Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Bir erkek şöyle yazmış ;
Erkekleri Anlamak istiyorsanız
*Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacaktır.
*'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmesek yanınızda bir saniye bile durmayız...
*Bizden sizinle aynı üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın işidir.
*Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.
*Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek Masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın...
*Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz birşey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın...
*Eğer birşey istiyorsanız sormanız yeterli. Birşeyi açıklığa kavuşturalım. Biz erkekler öyle far klı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin...
*Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır zaten. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.
*En karmaşıik durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.
*Erkekler en fazla 16 renk görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir.
*Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır.
*Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır... Bizi anlamaya çalışın lütfen, fazla abartmayın ama...
*Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden önce güzel en azından bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşm ak daha anlamlıdır...
*Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar... Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafindan da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz... yapılmamalı da.
Üç kural var, şimdiye dek bunu uygulayıp erkeğini mutlu etmeyen kadın çıkmadı:) 1. Dırdır yok: Burada dırdırdan kastım, şikayetini etme, dillendirme değil. Erkeklerin kafa bir yerden sonra yorgunsa vs çalışmamaya başlar, bu demek değil ki seni duymak istemiyor, sadece uygun zaman değil, ne zaman bir konuyu açtın, baktın adamın gözler dönüyor başka yöne, sıkılmaya başlamış, orada bırak, yarın tekrar ele al... Yani gereksiz yere ‘ille de şimdi beni dinleyeceksin’ de ısrarcı olmamak kastım...
2. Evinin hanımı olabildiğini göster: Bundan kastım saçını herif için süpürge et değil (hoş bundan hoşlananlar da vardır muhakkak), ama ara sıra da olsa evde yemek yap, kapıyı açtığında mutfak önlüğü olsun, yuvayı kurabildiğini göster, dişi kuşluğunu görsün. Ha, kendi kariyerini mi istiyorsun? Hay hay, onu da yap, ama onu yapacağım diye de bulaşığa dokunmam, çamaşır zinhar, yok ben toplamayı bilmem ayaklarına gerek yok...
3. 10-15 günde bir sebepsiz, plansız, karşılık beklemeden, oral seks hediyesi... Ne olursa olsun, bunu yaptığında bir erkeğin pamuğa dönmemesi düşünülemez...
Bu üç koşulu uygula, sanmıyorum ki sorun çekesin... Erkekler basit yaratıklar. Tutarlı olduğun sürece pek zor değil onları mutlu etmek...
Hesap sormazsanız, aşırı ilgiye boğmazsanız, futbol vb eğlencelerine karışmazsanız, midelerini kendi ellerinizle yaptığınız yemeklerle doyurursanız onlardan mutlusu yoktur.
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
43
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
*seks istediklerinde hayır dememek. *sekste sınır koymamak.(her bir b*ku yapacaklar itiraz etmeyeceksin.) *cilveli olmak/istekli olmak. *fantazilere acik olmak. *iyi yemek yapmak, karnini doyurmak *evi çekip cevirmek. Temiz tutmak. Utusunu falan eksik etmemek. Sen özenle dolabina kiyafetlerini katlayip yerlestireceksin. Kisaca annesi gibi bakacaksin. *arada pohpohlayacaksin erkeklik gururunu. *ilgi alakanı da sunucaksın. *trip atmayacaksin. *simdiki erkekler bir de tum evin maddi yükün kendisinde olmasini istemiyor, kaldiramiyorlar. Ustune bir de meslek sahibi bir kadin olacaksin. Eve para getireceksin ki kendisi daha bir paşa olsun. Ise gitsin gelsin, evde hizmet beklesin, tum cinsel ve diger ihtiyaclari karşılansın. Kendisi köşede otursun. e daha ne olsun? Muthis bir kadin profili. Kendisi yesin içsin, s*çsın zevkten 4 köşe olsun. Erkekler bu saydiklarimdan mutlu olurlar, oluyorlar. Kadinin insan oldugunu unutarak tabi. Cogunun istedigi profil bu. Kadin makine gibi olsun. Her işi mukemmel yapsın. Ama gıkı cikmasin. Ha aklima yeni bir madde daha geldi. *bir de cok dır dır etmeyeceksin. Iste bunlar erkekleri mutlu edecek olan şeyler. Cogunun kafasinda boyle bir profil var kimse inkar etmesin.
1. Cinsellik 2. Cinsellik 3. Cinsellik Sonrasında temiz/ düzenli bir ev. Eve geldiğinde burnuna gelen yemek kokusu (illa şefin menüsü olmasına gerek yok, sadece yuva kavramına dahil o burna gelen sıcak yemek/ çorba kokusu) Gün içinde atılan/ heyecan veren mesajlar. Bakımlı bir eş. Özgüvenli bir eş, fakat bazende sana ihtiyaç duyan bir eş. Konuşulan herşeyin aranızda kalacağına emin, güvenilir bir eş. Ailesine saygılı bir eş. Biraz çılgın/ biraz çocuk bir eş. Bu liste zabaha kadar değil mezara kadar gider böyle.
Erkekleri mutlu etmenşn kolay oladuğunu düşünmek bana pek sağlıklı gelmedi admin, kusura bakma. *Sonrası için sözüm meclisten dışarı* Kadın cinsinin böyle iki yanılgısı olduğuna inanıyorum ilki 'ben çok güzel seviyorum o beceremiyor' iki de bu. Karşınıda en az sizin ladar komplike zevkleri ve beğenileri olabilecek ince şeyleri sizin kadar kavrayabilen ama pek takılmasa da aklının bir köşesine yazan bir cins var. Birisini memnun etmek istiyorsanız sevgi dilini öğrenip ona göre ve özellikle içtenlikle hareket etmek. İmalar, lafı dolandırmalar çok sakıncalı bu konuda. (Ben gevezelik ettim sanırım, kusuruma bakmayın.) 🥲
Aidiyet duygusunu verin yeter. Özel olduğunu hissettirin. Tek olun bin parçaya bölünenlerden olmayın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyy bazıları kendini çok üstün sanıyor her haltı yiyip kızlara laf iftira atıyorlar. Ve evleneceği kızı erkek eli değmemiş çok genç istiyorlar (inş öyle kız çıkmaz karşılarına) ve o haneye gidip oradaki kızlara kötü kadın diyorlar peki o kadınlar kötüyse oraya giden erkekler nedir? Böyle erkekler mutlu olmayı hak etmiyor. Erkekler zaten çok özgür istediği her şeyi yapıyorlar ve toplum da normal görüyor. Onları mutlu etmek için çabalanmayın gerek yok. (Geneleme yapmadım ağlamayın şimdi cevap da yazmayın)
Yorulduğumda onun yanında dinlenmek istiyorum sadece ona karşı gerçek kimliğimle yaklaşmak istiyorum toplumda erkeklerin çok fazla sıkıntısı var erkek adam şunu yapmaz vb. durumları onun yanında yapabilmek istiyorum gerekirse birbirimiz için ölümü göze almak istiyorum sınırları zorlamak, yurtdışına tatile çıkmak birlikte eğlenmek birlikte aç kalmak istiyorum.
Pompa, pompa ve daha çok pompa ama ondan evvel, dişiliği yansıtan bir yüz -bu çoğunlukla dolgun dudaklar, sarı saç ve bazen renkli gözle kombinlenir-. Vücut şeklinin ise size sahip oldukları sürece neredeyse hiç önemi yoktur fakat size sahip değillerse şekilli kalçalar, büyük göğüsler ve ince bir bele kesinlikle düşerler.
Bu işlerin bi formülü asla olmaz Herkesin hayattan, birbirinden ve ikişkiden beklentisi bambaşka.. Kimi neyin mutlu edeceğini hiç kimse asla bilemez. Her insan kendine özgü bi hikayedir ve kimin hangi sonla biteceği belli değil 😊 Keyifli günler.
Kendi adamımı mutlu etmek çok kolay oluyor. Sevdiği tatlıyı yapmak. Güzel şeyler söylemek. Sevdiği hobilere yönelmek. Destek olduğumu hissettirmek. Is zamanlarında ansızın ziyaret etmek. Beni görmesi bile yetiyor ona.. ♥️♥️🥰
Bir erkeği en güzel memnun etme yolu ana gibi şefkatli davranılmasıdır. Biz erkekler her ne kadar koca adamlar olsakta çocuk ruhluyuzdur. Ana sevgisine muhtaciz
Ne demek bu şimdi? Bana ne demek istedin? Kaşar falan mı? Sadece adama şarkı önerdim, git ayıp et demedim!!! Ne yanı adam şarkıyı dinleyince kaltak mı olacak? Ister dinler ister dinlemez!!! Ina kalmış.
Bence bunu hiç düşünme hep kızlar erkekleri mutlu etmeye çalışıyor ve harap oluyor ama erkekler ise her zaman ki gibi odunnn krooo hiç bir şeyi düşünmezzz
Bütün hanımefendiler ideallerindeki erkeği bulsun. 😊 Hepsi evlenip mutlu olsun. 😊 Kimse benim yalnızlığımı kafama kakmasın. 😊 Bu üçü gerçekleşince ben mutlu olurum ki... 😊