gözu görmeyıp hayattan tat alanlar var heygıdı neler var neler. uyan uyan hayata 2 yaşında bir bebegın gözlerınden bak. bi arı görur sevınır yağmır yagar sevınır su sıçratır kahkahalar atar. hayat güzel görmeyı bil.
Ben 5-6 bini bile az buluyor um bu 3.5 le başladım. 4.50 verdiler sonra 6 oldu. Ama ben çok çalışıp çok kazanmak istiyorum parasızlik nedir bilirim ya cebimde bozuk demir parayla gezdiğimde oldu. Ama şimdi şükür diyorum cebimde 30 bin lira banka kartı kendi 12 bin Lira nakitim var para bana sadece huzur veriyor. Ama duygularım olarak ölüyüm
duygular ölmez. bilinmez ne zaman nerede dirilir.
Ben kendimi bilirim duygularım yok. Teşekkür ederim sohbetin e
ben tesekür ederim. dua et dua
😃😃😃🤗mutlu ol Allah bana bol kazançlar versin tek dileğim bu
bu mhp logosudur. gizli mhp li olabilir.
birilerine mesaj vermek istiyor da olabilir.
değil mhpli. kesin değil. bana bi mesaj vermek istiyo ama ne
belki sana değil başka arkadaşlarına olabilir
mesela işi düştüğü birileri vardır. onlara mhp li imajı oluşturmak için yani yalakalık için koymuş olabilir
ehh ihtimal tabi. ıyı de insan bş bir kadına duygularını açacağı zaman bunu değiştirmez mi kadına yalakalanması gerek :)
ticari işleri vardır belki
ehh olabilir belkı
Sadece o değil Türklüğün simgesidir kurt :)
evet manada kullanıyor olabilir.
Keyfi koymuştur
olabilir. bilmiyorum
diyelım kı bi kadına mesaj vermek istiyo. o zaman ne anlaşılır bundan