Karakteristik yapı tabiki burçlarla şekillenmez. Burçların da sözde özellikleri yaşamınızı ve kararlarınızı bağlayıcı yanı yoktur. Mutlaka içinde bir nebze eğlence olsun diye okumuşluğumuz ve katılımlarımız oluyordur. Ben böyle düşünüyorum şahsen.. Peki sen, burçları hayatında ne derece tutuyorsun, bunlara inanıyor musun?
Güncellemeler
+1 yıl
😂😂😂
Burçların ve sözde özelliklerinin karakterinizi sergilediğine, bununla ilgili sorulara, eşleştirmelere inanıyor musunuz?
Gazetede haftalık burç yorumlarına inanmıyorum ama astroloji artık bilim dalı olarak kabul görmeye ve yurtdışında üniversitelerde yerini almaya başladı. Türkiye’de ne yazık ki bilinçsizce kahve falı tarzında, uzman olmayan bazı kişilerce yapılıyor. tek burcumuz yok. Ay burcumuz, güneş burcumuz, alçalan burcumuz vs. var. Tam doğum saatini bilmeniz gerekir bütün burçlarınızın çıkarılabilmesi için. Ancak o zaman astrolog sizin kişilik özelliklerinizi çıkarabilir. Gazetede, kitaplarda, internet sitelerinde okunan genel burç özellikleri birebir tutmaz. Gazetede yazılan günlük, haftalık burç yorumları ise sadece eğlence amaçlıdır. Astroloji fal değildir. Size geleceğinizi söylemez. Sadece karşınıza çıkabilecek bazı olasılıklardan bahseder. Türkiye’de bu işi layıkıyla yapan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu nedenle sadece eğlence amaçlı bakılmalıdır.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok güzel bir görüştü. Gerçekçi olması da harikaydı inanın. Bence de bir elin parmağını geçmez. Aynı fikirdeyiz. 👌
Burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıdığımı düşünüyorum. Ama kendimi ve başkalarını burçlara göre belli bir standarda koymam. Bunun da çok doğru bir tavır olduğuna inanmıyorum zaten. Karakterimizin şekillenmesinde ve gelişmesinde birçok etmen söz konusu çünkü. Haftalık ve aylık burç yorumlarını da okumam ve onlara göre amel etmem.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Esas olan da bu'dur elbet.. Teşekkür ederim iştirak için..
Tecrübeyle sabit. Bir çok insan tanıdım. Ve kalbinin aklının derinlerine girdikçe her insanın öyle ya da böyle burç özelliklerini yansıttığını farkettim. Uyum olayı bambaşka bir şey. Sadakat, sabır, ilgi , anlayış oldukdan sonra bir biriyle anlaşamayacak iki burç yok yer yüzünde.
Burç özelliklerine göre hüküm veren insanlara bakıyorum ve anlam veremiyorum... Bu durumu çok ciddiye alarak insanlara yargıyla yaklaşanlar var.. Hiç bir birlikteliği olmayıp sadece varsayım üzerine hareket edenler..
Benim inancım şu yöndedir. Burçlarda belirtilen karakteristik özellikler aslında her insanda mevcut olan ama arka planda duran özellerdir ve burçlarla ilgili bir özellik belirtildiğinde “aaaa bu bende var” diyebiliyoruz ama diğer burçlara bakıp “e benim davranışlarım bu burçta da var” gibi cümleler kurmuyor değiliz. Ben burçlara o konuda inanmıyorum burçlar sadece insanların karakter özellikleri olduğunu hatırlatıyor ve bilinç altına yer edindiriyor. 😄
Yıldızların insan üzerindeki etkisine inanıyorum. Kişilik ve karakterimize elbette ki doğrudan etki etmez ama eğer ki bir insanın yapısında inatçılık varsa, bunu tetikleyen şeyler olduğunda daha da ön plana çıkabilir bu özellik. Ama yok efendim Satürn Yay burcundaymış, Başak burcu önümüzdeki 3 ay içerisinde iş ilişkilerine dikkat etsinmiş... ve bu gibi şeyleri doğrulamıyorum.
Dünya'da 7.5 milyar insan var. 12 burç olduğuna göre ortalama 600 milyon insanın benzer karakteristik özellikler taşıdığını düşünmek saçmalıktan öte bişey değil. Ben taşımıyorum özellikleri deyince de yükselen gibi daha saçma bir olay giriyor devreye.
Bir de burç yorumları okursanız hep iyi şeyler yazar. Hiç kötü yazdığını duymadım. Peki bir kadar hırsız, uğursuz, katil vs. Burçlar dışındaki tarihlerde mi doğdular? Saçmalık.
Tabii ki bu bir fikir. Yanlış ya da doğru ama ben böyle düşünüyorum. Burcum tarihe bakılırsa balık görünüyor ama yakindan uzaktan alakam yok. O zaman yükselen diyorlar. O da oğlak çıkıyor. E onda da biseyler tutsa da biseyler tutmuyor. Zaten kahve falı gibi. Herşey 3 zamana kadar ama o 3 zaman ne kadar hep göreceli 😂😂😂
Yengeç burcuyum, burcumun özelliklerini denk geldiği kadar biliyorum fazla bilgim yok. Burçların hayatımıza ne derece etki ettiği hakkında net bilgi sahibi değilim.
Duygusal tanışmalar olacak diyor ve ben bunun sizi az çok tanıyor ve çizginizden emin olduğum için hiç şansları olmadıkları kanısındayım. Akraba ziyaretleri gündemde diyor, külliyen yalan😂salgın var ve titiz, hassas yapınız buna müsaade etmeyecektir kanısındayım. Bugünlerde bir durgunluk var sizde bunu hissedebiliyorum sadece. Umarım haddi aşmamışımdır ki bunu size karşı yapmak üzer beni.
Ne olursa olsun sağlık ve afiyet sizden uzak kalmasın. Mutlu bir gün değil, ömrünüz olsun.
Kova burcunu sorunsuz bi aşk yaşamak istiyorsa yay dan tanışmalı ve hayatını yasmali cunku kova burcu kısıtlanması sevmez özgürlüğüne cik düşkün biri gezmeyi vok sever arkadaşlarını çok onemli inatçı ve hep kendi hakkıdır hep duygusal ve çok merhametlidir titiz dir ve cimri değil-dir cabuk sinirlenme bilirler bide vok konuşurlar 😂🤦♀️
Olur ama yay la super bi ask yasar ikiside ozgurlugune duskun kisitlanmayi sevmez çünkü ve kavga gürültü olmaz ten tun yayla kova uyumunu araştır istersen
Bende zaten herseyini burca bağlayan ruh durumu olsun siniri olsun bağlananlara fark edersende sacma hareketlerinizi yazdim özelikle @SunshineofNefertiti
Burçlar sadece doğuştan gelen bir yönelimdir. Bilinç altıdır. Kişinin burcuna ne kadar uyumlu olduğu çevresi, aile yapısı, eğitimi, ve kendini geliştirmesi gibi birçok faktöre bağlıdır.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür derin bilginizi bizimle paylaştığınız için. 🤭
Burcumun özelliklerini tamamiyle taşıyorum 🧚🏻♀️ Açıksözlü, cesur, lider ruhlu, emir almayı sevmeyen, aceleci, sinirli, eğlenceli bol enerjili ve merhametli vs vs tek tek hepsi benimle uyuşuyor öyle ki tekrar doğsam yine aynı burç olmayı tercih ederdimm. Burcumu çok seviyorum. Ateş grubu olması da ayrı güzel.🔥 Kendi burcuma inanıyorum başkalarını bilemem.. 🤷🏻♀️
Burç özelliklerimi taşıyorum ama ne zaman burcum için aşkta para da kazanıcaksın deseler olmadı demek ki fazla kurcalamamak lazım özelliklerini taşı yeter
Elbette. Ancak kim ne burcu ise o burcun özelliklerinin tamamını taşıması imkansız. Hatta bir kısmını bile taşıyabilir. Yükselen burcunu es geçmemek gerek.
Burçların xarakterime yansıtdığı ne bilmem ama satınalma ve reklamcılık nedir çok iyi bilirim. Şu anda insanlar öyle bi durumda ki burç yorumcuları ve ilişki uzmanları piskolojimizi yönetiyor diyebilirim. Burçlar gerçek etkisi falan ola bilir normal Allahın iradesi kabul ediyorum amma bunu insanların başka boyuta çevirmesi yanlış
Ben 3 yıldır astrolojiyle ilgileniyorum. 2 yıldır da sadece kahve falı bakıyorum. Burcum akrep. Yükselenim de akrep balık ve Aslan. Bazen insanlar burç yorumlarını takıntı haline getirip rutin hayatlarında uyguluyorlar
Bir sene önceye kadar inanmazdım. Hoşlandığım bir kız ile iletişim için burçlara merak sardım ve enteresan derece burçların insan karakterine ne kadar belirleyici olduğunu gördüm. Balık burcuyum ve balık burcunun bütün özelliklerini taşıyorum.
Aşırı aslında duygusalligimi baya yatistirdim aştım ama çok düşünme huyumu aşamadım herseye cok kafa patlatiyorum gereksiz yere buda beni yoruyor yeniden dünyaya gelsem en gamsiz burçla doğmak isterdim
Yengeç burcuyum ve bu konuda hiç bilgim yok ve insanları buna göre sınıflandıranlara hayret ediyorum. Daha birçok faktör varken burçlara göre insanlara yaklaşmak çok saçma bir tutum.
Burçlara inanıyorum fakat yorumculara, tarotçulara falan inanmıyorum.. Şahsen karakteristik özellikleri Doğduğu aya, Yıla, bulunduğu gezegen yörüngesine göre değişir..
Valla ilk başta eğlence olsun diye okuyodum Şu an cok bagimlisi oldum cok canim sıkılıyo bende yorumlari falan okuyorum tabi ki de her kisinin burcu kisiyi etkileyecek diye bir sey yok ama bnmkisini cok etkiledigi icin inanmam demiyorum evren cok gizemli daha bilmedigimiz seyler olabilir...
Yay Burcu olduğumu bilmem dışında gerçekten burçlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Ben daha çok enerjiye inanıyorum yani herşeyin ve herkesin farklı enerjileri var.
Burcumun ve yukselenimin karışık bir şekilde özelliklerini taşıyorum ama bu özellikler Genel olarak ailemde olan şeyler burcumdan mi genetigimden mi bilmiyorum ama pek inanmam burçlara falan
Biraz.. terazi burcuyum yukselen akrep herkes tehlikelisin diyor bilmiyorum ne kadar dogru. Burcumun ozelliklerini pek bilmiyorum ama en etkilendigim burc boga ondan eminim
Belli bir yaşa kadar inanmıyordum ama sonrasında bunun gerçekleri yansittigina içine biraz girince anladım. şu an evet inanıyorum en azından (genel hatlariyla).
ben inanıyorum nitekim gerçekte çıkıyor sevgilim boğa mesela aşırrrı inatçı biri bende yengecim zor sinirlenen patlarsa tam patlayan biriyim, aşırı kıskancım, fazla alınganım
Sadece boğa burcu olduğumu biliyorum başka bir bilgim yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Aslan burcuyum ve gösterişe düşkün olmak dışında hemen hemen bütün özelliklerini taşıyorum ama burçlara inanmıyorum tabi ki tesadüf olduğunu düşünüyorum
Eski manitler burcumun tüm özelliklirini taşıdığımı söylüyorlardı Benim pek ilgi alanıma giren bir konu değil Denk gelirse günlük burç yorumunu okuyup geçerim o kadar
Genelde eğlence amaçlı bakıyorum ama karakter yapısı olarak genel hatlarıyla burcumun özelliklerini taşıyorum. Ama benim gelecekteki kararımdır gezegenlerdir vs onlae saçma geliyor tabiki
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Burçların ve sözde özelliklerinin karakterinizi sergilediğine, bununla ilgili sorulara, eşleştirmelere inanıyor musunuz?